Friday 30 December 2011

Dåliga relationer

I en fantasivärld, folk blir i ett förhållande, eftersom de bli kär i någon och kan inte överleva utan honom / henne. I den verkliga och praktiska världen, människor blir i förhållande av två skäl. En är att de är medvetna om att de kommer att få minsta justering problem med den andra personen, och de vet att de har några saker gemensamt och det är därför de inte kommer att tygla sin "egen". De vet också att de inte skulle behöva möta slagsmål som händer då och då på grund av naturen skillnader. Och den andra anledningen är precis tvärtom, tycker en annan person som är precis motsatsen till dem, hittar de honom / henne intressant och undermedvetet ta det som en utmaning att leva lyckligt med någon som de inte har någonting gemensamt. Dålig relation förekommer i båda dessa fall, när saker och ting inte som sin tur förväntas. En människa är i allmänhet på jakt efter följeslagare när han blir ensam och när något annat inte gör honom "lyckliga". När den första spänningen är över, visar jaget sin närvaro och den dåliga relationen fasen startar. Låt oss ta en titt på några av de vanligaste tecknen på dåliga förhållanden, följt av relation råd och förslag.
Dåliga relationer Tecken
Brist på känslor: I början av ett förhållande, ett ord kommenterar också göra par glada. Även små problem löses tillsammans. Men i ett dåligt förhållande, stannar en känsla alla dessa känslor. Glöm ett ord synpunkter, även känslomässiga utbrott har ingen effekt på partnern. Likgiltighet blir som främst kännetecknas av förhållandet, detta är en av de olyckliga relationen tecken som syns tydligt.
Missbruk: Detta är ett av de grundläggande dåligt förhållande tecken. Både verbala övergrepp och fysisk misshandel är lika stora brott. Ingen har rätt att såra någon psykiskt eller fysiskt ens i de mest allvarliga argument. I stridens hetta tillfället, kan man kan tappa humöret, men om övergrepp är en vanlig sak, då man faktiskt har ett otillbörligt förhållande! Missbruk relation är naturligtvis ett dåligt förhållande, att lösa detta förhållande frågan är ganska svårt.
Ingen identitet: Happy relationer bygger på kärlek och frihet. Par borde ge varandra frihet att vara sig själva. I dåliga förhållanden, antingen sådana par agera som de är kejsaren, de saker som de tycker är de enda som spelar roll. Den andra partnerns identitet helt bromsas han / hon inte är kvar med frihet att fatta beslut även för sig själv.
Hur till Sätta fast dåliga relationer
Kommunikation: Kommunikation är nyckeln till att lösa nästan alla problem. Så när du inser att du är i ett dåligt förhållande, försök att prata ut. Ha en lugn diskussion om problemet med honom / henne. Och kom ihåg att det är kommunikation och inte ett tal, så inte hålla på blabbering, att ge din partner en chans att framföra sina led, och även hålla ditt sinne fritt från fördomar, så att du kan få vad din make försöker förmedla.
Let Go: Detta är en av de viktigaste relationen råd. Många gånger våra kära skada oss omedvetet och vi kan inte släppa det ett enda ord. Detta leder till mer bråk. Så om du försöker rädda ditt förhållande, släppa de olyckliga minnen, kom ihåg, du har begått en del misstag ibland. Dessutom är lyckliga stunder väger uppenbarligen mer än de olyckliga, så varför ge betydelse för dåliga stunder?
Begrunda: Istället för att argumentera eller ignorera din partner, sitter och tänker varför denna situation har kommit upp, är ett dåligt förhållande ett resultat av många dåliga händelser. Så om du funderar hur man får ut av dåliga relationer, utvärdera dig själv. För en gångs skull försöka titta på det hela från din partners synvinkel kommer du att inse säkert din del av misstag genom att göra så.
Detta handlade om dåliga relationer. Alla önskar en glad och söt förhållande, men livet är inte en dans på rosor, en gång medan du stöter på ett dåligt förhållande. Men du kan hantera dem med ovan angivna dåligt förhållande råd. Om saker inte förändras trots era ansträngningar, tyvärr är det inte är tänkt att vara!

No comments:

Post a Comment