Wednesday, 7 December 2011

Möss Infestation

Möss dess angrepp i huset? Yucks! Detta skulle vara det första svaret från någon, om svaret på frågan är "ja". Tro't eller ej, angrepp av möss kan göra ett lyxigt hus, ett helvete. De kan gömma sig bakom skåpet inuti skåpet och till och med de mest trånga ställen som du kanske inte har tänkt om. Eftersom de lätt kan kontaminera livsmedel och gör dem olämpliga för konsumtion, det blir nödvändigt för att kasta dessa "unwelcomed gäster" så tidigt som möjligt.
Infektion hos Möss - Rättsmedel
Att bli av med detta hot, inbegriper genomförande av en kombination av möss eliminera strategier. Alla dessa lösningar för möss angrepp förklaras nedan:
Mus Fällor; Det finns en hel del produkter finns på marknaden som kan göra jobbet att eliminera möss från huset. En av de bästa alternativen skulle vara att köpa möss fällor. Även om det finns gott om val, när det gäller att köpa mus fällor bör man köpa en mus fälla som tjänar detta ändamål. Den "Victors Muli Döda Electronic Mouse Trap" är utformad på ett sådant sätt att det dödar musen på några sekunder. Olikt andra mus fällor som kräver återställning varje gång en mus dödas är detta batteridrivna mus fälla avsedda att döda så många som 10 möss per inställning. Läs mer på musen fälla detta arbete.
Pepparmyntsolja, användning av pepparmyntsolja kan göra underverk för att bli av möss angrepp i huset. Även pepparmynta olja luktar gott för människor, det är helt enkelt outhärdligt till möss och kan köra dem galna. För att spraya pepparmynta olja, måste du först göra en lösning genom att blanda 9 delar vatten i en del av pepparmynta olja. Nu hälla denna lösning i sprayflaska och sedan spraya den i de angripna områdena. Att sprida doften av pepparmintolja det många som fördjupa bomullstuss i pepparmyntsolja och sedan ta bort den. Den blöta bomullstussar placeras sedan i områden där möss är vanliga. Läs mer på möss motbjudande.
Myntablad, För att dämpa möss angrepp i huset, är myntablad annan åtgärd som har visat sig värdefullt i detta avseende. Doften av mynta är lika "torterar" för möss, men trevlig för människor. Du kan sätta dessa blad på platser som har visat förekomst av möss. Man kan köpa myntablad från Heb plus, en livsmedelsbutik som har filialer över hela världen. Eller så kan man växa mynta växter hemma, att ha tillräckligt lager av myntablad. Läs mer på möss förintelse.
Blockera alla poster till huset, Undersök huset noga och ta reda på alla möjliga frågor som gör att möss enkelt in i huset. Ett hål så små som ett kvarts tum kommer att ge dessa gnagare ett lätt ta sig in huset. Alla ventiler och öppning som ger tillgång till huset, ska vara blindade. Så, är det viktigt att täta alla de punkter som främjar möss angrepp i huset. Dessutom bör uppgifter tätas med ett material som inte kan skadas av möss. Generally människor litar stålull kuddar, när det gäller tätning ingångar. Läs mer på gnagare.
Lök; Lök ger ett naturligt sätt att frigöra huset från möss angrepp som myntablad, är lukten av lök irriterande för mus. Med andra ord kan lukten av lök sätta endast katastrof för mössen. För möss, är doften av lök som liknar andas in giftiga gaser. Så placera nyklippt lök på sina platser för inresa och utresa, och du kommer se resultatet inom några dagar.
Håll köket rent, Om ditt kök är fullt med matvaror i 24 timmar, då ditt hus är en perfekt grogrund för musen. Att hålla köket "fläckfri ren" är en förutsättning för att driva bort möss. Det är en av bästa sätten att bekämpa möss angrepp i huset. Se till att alla livsmedel är inneslutna i lufttäta behållare. Detta kommer att avskräcka musen för att göra köket, sitt hem.
Förgiftat lockbete, Poison beten är livsmedel som lockelse mus. När möss äter dessa produkter (rodenticider), är deras död vissa. Beten, speciellt konstruerade för att döda gnagare är lätt tillgängliga vid olika livsmedelsbutiker. Förgiftat lockbete som har Warfarin och Pival som viktiga beståndsdelar betraktas som utmärkt gnagare mördare. Warfarin är i grunden en antikoagulantia som gör jobbet gallring blodet och hindrar blodet från att levra. Det i tur orsakar inre blödningar, till slut leder mössen till "Road to Perdition".
Veta mera om olika strategier för att bemöta möss angrepp vara:; hur man fångar en mus; Hur bli av med möss, Hur bli av med möss i ditt hus, Som helhet kan möss angrepp i huset vara ett minne Tidigare, om ovannämnda strategier för att bromsa denna "plåga", antas. Dessa korrigerande åtgärder kan visserligen se till att skadedjur fördrivs ut ur huset.

No comments:

Post a Comment