Sunday 18 December 2011

Plast Bensintank Reparation

Plast gastankar är de mest använda bränsletankar idag för ett antal fordon som de är smidiga på flera sätt. Den metall gastankar, trots de pågå längre än plasten dem löper större underhåll risk. De är föremål för rost, korrosion, läckor och andra problem brott när de blir gamla. Plastic bränsletankar, däremot, är billigare, lätta vikt och sista längre eftersom de inte lider rostande och korrosionsproblem. De är också lättare att montera i fordonet och därmed är mer föredragit att metalltankar gas.
Fast plast bränsletankar har så många plus poäng över metalltankar gas kan även de genomgå några hål och sprickor eftersom de är gjorda i plast. Eftersom plasttankar är billigare, när det finns reparera problem i dem, behöver du inte kasta dem att köpa en ny. Du kan reparera dem själv som plast bensintank reparation är en mycket lätt arbete, ta en titt hur!
Hur reparera en Plastic Gas Tank?
När du har en läckande tank plast gas, kan du inte undgå det, som fordonet förlorar mycket bränsle. På grund av detta kan det antingen vara andra problem i fordonet eller det kan helt enkelt sluta att fungera eftersom det kommer att vara ur gas. Du måste åtgärda problemet snarast och eftersom du har en plast bensintank kommer du ökar chanserna för ett brandfara också. Därför ta en titt på några tips för plast bensintank reparation nämns för dig i följande punkter.
Materials Needed; Hot kniv eller lödkolv; Pincetter; Avbitartång; Plastic bitar; Spoon värmepistol; Vägbeskrivning; När du ska börja med plast gas tank reparation måste du bort tanken från dess plats och töm den. Det bör inte finnas något bränsle i den medan du reparera det, kan det vara brännbart. Läs mer på bränsletank rengöring. ; Med hjälp av tråd kantskärare, klippa några plast bitar för det skadade området på bensintanken. Se till att de bitar du skär ut räcker för att reparera det skadade området på tanken. ; Sedan förvara plastbitar på en metallyta eller marken i en sekvens och använd värmepistol att värma dem. Du kommer att behöva värma upp plastbitar tills de är öppna och elastisk. , När du har dessa bitar som ska användas för utbyte, använd värmepistol för att värma de skadade områdena i bensintanken. , Mycket gradvis, en bit i taget, värme varje hoppat område och om det är tillräckligt mjukt, stick den lösa genomskinlig plastfilm på det. Med hjälp av en pincett du kan hålla plastfilm ändar och försiktigt hålla dem på de drabbade områdena i tanken. Och sedan med en varm kniven, utjämna mjukplast och försiktigt köra plana ytan av kniven över ytan på plastfolie. Också läsa om bilreparationer. , Upprepa samma steg för de andra skadade områden också, för plast-bensintank reparation och så att hela bränsletanken ser likadana. Om du inte kan använda en kniv, en sked eller spatel kommer också att göra som du har bara att sprida ut den plast jämnt i ytan på bensintanken. ; Det var några riktigt enkla steg som du kan följa för plast bensintank reparation. Du kan göra detta på mindre än en timme och spara pengar och ansträngning att köpa en ny tank för en enkel spricka!

No comments:

Post a Comment