Tuesday 13 December 2011

Lut till tvål Making

I dagens tider är det inte många människor har tid och tålamod att göra tvål hemma. Vidare är det faktiskt lätt att köpa en kommersiell tvål snarare än att spendera sin dyrbara tid och gör en. Emellertid i äldre tider hade man inget annat alternativ än göra tvål på sitt eget. Dessutom fanns det en speciell dag avsätter för detta, vilket kallades "Soap Making dag" där människor samlades och gjorde tvålar för deras familjer. Om konsten av att göra tvål hemma har minskat idag, det är många som fortfarande föredrar att göra sina egna tvålar. Människor som är vana att göra hemgjord tvål kommer säkerligen vet hur viktigt det är för att använda lut. Lut är det som hjälper till att göra tvål, fast och hård. Det är dock lut en alkali som bildas från kemisk reaktion mellan kalciumhydroxid, natriumkarbonat och kalk, och det är viktigt att ta extra hänsyn när du gör tvål med lut. Så om du planerar att göra tvål hemma, är det extremt viktigt för dig att veta om användningen av lut till tvål göra.
Information om Lye till tvål Making
En av de vanligaste frågorna från de flesta människor är "var kan jag köpa lut för tvål göra". Lut kan lätt hittas i hus kemiska leverans eller kan vara på din lokala järnhandel. Om du är en expert på att göra tvål, vore det bättre att köpa lut i bulk. Dock är lut mycket farligt att hantera och kan förorsaka olyckor, om de inte hanteras på rätt sätt. Om du köper lut i bulk, se till att du lagrar den i ett lufttät behållare och hålla det på en ort där det inte kan nås av såväl barn som husdjur. Men om du gör tvål för första gången skulle det vara bättre för dig att köpa en liten behållare av lut. En mycket viktig sak som du måste kontrollera innan du köper lut är om etiketten läser 100% lut, eftersom det finns många tillverkare som säljer lut som inte är 100% ren. Detta kan påverka tvål processen och därmed är det bättre att du köper lut från en pålitlig tillverkare efter forska väl om honom.
Även lut är något lätt tillgängliga på marknaden dessa dagar, var det inte samma tidigare. I dessa tider hade människor att göra lut, innan de började processen att göra tvål. Människor i dessa tider, räddade aska i en behållare utanför deras hus, under hela året och när de tvingades börja tvål gör processen, skulle de lägga vatten till askan och ta ut biproduct vilket kallas flytande lut. This lut sedan kombineras med ister göra tvål. Men gör lut på egen hand innebär extra arbete och om du vill hoppa över detta steg vore det bra att investera i bra kvalitet lut tvål vinsatser. Mer om handgjorda tvål ingredienser.
Lut Soap Making Instruktioner
Så snart du har få tag i lut, antingen genom att köpa det från butiken eller gör det på egen hand, är nästa sak som du måste känna till processen att göra lut tvål. Om det finns många lut Soap Making recept, här kommer vi att ta en titt på receptet att göra grundläggande lut tvål. Så, här är de instruktioner som du kan följa för att lut tvål. Läs mer på hemmagjord lut tvål recept.
Saker som behövs för att Lye Soap; 2,48 kg eller £ 5 flott; 1 kan 100% lut; 605 gram is kallt vatten, 4-6 kvart plastskål eller gjutjärnsgryta; 1-2 quart ugn porslin skål, ett grunt kartong som är fodrad med plast thrash påse, 1 trä-eller plastsked, 1 par gummihandskar, instruktioner Göra Lye Tvål, ta ½ av vattnet fryser och omvandlar den till isbitar. Gång kuberna är klara, ta vatten samt isbitar på 1-2 kvart ugnen porslin skål. ; Efter detta bär dina gummihandskar och sakta lägga lut i detta vatten. En viktig sak som du måste komma ihåg att du aldrig ska hälla vatten över lut eftersom det kan leda luten att explodera. , När du lägger lut, se till att du rör om innehållet i ugnen porslin skål tills lut är helt upplöst och sedan täcka skålen med ett lock. Låt blandningen stanna i skålen, tills det når grader 85 F.; Medan lut värmts, tar ister i plast skål och smält den genom att hålla den i ett vattenbad. När ister är helt smält, kyl den tills den når temperaturen på 95 grader C., När både lut och ister nå rätt temperatur, häll lut vatten in i flaskan som håller ister. Mixa ingredienserna kraftigt i ett cirkulärt mönster tills blandningen blir tjock. ; Även blandningen bli tjock i ett par minuter, måste du hålla på under omrörning tills den går genom en rad olika steg och slutligen kommer att se ut som ett kokt varm pudding. Hela processen kan ta allt mellan 10 till 45 minuter och beror på faktorer såsom klimatförhållanden, temperatur etc. Det sista steget i lut tvål processen är att hälla blandningen i fodrad låda. Detta måste ske mycket noggrant och man bör inte glömma att bära gummihandskar medan du gör detta. Låt blandningen kvar där i 3-5 timmar och när den härdar, man kan börja skära dem i barer med en bordskniv. Mer om hemgjord soap recept. , Men kan man inte börja använda tvål så snart det görs. Snarare, placera tvål i ett fält härda i 1-2 veckor före bryta den, och minst en månad innan den används. ; Du kanske vill läsa mer om:; Hur man gör hemgjord Tvål och såpa; göra din egen Tvål, Easy Soap Making Recept för barn; jag hoppas att du finner denna artikel på lut för tvål göra användbar och informativ. Det finns många fler lut tvål recept där du kan göra tvålar i olika färger, former och dofter. När du nu har tillräcklig information om lut, försöka göra lut tvål hemma. Dock vidta alla nödvändiga försiktighetsåtgärder under hanteringen lut att förhindra varje slag av olyckor.

1 comment: