Monday 12 December 2011

Traditionell Rose Tattoo

Ros är en flerårig blommande buske som tillhör släktet Rosa inom familjen Rosaceae. Det finns fler än 100 arter i denna familj, och det som kännetecknar var och en av dem är olik den andra. Några av de arter som tillhör den grupp av upprättstående buskar, medan det finns andra som släpar eller klätterväxter. De vanligaste karakteristiska är vassa törnena på stjälkar. Ros är faktiskt en naturligt i Asien och ett litet antal arter hör hemma i Europa, Nord Amerika, Afrika, etc. På grund av dess skönhet traditionella ökade tatueringar har fått högsta popularitet bland blomma tatueringar. Skönheten i steg tatueringar består i att vart och ett av dem kan göras vara annorlunda med de olika färgerna finns.
Traditionella Rose Tattoo Mening
En ros blomma länge har varit uppskattad för sin skönhet. Kärlekens gudinna, kallad Afrodite och Venus i grekisk och romersk kultur respektive symboliserades med rosen. Bland de tidiga kristnas steg fem kronblad av identifierades med de fem sår av Jesus Kristus. Men var ledare för kyrkan tvekar att anta symbolen för det var också förknippat med romerska excesser och trosföreställningar hedniska och ritualer. With tiden ökade antogs ett symbol av blod av kristna martyrer. Senare var rosor också identifieras med Moder Maria.
Utöver ovanstående innebörder som rosor, har de också en symbol av kärlek och skönhet. Universellt ökade traditionella tatueringar representerar skönhet, passion och romantiska kärleken. Den typiska röda färgen har länge varit förknippade med blod samt med liv. Ros tatueringar med taggar sägs påminna personen att skönheten som inte gör ytan i avsaknad av motgångar och offer.
Traditionella Rose Tattoo Designs
Normalt ökade enda traditionella tatueringar är gjorda eftersom de gör en komplett design i sig. De andra traditionella steg tatuering mönster rosor utsmyckade med blad, långa stjälkar eller törnen. Samtidigt, rosor i olika färger har också olika betydelser knutna till dem. Mörkröda rosor stå för medvetslös skönhet, medan röd ros tatueringar symboliserar skönhet, djup tillgivenhet, kärlek, respekt, romantik, och inte att glömma, liv. Blue Rose tatueringar, å andra sidan, stå för omöjligt, medan korall rosor indikerar önskar. Gul ros tatueringar symboliserar glädje och vänskap, vit ros tatueringar stå för vördnad oskuld och renheten, ljusrosa steg tatueringar symboliserar sympati, grace, belevenhet och beundran, orange ros tatueringar symboliserar entusiasmen och svart ros tatueringar symboliserar döden. Black Rose tatueringar kan också ses i en rebellisk ven och det har antagits av ett antal anarkistiska och anti-auktoritär grupperna.
White Rose Bud tatuering mönster blir också mycket populär i dessa dagar. De är ofta gjorda för att fira födelsen av en flicka barnet. Ökade tatuering mönster finns i många former och storlek och kan kombineras med andra mönster. De vanligaste inkluderar fjäril tatueringar, tatueringar älva, hjärta tatueringar, etc. Den kan också kombineras med keltiska tatueringar, dolk, kors, etc. Den andra variation av ökade tatuering design är att få en steg och taggtråd tatuering gjorts på bröst, armar, bröst, etc. Om du är förtjust i tribal tatueringar, kanske du vill ge tribal tatueringar steg ett tänkte. Kompassrosen tatueringar är mycket populär bland seglare så Om du är en sjöman, kan du ge det en tanke.
Läs mer på; gotiska Fairy tatueringar; Fairy Tatueringar för kvinnor, skönhet traditionella steg tatueringar är, de inte bara populär bland kvinnor, men också bland män. Det finns flera betydelser knutna till antalet rosor tillsammans och färgen användas. Några av de associerade betydelser är enda ros står för "jag älskar dig", och en tagg mindre rosen är betraktade som "kärlek vid första ögonkastet". Det är alltid bra att göra en grundlig forskning för att hitta rätt tatuering design innan få din tatuering gjorts. Prata med din tatuerare kan också visa sig mycket stor hjälp.

No comments:

Post a Comment