Wednesday, 14 December 2011

Naturliga sätt att bli av med myror

Myror har rykte om sig att vara en av de tuffaste skadedjur att bli av med, särskilt när de kommer i ert hem eller dess omgivningar. Ingen anledning att nämna att ant invasion kan vara en av de mest irriterande olägenhet att alla hushåll har att hantera. Förutom detta finns det så många olika typer av myror att det är ganska svårt att identifiera dem. De vanligaste ants I och runt huset finns hus ants eller myror trottoar, Farao myror, svart ants, myror sugar, myror brand och argentinsk ants to bara nämna några. Veta några enkla och naturliga sätt att bli av med myror är mycket viktigt att hålla ditt hus och dess omgivningar ANT gratis. Här är några enkla tips för att bli av myror.
Naturliga sätt att bli av med myror i kammaren
Att bli av med myror i ditt hus kan vara lite svårt, men inte omöjligt. Det finns flera naturliga produkter som kan hjälpa till att undanröja myror från ditt hus. Dessa förklaras nedan. , Borax är en av de mest effektiva produkter för att bli av myror naturligt. Borax kan döda myror genom att skada deras matsmältningssystem och den yttre skelett. Det kan användas för att göra ant lockbete, som myror bära på och sprida i sina kolonier. För att göra ant bete och borax, blanda den med socker och vatten och placera den på myra spår eller på platser där myrorna är på väg in ditt hus. ; Du kan också blanda borax med jordnötssmör och honung att göra ytterligare en ant bete. Många människor använder borsyra eller borax med lönnsirap för att kontrollera att göra ant bete för att kontrollera deras invasion. ; Utspädd ättika kan sprayas på platser där myrorna kan ses ofta och detta är en av de säkert sätt att bli av med myror. Lukten av ättika är mycket motbjudande för myror och så kan den användas för rengöring kök bänkskivor, skåp och till och med lister änka att hålla myror borta. , Vinäger kan användas för att rengöra de platser där myrorna har setts. Detta skulle hjälpa att ta bort doften spår, att myror lämnar bakom sig för att hjälpa de andra myrorna att lokalisera källan till livsmedel. , Blanda bakpulver med lika delar socker och strö blandningen på de platser där du kan hitta myror. Denna blandning är rätt produkt, om du undrar hur man dödar myror omedelbart. ; Läs Ingångslönen för myrorna. Myror brukar göra deras inträde genom små sprickor och öppningar i ditt hus. Försegla sådana sprickor och öppningar för att förhindra deras inträde. ; Använd kryddor som, svartpeppar och röd chili pulver för att avskräcka myror från att komma in ditt hus. Strö platser där du kan upptäcka myrorna, samt på infarterna. , Kryddnejlika, kanel och vitlöken är några andra kryddor som myror ogillar. Sätt dem på platser där myror brukar komma i jakt på mat. Du kan också använda lagerblad att avskräcka myror från att komma in ditt kök skåp, lådor eller containrar. ; Spray pepparmynta olja i varje rum i ditt hus, speciellt i köket och köksskåp. ; Naturliga sätt att bli av med myror i trädgården
Ant kontrollen i trädgården kan utföras med hjälp av några enkla hem rättsmedel, som värvats nedan, Gör din trädgård, utan bladlöss, mealybugs, skala och vita flugor. Dessa insekter utsöndrar en söt sak som myrorna älskar. Så behandla trädgårdsväxter att hålla dessa insekter borta för att bli av med myror. , Gör en pepparspray genom att blanda svart peppar med lite kokande vatten. Låt peppar sitta i vatten i några minuter innan spraya det i din trädgård. , Kaffe marken är en annan effektiv hem rättsmedel för att bli av med myror i trädgården. Stänka av i trädgården och även runt huset för att hålla myrorna även på avstånd. ; Spray ättikslösning i ytterkanten av trädgården för att förhindra införsel av myror. , Försök att växa några ant repellerande växter i din trädgård. Exempel på sådana växter ingår, vitlök, rosmarin, citronmeliss, eukalyptus, lavendel, frossa peppar, kryddnejlika och växter av mynta familjen. , Använda kiselgur (livsmedelskvalitet) i trädgården och omkretsen av ditt hus att förhindra införsel av myror och andra insekter. De skarpa kanterna kiselgur bara skar genom exoskelett av myror och torkar dem. ; Leta ANT boet. Häll kokhett vatten på myrstack med omnejd. Du kan också hälla majsmjöl på toppen av myrstack. Myror inte kan smälta majsmjöl och så skulle de dö efter att ha förtärt det. , Det är några av de naturliga sätt att bli av med myror. Tillsammans med försöker dessa naturmedel, glöm aldrig att hålla huset rent. Ants in ditt hus i jakt på mat. Så lämna inte livsmedel ute i det fria. Lägg dem i lufttäta behållare. Håll kök bänkskivor och skåp rena. Torka köket bänkskivor med ättika lösning för att avskräcka myror, och hålla diskbänken ren och torr. Dammsug och rengör köksgolvet regelbundet och använda starka sopsäckar. Glöm aldrig ta ut Trashes och sopor på regelbunden basis. Alla dessa skulle gå långt i att hålla hus utan myror och andra insekter som flyger frukt. Om alla dessa sätt misslyckas med att kontrollera myra invasion, sedan överväga yrkesmässig skadedjursbekämpning tjänster.

No comments:

Post a Comment