Wednesday 7 December 2011

Choklad Diamonds

Choklad är billigare än terapi och du inte behöver en tid. - Catherine Aitken
Diamanter är en flickas bäste vän. - Jule Styne (Herrar föredrar blondiner)
Det är väldigt tydligt från ovanstående citat som denna artikel har något att göra med choklad och diamanter. Gör det dig lycklig? Det blir ännu bättre! Tänk dig en kombination av de två! Ja, just det! Denna artikel kommer att ta dig till det mousserande världen av choklad diamanter och diamanter choklad smycken!
Så du funderar på ett unikt sätt att föreslå till din flickvän men vill inte gå med klichén patiens? Här är en lysande idé! Ge henne en choklad ring diamant engagemang istället. Det blir annorlunda än andra och det kan visa henne hur värdefull hon är för dig. Hon kommer absolut älskar det. Men innan du går vidare och köpa det, lära känna lite om dessa fantastiska choklad diamanter.
Vad är choklad diamanter?, Diamonds, som ni redan vet, är förmodligen den mest dyrbara ädelstenar som man skulle vilja äga. De är i grunden stenar grävdes ut från gruvor, slipade och polerade tills de visas glittrande och fantastiska som vi ser dem i butikerna. Diamanter finns i många färger. Den vita (eller färglös) som är de vanligaste sorten. Men diamanter finns i nästan alla färger i regnbågen också - gul, rosa, grönt, lila, svart, blå, röd, grå och brun. Red diamanter är bland de mest sällsynta. Men vad vi kommer att se i denna artikel är de bruna. Den bruna diamanter får sin färg på grund av lika avståndet kväve atomer inom kol lattice av stenen. Ju mer koncentration av atomer, brunare stenen visas.
Dessa bruna diamanter är inte lätt att hitta och lätt kan förväxlas med andra färgade ädelstenar. De finns främst i den australiska diamantgruvorna (ca 0,1% av det totala diamanter bryts där). Populariteten av bruna diamanter växte när Levian Corp, som grundades av Mr Abdulrahim Levian började kampanjer genom att effektivt branding sina bruna diamanter som "Chocolate Diamonds". Sålunda började vurm för dessa mörka färgade diamanter. Även om många andra smycken hus ha försökt att utnyttja begreppet "choklad diamanter" för deras egna smycken linjer, ligger den exklusiva monopol fortfarande med Levian och Levian choklad diamonds definitivt har ett högre värde på marknaden än andra brun diamanter.
Choklad Diamanter smycken, och med hänsyn nedan är några bra choklad ruter smycken idéer som du kan present till någon eller behandla dig.
Choklad Diamonds Ringar, något bättre sätt att visa att kvinnan du älskar att du vill spendera resten av ditt liv med henne, än med en choklad diamantring! Det är ganska, det är sällsynt, och det kan exquisitely in i en bas av guld eller platina uttrycka hur mycket du skatten henne.
Choklad Diamanter Halsband, Ah! Den perfekta gåva för din mamma och syster! Du kan välja mellan så många olika tillgängliga utföranden för vackra halsband choklad diamant. Om du är osäker på om de kommer som ett halsband, satsa på en choklad diamant hänge i en form som du tror kommer att komplettera deras ansikte och kropp struktur mest. Om du får ett för dig själv kan du välja en helt stenade halsband eller ett enda hängsmycke med en stor brun sten omgiven av vita eller andra ädelstenar i guld eller annan fot. Choklad diamant halsband är perfekt för en formell händelse som en officiell middag eller ett viktigt möte.
Choklad Diamanter Örhängen, köpa ett par perfekta örhängen choklad diamant att gå med din halsband. Den kompletterar uppsättningen och gör ditt ansikte lysa med sin gnista. Det bästa är att du kan bära ett par örhängen choklad diamant ens utan ett halssmycke. Bara bära enkla nitar och ett snyggt armband med en kostym och du ser professionella, feminin och chic på samma gång!
Så vad tycker ni? Är du redo att gå ut och köper dessa oemotståndlig choklad diamanter? Om inte för dig själv, de är en stor gåva idé! För män läser denna artikel, choklad diamanter är perfekt för alla speciella tillfällen, eller bara för att visa hur mycket din älskling betyder för dig. Här är ett tips: Använd den som en ursäkt gåva och du kommer bli förlåtna i en handvändning! Ingen kvinna kan vara arg när hon givit smycken. As Zsa Zsa Gabor uttrycker det, hatade jag aldrig man tillräckligt för att ge honom hans diamanter rygg.

No comments:

Post a Comment