Tuesday 6 December 2011

Sugar Scrub för Face

Exfoliating är en extremt fördelaktigt förfarande för din hud. Medan du exfolierar huden hjälp ett scrub, hjälper det bli av döda celler och ger en ny titt på huden. Detta hjälper också grundligt rena ackumulerade smuts och olja på huden. Vidare hjälper detta även minska garvning. Försökt exfolierande din ansikts hud? Tja kanske du veta underbara resultat det ger. Men använder rätt scrub är en väsentlig del av hela utöva hudexfoliation. Hårda scrubs kan skada huden och gör den extremt torra. Detta måste övervägas särskilt medan du välja att skura ditt ansikte.
Ansiktshuden är mycket känsligare än andra kroppsdelar. Så du kanske undrar som är den bästa exfolierande scrub för ansikte som säkerställer ordentlig ansiktsbehandling hudvård. Tja, till hemgjord scrubs är närsomhelst bäst användas istället de dyra produkter tillgängliga på marknaden som kan innehålla vissa starka kemikalier. Hört om socker scrub? Tro mig, detta fungerar bra i exfolierande på huden. Här är några recept av socker scrub för ansiktet som du kan prova.
Socker Scrub Recept för Face
Låt oss titta på olika recept med som du kan få maximal fördel socker scrub. Du kan använda dem passar din hudtyp en eller två gånger veckan.
Socker och Citron Scrub; Du behöver 1 dl socker, citronsaft från 2 citroner, ¼ kopp grädde av mjölk och 2 msk olivolja för denna socker scrub för ansiktet. Du kan också lägga citron eterisk olja. Här är förfarandet. Bara blanda ovannämnda ingredienser i en skål. Kontrollera att du bara blanda den väl, inte rör om tills sockret löser. Använd detta för peeling i ansiktet omedelbart, inte hålla blandningen under lång tid. Applicera på rena torr ansikte och hals och gnid försiktigt i cirkulära riktningar. Gör detta för ca 10-15 minuter och sedan tvätta av med ljummet vatten. Detta är den perfekta socker scrub för torr hud, som kommer lämna din hud extremt mjuka. Avsluta med tillämpa en mild fuktighetskräm.
Socker och Green Tea Scrub; Ta 1 dl socker, 5 tsk oliv olja, 1 msk grönt te och några droppar vanilj for doft att detta socker skrubben för ansiktet. Blanda dessa socker scrub ingredienserna väl och applicera på ansiktet. Massage i ett cirkulär riktning för vissa tid att få fantastiska fördelar av grönt te. Det hjälper strama huden och Rengör noga. Detta är ett klassiskt antioxidant socker scrub för ansiktet som märkbart kommer att förbättra strukturen på huden.
Brown socker och honung Scrub; Ta en kopp farinsocker och ½ dl av honung för att göra detta exfolierande scrub. Blanda dessa väl och börjar tillämpa denna hemmagjorda ansiktsscrub på ditt ansikte och hals. Gnid försiktigt i cirkelrörelser riktning när du tillämpar det på ansiktet. Fortsätt med detta i 20 minuter för att helt exfolierar din hud. Nu använder varmt vatten för att ordentligt tvätta bort ansiktet och halsen. Ta en titt i spegeln. Detta socker scrub för akne är garanterat att ge dig ett fantastiskt utseende. Vad mer kan du även använda detta socker skrubben för känsliga huden.
Brown Sugar och Jojobaolja Scrub, Här är en socker scrub för ansiktet som kan användas från dem som har normal hud. För att förbereda här skrubben behöver du en kopp brunt socker, ¼ kopp jojobaolja, 8-10 kapslar E-vitamin och 1 msk apelsinolja. Blanda ovanstående ingredienser i en skål. Kom ihåg att du kan lägga till mer eller mindre mängd av jojobaolja, så att få önskad konsistens. Också bryta öppna kapslarna vitamin E för att använda vätskan i den. Blanda väl och använd denna underbara exfolierande ansiktsscrub. Ansök som nämnts ovan och tvätta bort med varmt vatten för att få en smuts fri hud.
Det var några recept av socker scrub för ansiktet. Dessa naturliga ansiktsbehandling scrubs är bästa sätten att hålla huden ren och hälsosam. Tänk att tillämpa en antiseptisk lotion eller toner efter att du tvätta huden för att undvika en infektion och nära huden porer. Följ med tillämpning av en mild fuktighetskräm eller en naturlig olja efter detta för att undvika torr hud problem. Så använd detta socker scrub gång i veckan och konvertera dina tråkig hud i ansiktet till en smidig och klassiska hud.

No comments:

Post a Comment