Thursday 22 December 2011

Cornrow frisyrer

Cornrow, som också kallas som "canerow", är en traditionell västafrikansk frisyr som håret flätat verklig nära hårbotten med hjälp av ett lömskt. The cornrow fläta stilar bildas i en rak linje i syfte att uppnå en kontinuerlig upp raden av hår. Typiska och enkla cornrow frisyrer kan också förvandlas till mer komplexa sådana, genom att lägga kroklinjiga mönster i den ordinarie rak linje med cornrow stil.
Cornrow frisyrer funktioner, Cornrow frisyrer är ganska lika de franska fläta frisyr. De flesta människor som väljer stilar cornrow flätan är personer med African American härkomst. Men som i själva verket kan cornrow flätor passar alla personer och alla typer av hår. Den största anledningen till rastaflätor är en av de populära frisyrer, är bekvämligheten att de erbjuder dig. De kräver minsta underhåll. Å andra sidan, vissa människor som just har genomgått en komplex hår riktning teknik, prova cornrow frisyrer. Cornrow mönster faktiskt skyddar håret från att bli suddig, vilket är anledningen till att de är de mest följt frisyrer bland folket med lockigt hår.
Cornrow frisyrer för kvinnor, Cornrow är en av de mest eftertraktade fläta frisyrer för kvinnor. När du bestämmer dig att få rastaflätor, sedan hitta en perfekt cornrow mönster är inte en stor sak. Du kan ha stora flätor samt mikro flätor, beroende på valet. Tillsammans med de typer av flätor, kan du bestämma mönster av hår avsked. Till exempel kan du hålla det klart mitten eller sidbena samt trendiga Zig Zag mitten och / eller sidbena också. Du kan också fläta alla små cornrow flätor i en enda stor fläta nära din nacke. Annars kan du även prova en fransk roll eller en hästsvans av mikroorganismen flätad cornrow frisyrer. Mer om flätade frisyrer för svarta kvinnor.
Cornrow frisyrer för män; Cornrow frisyrer är lika populära bland män eftersom de bland kvinnor. Män måste alltid välja det frisyrer som betonar deras manlighet. Därför bör de välja att cornrow frisyrer som passar bäst för deras personlighet. Som tumregel, till stor del flätade rastaflätor passa personer med bred jawline. Du kan också bära längre hår så att de kan vara kopplade på baksidan av huvudet med ett trendigt hårband. Du kan också prova mönstren hår vävning, kreativ cornrow virvlar, stjärnformade rastaflätor, geometriska rastaflätor, etc. Mer om cornrow stilar för män.
Cornrow frisyrer för små flickor och pojkar, Cornrow frisyrer är vacker på barn också. Dessa frisyrer görs utan kemikalier och de kräver också begränsat underhåll övningar. Det enda du behöver göra är att tvätta håret två gånger i veckan. Tja, kan du försöka cornrow flätor av alla stilar på barn, bara se till att de vridningar och flätor är inte för hårt, eftersom de kan skada känsliga hårbotten och rötter hår av barnen. Med vederbörlig tekniker hår omsorg om barnens hår, kan rastaflätor sista i ca 4 till 6 veckor. Men det är också viktigt att få sitt hår till normal inom minst 2 månader. Mer om flätor för barn.
Så snart du får cornrow frisyrer, ska man absolut avstå från tunga schampo och välja leave-in hår balsam och sådana hårvårdsprodukter. Du måste alltid skydda håret med bomull halsduk, speciellt medan du sover. Det är också viktigt att använda den afrikanska nackstödet att sova, så att håret ska få maximalt resten som de kräver. Som avsked not, vill jag betona att du måste få cornrow frisyrer från en väl erfaren Hår Professional bara.
Läs mer på:; Hur Cornrow hår, Hur Braid rastaflätor; flätat hår; Cornrow frisyrer är en av tidlösa stilar hårflätning som har kommit långt sedan dess urgamla användning. Mångsidighet cornrow frisyrer beror helt på skicklighet nivå frisör och därför är det viktigt för dig att välja de bästa person i affärer! All lycka!

No comments:

Post a Comment