Tuesday 20 December 2011

Red Höjdpunkter

Red är en av de mest populära skuggan valt belysa hårfärg. Red är en fantastisk varm färg och ger en attraktiv ljus look. Det är dock viktigt att du har en varm hudton och varma ögon ton, eftersom denna färg på en sval hudfärg personen kommer att göra personen ser matt eller urblekta. Red är en vacker varma färger och passar bara människor som har varma hudtoner och toner ögat, även basen hårfärg bör vara en varm nyans som förgyller den varma röda hår höjdpunkter. Nedan är den varma hudton och färger ögat, och de olika idéerna få röda höjdpunkterna.
Steg på Komma Red Höjdpunkter
Steg # 1: Red Höjdpunkter passa dig?, Som redan nämnts ovan röd höjdpunkter hårfärg ideer som passar dig, endast om ni har varm hud färg och ögonfärg. Du har en varm hudton, om du har något av nedanstående hyn. ; Freckled hy, Brown hudton, med rosa eller gyllene undertoner, Ruddy hy, blek hy med persika eller gyllene undertoner; Den varma ögonfärger är, en grön ögon, gyllene bruna ögon, nötbruna ögon med bruna eller guldfärgade fläckar; Grön- blå ögon, Om ni har några av ovanstående hy och någon av de ovan nämnda ögonfärger, grattis då! Eftersom detta betyder att du kan åka för rött höjdpunkter. Men om du inte har något av två, betyder det att du måste gå för de svalare nyanser av hårfärg hjulet. Du kan välja vinröd färg, eftersom detta passar människor med svalare hudtoner och färger ögat. Andra alternativ av höjdpunkterna för personer som tillhör Cool Skin kategori är honung, vete eller aska högdagrar.
Steg # 2: Att välja en Base hårfärg, Om du tidigare har färgat hela ditt hår, eller har en cool bas hårfärg sedan gå till ett varmare bas hårfärg och sedan gå till röd höjdpunkter. Men om du redan har en bra bas varm hårfärg så kan du direkt gå vidare till steg 3. ; Du kan gå för lätt varm brun eller blanka brunt hår med röda slingor. , Red höjdpunkter för brunetter ser bra ut om du har mörkbrun färg bas hår. , Svart hår är en cool bas hårfärg. Men om du fortfarande vill satsa på svart hår med röda höjdpunkter, då välja glänsande mörkröd höjdpunkter. ; En bas hårfärg av glänsande blond med röda höjdpunkter ser mycket bedövning. ; När får rött höjdpunkter i mörkbrunt hår kan du också blanda röd höjdpunkter med blanka blonda slingor. ; Steg # 3: Välja rätt nyans av rött, det finns många nyanser av rött hår färg och välja rätt man är viktig. Välj inte en nyans som är för ljusa eller för mörka än din bas hårfärg. Som ljus eller ljus nyans av rött får titta högt, medan för mörk nyans inte skulle kunna se märkbara. Rådfråga en stylist, medan plocka en röd skugga hårfärg. Här är de olika nyanser av rött hår färger, från vilket du kan välja. ; Ljus Strawberry Blonde; Bright koppar rött; Mörk koppar rött, nolledare koppar rött; Light auburn röda, Auburn röd; Mörkt rödbrunt rött; Steg # 4: gör några Fotoredigering; Nu när du vet allt om att välja rätt röd höjdpunkter hårfärg och bas hårfärg varför inte prova några roliga hårfärgning idéerna i Adobe Photoshop. Fyll en bild av dig själv i Photoshop och strimmor måla av någon av ovan nämnda nyanser av rött, och kolla vilken du gillar mest.
Steg # 5: färga håret; Det sista steget är att färga håret. Om ni har några erfarenheter av hårfärgningsmedel hemma, så du kan färglägga med en kvalitet hårfärgning produkt dig. Dock att få bästa möjliga resultat besöka en stylist och berätta vilken stil du vill ha. Få minst 8-12 streck i håret.
Detta var allt om röda höjdpunkter, förklaras i enkla 5 steg. Så, välja rätt nyans och få röda biffarna i håret, och njut av ditt nya utseende!

No comments:

Post a Comment