Friday 30 December 2011

Valance Stil

Medan tänker på Valance stilar, kanske du tror det som en blommig dekorativ tyg som går längs ett fönster. Men i verkligheten, vad du tänker är bara en av olika Valance mönster. Sättet du dekorera ditt fönstren variera mycket och detta gäller för Valance stilar också. Du kan välja omhängen som direkt bild i en gardinstång eller så kan du gå för de som kan hängas från andra byglar och tab-toppar. Mångfalden av Valance formatet tillgängligt kan ge dig en fantastisk möjlighet att spela med tyg, struktur och färg. Du kan också välja att prova en mängd olika material som pärlband, rosetter eller band när du dekorera din kappa. Här ger vi dig några av de vanligaste stilarna Valance gardin.
Valance Gardin Stil
Om du söker någon snabb sätt att krydda upp din hem utan att alltför många ändringar kan du välja att lägga omhängen till din Windows. När du tittar på några enkla Valance stilar för Windows, se till att du tar dig tid och gå igenom olika stilar innan du noll på ett alternativ. Här några av alternativen som du välja mellan.
Flip omhängen; Flip kappa är en av de mest enklaste Valance stil som du kan välja att välja efter att ridån kan glida in i ett draperi stång lätt. En ortogonal bit av gardintyger som är fastsydd i kanterna är allt som behövs. Vanligtvis finns det två sidor av en flip Valance, en sida som hänger framför och en annan sida som hänger på baksidan. Om du använder en flip Valance prova att lämna framsidan kortare och bakre delen längre så att båda delar är synliga. Om du vet hur sy och är experter på den kan du dekorera den genom att sy kanterna på olika stilar.
Scarf sänggardiner; Giving en utseende svansar och swags är scarfen Sängkappan annan enkelt sätt lägga en elegant touch till ditt rum. Du kan välja att använda denna stil enbart för att markera ett fönster eller kan använda den tillsammans med gardiner och persienner för att ge fönstret en skiktad utseende. För innehav tyget i position, corbels, krokar halsduk eller svamp omtag används. Lightweight eller skira tyger passar bäst för scarf gardinkappor. If skira tyger används, du kan gör dem ofodrad men om du använder lätt material du behöver linje dessa i kontrasterande tyg.
Ballong Valance; Om du vill ge din bostad ett mer komplext Valance format, kan du välja ballong Valance. I denna stilen, ger gardinerna ett puffiga utseende och är idealisk för användning över små fönster. Man kan då välja att använda blommig tyger tillsammans med matchande stora utskrifter för denna stil. Många gånger är plastringar används som jämnt separeras på baksidan kanter draperi. Det hjälper draperiet att komma nära varandra så att de bildar ballong som pilgrimsmusslorna. Läs mer om hur man gör swag Valance.
Rod-Pocket omhängen; Om du vill ändra känna av ditt hem snabbt och enkelt kan du välja en spö-ficka Valance. Oavsett är det hängde på en fjäder eller gardinstång glider den över hela stången skapa volanger som är jämnt fördelade. Antalet volanger vore om kappa är längre.
Läs mer på:; Draperi idéer för vardagsrum, Broderad Draperi Tyg: Så du kan ge en helt annan känsla till hemmet med hjälp av kappa stilar av olika färger och mönster. Det kan ge dig privatliv du längtar efter, förutom att man lägger till den varma inredningen och inbjudande känsla i ditt hem.

No comments:

Post a Comment