Tuesday 27 December 2011

Gripe Vatten Ingredienser

För många föräldrarna med nyfödda barn, är gripe vatten en livräddare eftersom det hjälper att behandla kolik hos spädbarn. Det hjälper också att åtgärda från magkramper, gas och barnsjukdomar smärtan spädbarn. Denna underbara lösning för kolik upptäcktes först i England år 1851. Det blev snabbt populär bland mödrar till nyfödda bebisar eftersom det var mycket effektiva för att lugna ett KOLIK baby. Snart dess användning sprids över hela världen och till datum det är mycket rekommenderat barnläkare som ett botemedel för behandling av magbesvär. Det är också användas av vuxna i en större dos för att behandla mag-och tarmsjukdomar. Vad är gnälla vatten gjord av? Den första och ursprungliga formel gnälla vatten beståndsdelar som den innehåller alkohol, dill olja, socker och natriumbikarbonat. Den moderna formuleringen skiljer sig något från originalet och det finns många betrodda varumärken som finns på marknaden.
Ingredienser i Gripe Water
Trots att gnälla vatten ingredienser varierar från tillverkare till tillverkare, de viktigaste ingredienserna i gnälla vatten är följande. , Kummin stöd matsmältningen och ge befrielse från väderspänningar. ; Ginger rotextrakt för att ge lindring från matsmältningsbesvär och illamående. , Fänkål för att lugna en orolig mage och ge befrielse från spasmer. ; Angelica att lugna ett upprörd mage. ; Cinnamon bark extrakt för att magen ska processen och att ge befrielse från känslor av illamående. , Anis frön för att magen ska processen. ; Dill extrakt för att ge befrielse från flatulens och att lösa en obehaglig mage och skingra känslor av illamående. , Kamomill för att hjälpa lugna ner magen. ; Kardemumma att skingra illamående och kräkningar och till stöd i rötningsprocessen. , Peppermint att hjälpa att lösa magen och förhindrar illamående. ; Citronmeliss för att lindra gasbesvär. , Aloe vera för att lindra uppkördhet och väderspänning. ; Blackthorn för lättnader kramper i buken och smärta. ; Så, var detta några gnälla vatten ingredienser. Det finns vissa ingredienser som du bör absolut undvika samtidigt köpa Gripe Vatten för ditt barn. Läs etiketten på baksidan av flaskan för att säkerställa att denna ingredienser i gnälla vatten inte är närvarande. Dessa ingredienser, alkohol, gluten, Natriumbikarbonat, mejeriet, citronsyra, Soja, Jäst, Charcoal Vegetabiliskt kol, Recept på Gripe Water
Om det finns en nödsituation eller om du helt enkelt vill koka ihop din egen gnälla vatten till ditt barn, om du har rätt ingredienser i ditt skåp du kan göra det hemma. The gnälla vatten ingredienser som du behöver för att göra det hemma är följande. , 1 tsk fänkål frön, 1 tsk dillfrön, 6 dl vatten, Krossa fänkålsfrön i en mortel och stöt tills du har en grovt pulver. Gör samma sak med dillfrön. Koka vatten i en kastrull och tillsätt krossade dill och frön fänkål. Täck pannan med ett lock och låt vattnet reducera till hälften. Ta av från värmen och låter blandningen svalna. Sila hemlagad gnälla vatten och förvara i kylskåpet. Du kan lägga till en matsked socker till blandningen för att göra gnälla vattnet mer välsmakande. Denna blandning kan lagras endast 24 timmar i kylskåp och eventuella kvarvarande blandning kasseras som det inte är säkert att ett barn. Läs mer på, Gripe Water för spädbarn; Hicka hos spädbarn, det handlade om gnälla vatten ingredienser och hur du kan göra det hemma. Du kan prova olika kombinationer av örter som anis frön och citronmeliss på hemgjorda gnälla vattnet. Se till att du Sila noga och kyla ner det innan administrerar den hemgjorda gnälla vatten till ditt barn. Om symtom på kolik kvarstår i mer än tre dagar bör du kontakta din barnläkare omedelbart.

No comments:

Post a Comment