Saturday 31 December 2011

Fönsterfilm ersätter

Med sommaren runt hörnet, kan du förvänta dig vår ålder gamla vänner, för att myggorna göra en post. Om du har gapande hål i fönstret skärmen tyget emot dem, dess tid du gick för fönster skärm utbyte eller åtminstone få dem reparerade.
Fönster skärmar, även känd som insektsnät eller skärmar bugg, är vår främsta försvarsmekanism mot blodtörstiga leddjur! Om du vill ha fridfull sömn på sommaren, då är det absolut nödvändigt att du går för fönsterfilm utbyte. Den här artikeln är en kort primer på fönster skärmen byte.
Hur man byter fönster skärmar?
Ett fönster skärm består vanligtvis av ett syntetiskt fiber nät, metalltråd eller glasfiber som monteras i en metall-eller träram. Den största fördelen med att ha ett fönster skärm är att det tillåter frisk luft medan filtrering av buggar ut. Fönster skärmar är vanliga fixturer i hem i USA, Australien och till och med Kanada. Fönster skärmen ersättare är ganska enkel och okomplicerad jobb som du enkelt kan göra på egen hand, med de nödvändiga verktygen till hands. Här finns de saker du behöver för att göra jobbet gjort:; Nytt fönster Screen Roll, Måttband, vass kniv eller Cutter, nytt gummi Kantband, skärmen Roller Tool och samtliga dessa material och verktyg kommer vara lätt tillgänglig på ditt grannskap järnaffär. Köp nytt fönster skärmen rullar beroende på hur många du planerar att byta ut samtidigt. Vi börja med fönstret skärmen ersättningsförfarandet.
Så snart du är redo med alla de nödvändiga verktyg och material, du kan börja fönstret förfarandet skärmen ersättning. Första sak att göra är ta bort fönstret skärmen ur sin ram. Placera sedan skärmen ett expansivt och platt hård yta som kan rymma hela enheten fönstret skärmen.
Nästa del är att ta bort gummit kantning som anslutning av skärmen med ramen. Gummit kantning måste dras ut för att ta bort den gamla skärmen. Med gummi kantning ur vägen kan du ta bort enkelt det gamla fönstret screening maska ​​ur ramen.
Det är absolut nödvändigt att de nya fönster skärmen ersättning är av samma dimensioner gamla. Så efter gammal screening avlägsnats, mäta den och att besluta om måtten på den nya skärmen. Låt dimensioneras så att längden och bredden av den nya skärmen är lite mer än ramen dimensioner. Rulla ut nytt fönster skärmen ersättning av material och mäta ut ersättning skärmen. Klipp ut nya säkerhetskontroll med den vassa kniven eller saxen.
När skärningen gjort, lägga ut skärmen på ramen. Då kan du få tag på nytt gummi kantning material och klipp ut tillräckligt så att det passar runt ramen perfekt. Nu kommer den del där du måste använda redskap skärmen rullen att gran gummi kant.
Med hjälp av rullande verktyget försiktigt in gummit kantning runt i ramen spåret, som kommer smörgås screening däremellan. Gå långsamt och tryck inte för rullande kört för djupt, eftersom detta kan skada den nya screening. När du går runt rullande i gummit kantning runt ramen, kommer granskningen bifogas ramen. Så snart alla gummi kantning är i, du kan skära ut överflödigt screening vänster runt ramen med hjälp av kniv. Med det gjort är fönster skärmen ersättning i huvudsak över. Sedan är allt du har att göra sätta skärmen tillbaka i fönsterkarmen och du är klar! Om hålen i skärmen är liten, då kan du gå till fönstret skärm reparation, som kommer att kosta lägre.
Läs mer på:; fönsterrutan ersätter, fönsterbrädan ersätter, hur man byter en Window, att göra jobbet på egen hand, kommer att spara mycket på fönstret skärmen återanskaffningsvärde. Hope, har denna artikel förtydligas tillräckligt fönstret förfarandet skärmen ersättning. Det är en viktig hemhantverks jobb före inträdet av sommaren. Så att du kommer att vara beredd på attack av blodsugande, flygande leddjur!

No comments:

Post a Comment