Thursday 22 December 2011

Beskärning Körsbärsträd

Livslängd för körsbärsträd bara är 20 år, hur mycket skötsel och underhåll sätts in Delicate av naturen, körsbärsträd måste beskäras ordentligt. Anledningen sig bakom träd beskärning körsbär är enkelt, att producera större och ett högsta belopp av frukt. Under skördeperioden, beskäras körsbärsträden är bekväma och det hjälper också att hålla insekter och sjukdomar borta. Dessutom gör beskärning körsbärsträd de unga grenar växer på rätt sätt.
Cherry Trädbeskärning
Innan vi börjar förstå grunderna av träd beskärning körsbär, låt oss försöka ta reda på den bästa tiden för arbetet. Den bästa tidpunkten för träd beskärning Cherry är försommaren eller vårvintern. När du har plockat all frukt, är processen mycket enklare och det skyddar trädet från skadlig sjukdom i kylan. Om träden grenar som växer utåt (inte uppåt) från sin huvudstammen, låt dem vara. Detta kommer att ge alla grenar tid, utrymme och tillräckligt med solljus för körsbär växer. Slutligen är det viktigaste skälet till körsbärsträdet beskärning för att se till att de inte kommer att svälta och upphöra.
Läs mer på:; dvärg Cherry Tree, Beskärning Fruktträd, Hur beskär ett körsbärsträd, som jag tidigare nämnt, bör beskärning processen genomfördes under sommaren efter frukten skördas. Många frukt träd beskärs under vintern, körsbärsträden ett undantag eftersom de är allvarligt utsatta för bladsilver sjukdom som angriper dem på vintern. Därför beskärning körsbärsträd i varma vädret minst en gång per år är perfekt. , Först av allt, klippa ner döda eller sjuka grenar. För att inspektera om trädet smittade, kontrollera färg på bladen. Om de har en grå gjuten på dem eller är missfärgad och har hål i dem, då träd är definitivt smittade. ; Kapning av de döda grenarna kommer stödet bättre tillväxt av trädet, vilket gör det starkt, blomstrande med friska grenar, förebygga sjukdomar och bakterier från att skada trädets livslängd. ; Inte beskära så mycket, vilket betyder lite är alltid hjälpsam. Du kommer att behöva sekatör sår sealer eller beskärning klistra att göra uppgiften. För små grenar och kvistar, göra en liten kil formad klippa (1 / 8 av en tum) under grenen. Detta avkapade blir 3-5 inches bort från stammen. När du gör det wedge cutten grenen inte lossna i staplar (du inte vill det) och kommer att förhindra det från att växa ytterligare. Här mer om hur man beskära ett fruktträd. ; När du upp kedjan på vinkel, kommer också att bidra vattnet rinna bort det. Detta för att undvika komplikationer av sjukdomar hysa nära det öppna nedskärningar i träden. För stora grenar kommer det att bli samma vinkel kil skära men på en 45 º vinkel. Se till att den inte alltför nära stammen där filialen har vuxit ur. , När det är klart, försegla alla nedskärningar med hjälp av virket sealer, eller beskärning pasta som har en icke-asfalt bas. Pastan kommer att arbeta som ett band-stöd till nyligen hamlade träd. Eftersom trädet läker kommer det att hålla skadligt bakterier och sjukdomar borta från såret. ; Läs mer på:; Weeping Cherry trädbeskärning, Typ av blommande körsbärsträd Träd, Post beskärning körsbärsträd vanor omfatta desinfektion av redskap som användes. Detta förhindrar spridning av någon obemärkt sjukdomar i framtiden. Du kan rengöra verktygen i en blandning av 1 del blekmedel till 9 delar vatten. Om det finns några andra frågor om träd beskärning körsbär, göra besök din lokala trädgårdsbutik Mer information. Ett professionellt hjälp eller råd bör aldrig glömmas bort.

No comments:

Post a Comment