Wednesday 14 December 2011

Draperi Idéer

Draperi idéer är otaliga och när du vet vilken typ av gardiner som du vill för ditt hem, det finns alltid ett brett utbud. Många gånger är du lämnade förvirrad med färger, mönster och mönster av den typ av gardiner och rullgardiner som skulle gå med hus interiörer. Det första du behöver tänka på är att dessa draperier bör komplettera väggen färger och möbler som du har valt huset. Olika typer av hus med olika typer av dörrar och fönster. Skjutdörrar, burspråk och franska fönster och dörrar har sina egna unika stilar av strukturer och att de ser vackert med rätt val av draperier. Alltså ingen roll vilken typ av hus du har, det kan finnas draperi idéer för en av dem som så småningom ger det mysigt och hemtrevlig känsla. För fler idéer läsa allt om olika stilar av gardiner för varje stil dörr och fönster.
Draperi Idéer för din Home
Draperi idéer skiljer sig från alla rum i huset. De varierar också för varje typ av fönster och dörrar, med hänsyn till stora och små storlekarna. Det finns viktorianska hem och moderna bostäder, och det finns draperier för alla typer av hus.
Draperi Idéer för vardagsrum, Vardagsrummet är i den mest rum i huset och den visar personligheten hos en familj. Således har vackra draperier för detta rum är en bör i varje hem. Mer om draperi idéer för vardagsrum.
Casual Draperi Idéer: Om du har en mycket mysig och avslappnad lägenhet eller hus, kan du få enkla fullängds draperier som matchar din vägg färger. Få ljusa färger som beige, senap, citrus, etc kan se väldigt fridfull och hemtrevlig. De mörka draperier som, bruna, röda, vin, lila, marin, etc. gör huset ser rik och snygg. Många tror att valenser ser mycket kunglig och inte hemtrevlig, men du kan få dem för att se så enkelt som du vill med ljusare färger och mindre mönster på dem.
Lyxig Draperi Idéer: För sådana draperier, har i vardagsrummet för att vara med massor av utrymme och eleganta viktorianska möbler. För att komma den tidlösa utseendet och känsla i ditt vardagsrum, gå för den traditionella draperier med enda innehavare sida gardin till fönster. Många sådana hus har franska fönster som är stora i storlek. Kan således draperi idéer för stora fönster och dörrar har så många omhängen som du önskar eftersom dessa gör dörrarna ser majestätisk och elegant. Återigen, måste du samordna färger med din inredning och gör det bästa av val. För lyxigt draperier, röd, brun, violett, blågrön grön, mörkblå, skulle kunna dina val. Mest gå för satin gardiner och broderade draperiet gardiner tyg som de ser mycket rik på dessa färger.
Draperi Idéer för sovrum, Ty ditt sovrum kan du få bekväm och lätt färgade draperier. Många människor gillar att matcha sina sängar linne med sina draperier, men då det inte finns någon individualitet kvar i draperier. Du kan ha enkel full storlek draperier för dina dörrar och fönster med valenser. De kan se rik och elegant, men kan göras i vardagsrum och kök. Mer om hur man hänga gardiner.
Du kan ha spets sheers med den attraktiva tjocka gardiner för sovrum. De färger som är att föredra för sovrum är ljusa färger som beige, krämer, olivgrön, blå, orange, citrongul, kricka, etc. Eftersom många hem har burspråk för deras sovrum, dessa enkla men ändå eleganta stilar kan användas som draperi idéer för Bay fönster. För moderna sovrum, cellulär lamellgardiner och moderna Roman nyanser ser också mycket attraktiv. De är unika och nya koncept för mönster, och används av många idag. Skjutdörrarna också ett koncept som ofta används i lägenheter och byggnader och att använda samtida draperi idéer för skjutdörrar kan se bra ut. Mer om draperier för skjutbara glasdörrar.
Alltså, med så många underbara draperi idéer att välja mellan, gå vidare och göra din hem en vacker och mysig plats att leva i.

No comments:

Post a Comment