Friday 23 December 2011

Farinsocker Scrub Recept

Regelbundna besökare till förmaket måste vara väl medveten om fördelarna med scrubs. En skrubb exfolierar huvudsak hud och lämnar den friska och rena. Det finns olika sorters scrub, vissa växtbaserade andra kemikalie vars skrubba vi ska tala om i denna artikel är farinsocker scrub. En är allmänt medvetna farinsocker som ingrediens i mat när vi sökning efter farinsocker substitutioner! Men så förvånande som det kanske låter är farinsocker används som scrub pga Många av fördelarna återgiven nedan, följt av brunt recept socker scrub, som hjälper dig att bli av frågan, hur man gör farinsocker scrub!
Brown Sugar Scrub Fördelar
Farinsocker scrub exfolierar huden utan restmängd som kan fläck huden. ; På grund av regelbunden peeling, vinster huden jämn ton. ; Brown Sugar Scrub inte bara exfolierar huden utan också återfuktar den, vilket gör huden mjuk och len. ; Brunt socker innehåller en alfa-hydroxy acid som är en av de viktigaste faktorerna när det gäller att hålla huden frisk. ; Alfa-hydroxi skyddar huden från gifter. ; Brunt socker är mildare än vitsocker gör det ett perfekt val för känslig hud. ; Farinsocker Scrub Recept # 1
Beståndsdelar, ½ kopp farinsocker, packade, 1 tsk vaniljextrakt, ½ kopp marken havregryn, ¼ kopp mandelolja, ½ kopp mald mandel, små behållare med lock, processindustri, Detta recept bör användas för att göra en bodyscrub. Detta är också en av de mest enklaste recept. Allt du behöver göra är att ta en stor skål samt Blanda alla ingredienser i den med hjälp av en spatel tills en pasta-liknande konsistens bildas. Om blandningen känns för torr, tillsätt några fler droppar olja, och om för oljiga, tillsätt halv tsk havremjöl eller mandelmassa. Snåren är nu klar för tillämpning. Applicera skrubb att våt hud, massera i en cirkelrörelse, gäller inte det till ansiktet. Tvätta med varmt vatten. Läs mer på hudvård.
Brown Sugar Scrub Recept # 2
Ingredienser; Flera kapslar Vitamin E; 1 msk apelsinolja; 1 cup farinsocker; ½ kopp jojobaolja; Process; Ta en glasskål, tillsätt olja och socker till den, blanda väl. Rör in jojobaolja till önskad konsistens förvärvas. Nu lägga i kapslarna vitamin E tillsammans med apelsinolja, blanda tills väl blandat och sked i en glasbehållare. Använd den på våt hud, låt stå några minuter före sköljning av det. Läs mer på förmåner socker scrub.
Farinsocker Scrub Recept # 3
Ingredienser; ¼ tsk väsentliga eller doftolja valfrihet; ¾ till 1 kopp (eller total mättnad) druvkärneolja; ¼ kopp ren honung; ½ kopp marken havremjöl (inte instant); ¾ kopp brunt socker; Process; Ta en medelstor skål och tillsätt honung tillsammans med socker till den. Rör om väl. Nu lägga i salt, i små mängder, blanda efter varje Dessutom tills önskad konsistens. Lägg de oljor om alla ingredienser blandas väl. Detta är inte en farinsocker scrub för ansikte, använd endast för resten av kroppen. Läs mer på hudexfoliation.
Brown Sugar Scrub Recept på Hår
Ingredienser; 4 msk farinsocker; 2 msk conditioner; Process; Ta en skål, tillsätt ingredienserna i det och blanda väl. Schampo hår med ditt vanliga schampo, om du använder någon stylingprodukter och sedan tillämpa denna skrubb att vått hår. Massage i en cirkelrörelse ett par minuter och sedan tvätta med regelbundna schampo. Detta är en av de enklaste men effektiva hemlagad brunt recept socker scrub för hår.
Läs mer på:; Sugar Scrub for Face; Exfoliating Scrub for Face; Dessa voro några av lätt recept på farinsocker scrub. Du kan spara dina färdiga brunt recept socker scrub på ett glasbehållare och använda det regelbundet för frisk och strålande hy.

No comments:

Post a Comment