Friday 23 December 2011

Hem Manikyr

Visiting sällskapsspel inte alltid genomförbart. Ibland tidsbrist inte får tillåta ett besök i salongen, medan ibland kan det vara ekonomiska begränsningar. Oavsett orsaken är det alltid bra att veta hur få ett hem manikyr och pedikyr gjort. Home manikyr är mycket lätt att carryout hemma själv samt målgång är också stor! Låt oss ta en titt på några instruktioner hem manikyr.
Material som krävs för Hem Manikyr
Här är några manikyr verktyg krävs för utföra en manikyr för naturlig naglar hemma. , Liten tub att suga händerna, handdukar; spik fil eller nagelfil, Nagelbandskräm, nagelband olja, orange Stick, gasväv eller tygbit, nagelfil, nagellack, Hem Manikyr Instruktioner
Följ denna steg steg guide att ha din egen manikyr och fotvård.
Avlägsna Old Nagellack ...; Att börja med måste man bli av med alla gamla, flisas resterna av nagellack med en icke-aceton nagellacksremover.
Nail Filing ...; Nästa hem manikyr steg är spik arkivering, som alltid bör utföras innan blötläggning eftersom ingivandet fuktig eller våt naglar kan orsaka spikarna att dela medan arkivering. Arkivering är processen att forma sin naglar och det är viktigt att göra detta utan att skada eller dela spiken. Av de tre grundläggande spiken former: runda, ovala och fyrkantiga där kvadratiska formen ger mest styrka till naglarna. Fil varje nagel spets med en fil eller nagelfil från ett hörn av spiken till centrum att ge det form. Filen bara åt ett håll, eftersom och tillbaka ansökan kommer bara leda till delning och försvagning av naglar.
Blötläggning i Cuticle Mjukgörande ...; Nästa i raden är nagelband vård, vilket medför en blötläggning händerna med ljummet vatten där flytande tvål har upplösts. Blötläggning fingrarna i vattnet hjälper mjuka upp nagelbanden och gör det lättare att trycka dem tillbaka. Använd en spik borste för att rengöra under naglarna och få smuts ut. Efter 5 minuter, ta ut handen och torka den med en handduk. Applicera nagelband grädde eller nagelband olja på nagelbanden och använder orange pinne att trycka tillbaka nagelbanden försiktigt. Torka av den orange pinne på en bit tyg eller gasbinda. När detta är gjort tar en nagelband avbitartång och nafsa bort hänga naglar.
Polering ..., Om du har åsar eller fläckar på dina naglar, är polering betytt för dig. Kratsning hjälper utjämna spiken ytan, och därmed ge den lyster. Applicera en liten kratsning grädde på naglarna och gnugga buffert i nedåtgående rörelse på nageln: s tips. Fortsätt gnugga alla dina naglar med ojämna kanter av bufferten och att avsluta polera naglarna med den släta sidan av bufferten. Men se till att du inte buff alltför kraftigt eller för mycket av nageln eftersom detta kan tunna spiken. Applicera lite nagelbanden olja på naglarna och dina blanka naglar är klar!
Polering Nails ..., Applicera ett tunt lager baslack noga och när det torkar tillämpa nagellack det för alla naglarna på händerna. Denna bas pälsen skyddar naglarna från att bli färgad med nagellacket. Applicera ett överlack av den polska för att täta de underliggande lagren och ge en blank yta. Vänta några minuter tills nagellacket har torkat och du är klar!
När du väl har lärt sig att utföra manikyr hemma kan du prova olika idéer hem manikyr och prova en fransk manikyr hemma. En väl manikyrerade hand är alltid ett nöje att titta på och ger andra en bra bild av dig!

No comments:

Post a Comment