Saturday 10 December 2011

Feng Shui för Wealth

Feng shui, som de flesta av oss vet, är en vetenskap och system för estetik, som uppenbarligen använder principerna för astronomi och rent geografiskt för att förbättra sitt liv genom att locka och ta emot positiv energi flöde. Feng shui, hur bra, måste kombineras med insatser för att uppnå vad du vill. Till exempel, om du talar om feng shui för rikedom, experter säger att om du inte strävar efter den, skulle sak du önskar inte komma till dig. Feng shui ger dig det stöd söka den önskade välstånd och lycka. Det är i formen av att skapa en gynnsam miljö som kommer att stärka styrkor runt dig att locka positiva energi. Vill du håva in "Moolah" (pengar)? Kolla in hur!
Feng Shui för rikedom och välstånd
Feng shui Wealth Tips # 1, först och främst få ditt hem eller ditt kontor fria från skräp är extremt viktigt. Om du inte klara upp gamla saker, finns det inget utrymme för nya att komma in Det är mer så med den sydöstra hörnet av ditt hem eller kontor område. Detta kommer att hjälpa negativ energi att gå ut och ge plats för feng shui botemedel för välstånd att göra sitt arbete.
Feng Shui Wealth Tips # 2, A pengar träd i rikedom zonen kommer att vara en god idé att ytterligare lägga tänder blir feng shui rikedom bot. Pengar träd är en representation av finansiella tillväxt och utveckling. Tar hand om anläggningen är nödvändig för att det ska växa bra och attrahera rikedom och välstånd. Om en verklig träd inte är möjligt, en figur av träd med gyllene mynt i stället för löv skulle gör. Läs mer på feng shui Inredningstips.
Feng Shui Wealth Tips # 3, Något annat du kan göra är att ha en akvarium med guldfiskar, som är en av feng shui rikedom symboler. I fall du inte har levande fisk, kan det vara i form av ett konstverk. Även en fullfjädrad akvarium är inte nödvändig. Om du har en skål, bara sätta guld fisk på det och hålla den i den sydöstra delen av rummet. Det bör finnas minst 3 fisk och högst 9 fisk idealiskt. Städning vattnet varje nu och då och ta väl hand om fisken kommer se till att din ekonomiska angelägenheter förändringsprocess leder till bättre. Detta är måste komma ihåg när det handlar om feng shui för rikedom. Endast strömmande vatten är också bra att attrahera rikedom, som vatten reflekterar rikedom. Läs mer på feng shui symbolerna.
Feng Shui Wealth Tips # 4, Din plånbok är en mikro-representation av den finansiella stat du är i. Så liknar ditt hem och kontor, uppmärksamma din plånbok eller plånbok är viktigt. Pengar får inte försummas, någonsin. Om du inte respekt och omsorg för de pengar du har, skulle du inte kunna få mer. Så det här är en av mycket avgörande feng shui tips för rikedom.
Feng Shui Wealth Tips # 5, att använda Feng Shui för rikedom är att locka de positiva krafterna i samband med välstånd och god finansiell ställning. So lägga till i tidigare tips här en till. Gör din egen feng shui vas rikedom och placera den i rätt riktning och position. Läs mer om Feng Shui för sovrum.
Feng shui Wealth tips # 6, essentiella oljor bidra mycket om det handlar om feng shui för rikedom och välstånd. Eteriska oljor tydlig och ge energi miljön. Detta gör de genom att öka och stärka flödet av livsenergi. Ju mer vital energi finns i din energiområdet, mer välstånd kommer in i ditt liv.
Alla dessa saker kommer säkert att stödja din "rika 'vill, förutsatt att du tror på detta vetenskap och begreppet positiva och negativa energi. Feng shui för rikedom ingår att ha naturligt ljus i din bostad utrymmen utefter med ganska bra syrenivåer. Läs mer på feng shui tips.
Slutligen, tänka positivt och lämna resten till feng shui! Lycka till!

No comments:

Post a Comment