Thursday 8 December 2011

Färgade håret för Dark - Vad kan man göra

Hår färg är en riskfylld verksamhet. Om du inte prova ett virtuellt makeover verktyget kommer du aldrig veta vad den nya skuggan kommer att se ut på huvudet. Om du överlåta jobbet till en expert frisör kan du minimera risken stor utsträckning. Du är minst kommer att möta överraskningar detta sätt. Men om du vägrar att betala en upprörande avgift till en stylist och besluta att göra jobbet på egen hand, med hjälp av ett hem kit? Om du är ett proffs du kommer att sluta med önskat resultat. Det är dock hårfärgning hemma mer sannolikt att sluta i besvikelse eller tom katastrofer i vissa avseenden. Om du färg håret ljusare, kan du åtminstone återanvända färgen för att få önskad nyans. Men, tänk om du färgade håret för mörkt? Vad du ska göra i ett sådant fall? Bra för att börja läsa den här hjälp på "färgat hår för mörkt problem."
Färgat hår för mörka - Att göra
När man hårfärgningsmedel för mörk, är lätta det enda sättet för att få önskad färg tillbaka. Lighteningen tekniker beror främst på vilken typ av hår som används färg och håret tillväxt. Tillfälligt hårfärg är lättast att få bort håret eftersom det bleknar en eller två hår tvättar. Semi-permanent eller demi permanent hårfärger kan också tas bort från ditt hår med vissa metoder. Dock permanenta håret färger är de svåraste att få bort håret som de bär endast stängas av när ditt hår växer ur färgen. Ändå kan du ta bort det håret med hjälp av vissa starka kemikalier, men det skulle betyda att du kommer att vålla håret till en hel del skada.
De flesta problemen med färgning hår för mörkt uppstår när man inte tar hänsyn till de naturliga skuggan av sitt hår. Helst passar din naturliga hårfärg dig bästa. Om du färg ditt hår, se det är den färg inom tre nyanser i din naturliga hårfärg. Mening, kan du antingen färg ditt hår tre gånger ljusare eller mörkare än din naturliga nyans. Om du har naturligt svart färg kan du färga håret mörkt brunt, vinrött eller max medium brun. Likaså om du är en naturlig blond, då ljusbrun är den mörkast möjliga nyansen du kan uppnå. Professional frisörer är väl medveten om detta faktum, varför de kan föreslå apt idéer hårfärg och är minst benägna att begå ett misstag.
Färgat hår för mörka - Hur ljusare
Schampo för att ta bort hårfärgningsmedel är bästa alternativet när det gäller att strippa håret bort oönskade hårfärg. Dessa innehåller starka tensider som kan ta bort ännu spåren av hårfärg. Schampo med sulfater också ta bort hårfärg ganska bra. Men du kanske upprepa proceduren ett par gånger innan du märker en förändring i skugga. Hår blekning produkter är ännu ett alternativ att lätta din hårfärg. Ansök blekmedel i håret bara ett par minuter om du inte vill få en mycket ljus färg. Om du färgat håret för mörkt kanske du måste lämna blekmedel i håret i minst 20 minuter.
Du kan hitta några extrema råd som att använda tvättmedel eller fat tvätta tvål på håret, för att tona hårfärg. Även om dessa metoder verkligen får den färg av ditt hår, slut de också gör oåterkalleliga skador på håret. Å andra sidan kan du prova några enkla tekniker som varm olja masserar eller förpackningar hår att lätta hårfärg. Ett hårstrå pack yoghurt, olivolja, slagen ägg inte bara är bra för strippning hårfärg, men också villkoren håret.
Alternativt kan du hitta några kommersiella produkter som är särskilt utformade för att plundra de hårfärg. Som sista utväg kan du gå till en salong för korrigerande hårfärg förfarande. Detta sätt kommer du spara själv från annan katastrof.
Nästa gång du hamnar med färgat hår är för mörk, vad man ska göra bör inte vara ett problem för dig, eftersom du nu vet exakt vad man gör. Så långt som möjligt försöka att förlita sig på professionella hjälp när det kommer till någon hårstyling. Mer så, om du är en amatör.

No comments:

Post a Comment