Sunday 18 December 2011

Bröllop Höjdpunkten Idéer på en budget

Ett bröllop är det viktigaste dagen i en persons liv som han / hon kommer att vårda för evigt. Efter bröllopet klänning, är den viktigaste aspekten av ett bröllop inredningen i bröllopet mottagning. Du vill att allt ska vara perfekta och se bra ut och bröllop centerpieces är en sådan sak som är icke förhandlingsbart. Bara för att du är på en budget innebär inte att man inte kan ha en fantastisk knutpunkt för ditt bröllop som kommer att bli ledstjärna för alla ögon. Så här kommer vi att presentera några grymma idéer bröllop mittpunkten på en budget som du bara kommer att älska.
Bröllopsmiddag Höjdpunkten på en budget
En bröllopsmiddag tabellen kommer att se ofullständig utan några fantastiska bröllop centerpieces. Traditionellt blommor används som centerpieces, men de kan lägga upp till en hel del kostnader. Så för några bra ideer bröllop mittpunkten med en budget, kan du hoppa över det kostsamma blommor och istället välja mer kostnadseffektiva centerpieces. Nu förstår inte jag har fel. Kostnadseffektiv innebär inte att ditt bröllop mittpunkten kommer att bli usel. Du kan fortfarande ha elegant och kreativ bröllop centerpieces på en budget. En jättebra idé bröllop centerpieces är att använda ljus. Bara arrangera några dekorativa ljus i varierande höjd och en tilltalande färger palett tillsammans, grupperar dem i klasar på en liten bricka och dekorera facket genom att knyta ett sidenband runt sin kant och fylla den med glas eller småstenen slipade stenar. Min vän försökte denna hållning vid hennes bröllop med hjälp av orange och gul stripped ljus på ett öppet tråg med dekorativa stenar.
Letar du på hemlagad idéer bröllop mittpunkten? You kan använda flytande ljus och placera den inuti en guldfisk skål fylld med färgat vatten. Sedan kan du lägga till ett några glaspärlor, snäckskal eller blomblad inuti guldfisk skål ett sensationellt utseende. En annan bra bröllop mittpunkten idéer om en budget kretsar kring ljus är att placera flytande ljus eller te ljus ljus inuti ett vinglas och knyt en färgstark sidenband på hållaren. Undvik att använda doftljus under bröllopsfesten eftersom detta inte kunde gå med mat och vin serveras.
Bara för att blommor är dyrt betyder inte att man inte kan ha blommor som centerpieces. Men när du söker efter bröllop centerpieces på en budget, måste du välja billiga och fler blommor trädgård sort som vackra färsk Gerbera prästkragar och krysantemum. De kan kluster tillsammans i gamla ättikslag burkar eller kex och burkar te som har tvättats och torkas. För en mer hemtrevlig men ganska titta rum bara några röda och rosa ros blommar i en sockerskål för en mycket imponerande effekt. Om du gillar enkel bröllop centerpieces och är ett fan av minimalism then bara köpa några hardy men exotiska blommor som Tiger liljor, paradisfåglar och anthuriums och plats bara två eller tre blommar i en lång antik vas. Ett annat knep att göra billig blomningar ser classy är att köpa några kvadrat lång glas tumlare, fyll den med vatten och dränka en enda blomma i varje bägare. När sådana blommar fyllda tumlare placeras strategiskt i receptionen hall, kan det se vackrare än någon stor central.
Om du nu älskar absolut blommor centerpieces, men din budget kommer inte att tillåta dig sådana avlat då bästa lösningen för detta är investera i siden blommor. Det finns många sorter av siden blommor tillgängliga och de ser lika bra om inte bättre än den äkta varan och de är ett elegant bröllop centerpieces. Det bästa är att de inte kommer vissna och du kan hålla ditt bröllop mittpunkten som ett minne. Välj mellan kallor orkidéer Cattleya, tuberose, begonia and rosor och lägg dem i en stor svart urna för maximal effekt.
Om du är en sann blå miljöaktivist som älskar blommor centerpieces men hatar att se blomningarna kommer att slösa efter krukväxter bröllopet köpa plantor istället. Du kan köpa fina blommar från livsmedelsbutiker och växthus och på nytt potten dem attraktiva behållare. Dessa enkla bröllop centerpieces kan också göras mer tilltalande genom att färga gamla tekannor och tekoppar med akryl färg och plantera blommor i dem. Använda lite glitter runt kanterna eller be dina arty vän svamp måla dem.
Som sade att du bara kan hålla sig till blommor för att ett bröllop mittpunkten på en budget. Fullo utnyttja frukt och grönsaker göra unika centerpieces bröllop tabell på ett budgeten. Tricket här är att hitta den perfekta frukt eller grönsak som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också mixa och matcha färgen på frukt och grönsaker. En mycket bra idé är att köpa ett par tiotals limefrukter och citroner och lägg dem i en glasskål eller en terrakotta skål. Lägg till några organza tyg och knyta skålens kant med band att slutföra utseende. En annan bra idé är att använda läcker tomater med röda och gula paprikor arrangerade i en glasskål. Du kan använda någon rad frukter och grönsaker som billig bröllop centerpieces att liva upp ditt bord.
Om du letar för några riktigt wacky tankar bröllop mittpunkten på en budget, då kan du inte gå fel med en flytande central. Köpa några rispapper stjärna lyktor och gran upp dem genom att dekorera dem med glitter och binda dem med en fiske tråd. Försäkra dig om att höjd om varje stjärna är inte samma sak och sedan lämna in den i kluster över bord. Vill ha en annan bra idéer bröllop mittpunkten att du inte behöver bysten banken för. Gör en ovanligt men helt funky vas från klippa upp toppen av en pumpa. Gröp ur fröna och kött med en sked och sedan arrangera rosor, påskliljor, ranunculuses, kallor, tulpaner, och bär hypericum i olika nyanser av gult. Persika och orange.
Det var några bröllopet mittpunkten idéer om en budget. Med lite kreativitet och påhittighet kan du göra mycket vacker centerpieces för ditt bröllop inte spendera massor av pengar. Tveka inte att ta hjälp av dina vänner göra bröllop centerpieces och med lite ansträngning kan du ha en verkligt unik bröllop mittpunkten.

No comments:

Post a Comment