Monday, 5 December 2011

Basement Flooring

Om du har turen att bo i ett hus med en källare, behöver du bra källare golvsystem att hålla den torr och matchar resten av din inredning. Den största utmaningen som de flesta villaägare har är för att säkerställa att källaren inte är fuktigt och kallt. Eftersom källaren tunnelbanan, kan golv val som fungerar i vardagsrummet och säng rummet fungerar inte här. Den kalla och fukt kan sippra in genom betonggolvet och du kan sluta med en källare golv system som är skrynkliga, möglig med skeva hårda eller lossa golvplattor. Så innan du överväga att installera en källare golvsystem, måste du först se om din källare har fukt.
Den bästa lösningen för en fuktig källare är att installera en flytande undergolv. Det är i grunden en vattentät korrugerad botten med en plywood toppen som fungerar som en bro mellan betongfundament och den färdiga ovansidan. Det är ihop för hand och inte är permanent fäst på betong. En källare undergolvet är inte bara håller kylan och fukten av att tillhandahålla tillräcklig isolering, men också kontrollerar ljud genom dämpning det buller som till fots. Den ger en behaglig promenad ytan genom att ge ett mjukt känsla.
Flooring Systems för källare
Det finns många material som du kan överväga när du väljer källare golvsystem beroende på budget och funktion golvet. Om du letar efter billiga källaren golv idéer som låter dig omforma källaren utan att tömma plånboken, då de bästa materialen att välja på är laminatgolv och plastgolv.
Om priset inte är ett tvång och allt du letar efter är lyx och bra utseende kan du gå med kakel sig det keramiska plattor golv, marmor kakel golv eller porslin kakel golv. För ett behagligt medelhavsklimat effekt som är önskvärt i ett varmt klimat kan du välja mellan terrakotta eller glaserat klinker. Klinkers är ganska enkla att installera och om du är händig med verktyg som du kan göra det själv. Om din cementgolvet i källaren planat, då kan du enkelt lägga din kakel. Bara se till att golvet är fritt från damm, smuts och färg. Den enda nackdelen med att installera brickor som källare golvsystem är att plattorna kan vara ganska kallt. En bra lösning på detta problem skulle vara att installera golvvärme som skulle göra hela källaren golvsystem ganska dyra men ganska bekväm i längden.
Om du gillar utseendet på hårda golv utan också behöver lite beständighet sedan nästa bästa källaren golv alternativ att välja laminatgolv. Om du tänker installera ett laminatgolv i källaren måste du yttermera visso att det absolut ingen antydan om fukt i källaren. Installera en bra undergolvet är absolut nödvändigt innan du installerar ett laminatgolv i källaren.
En annan av källaren golvsystem du kan använda är mattor. Using matta som ett golv för källaren kräver att du ha en bra undergolvets installerad annars mattan tränger upp all fukt. Detta kommer att orsaka mögel problem och matta kommer i slutändan ruttnar. I stället för mattor källaren med stora rullar av skrymmande matta kan du välja matta plattor som är mycket lätta att lägga och kommer med många mönster och texturer. Om du letar efter miljövänliga källare golvsystem, då din bästa alternativet är att välja mellan kork golv och bambu golv.
Detta var allt om källaren golvsystem. Som ni ser finns det många alternativ för källare golvsystem att välja mellan. Så snart du valt ett golv för källaren, se till att den tål slitage, ser bra ut och är säker.

No comments:

Post a Comment