Thursday 8 December 2011

Tungsten ringar för män

De flesta människor vill göra sitt bröllop till en minnesvärd affär och en av viktigaste delarna av ett bröllop är utbyte av ringarna. En vigselring ska vara något som kommer att hålla en livstid, liksom ditt äktenskap! Så om du letar efter ringar som kombinerar styrka och är en visuell behandla, sedan volfram ringar är det perfekta valet. Merparten av volfram ringar för män består av volframkarbid. Nedan ges information om hur man väljer volfram ringar för män och fördelarna av volfram ringar.
Vad är hårdmetall?
På sin egen, är volfram ett mycket hårt och kompakt metall och har den högsta smältpunkt av alla metaller, vilket är 6.100 grader Fahrenheit. På sin egen, är volfram ganska utsatta för fysiskt repor och skador. Det är alltså precis lika sårbar som alla oädel metall när det användes ensamt. Emellertid, när det kombineras med en kol legering, förvandlas till volframkarbid. Volframkarbid har en hårdhet mellan 8,5 till 9,5 på Mohs hårdhet skala. Dessutom är det fyra ggr hårdare än titan, dubbelt så hårt som stål och praktiskt taget omöjligt att repa! Detta är skälet till att denna legering är också legering av valet i industriella tillämpningar. Men en intressant användning av denna legering i användningen av volfram ringar för män. Volframkarbid bröllop band är inte bara mycket olika i sin look, vilket gör dem snygga, men också extremt tålig (du måste slå den med en hammare för att så mycket som orsakar en buckla!).
Välja Tungsten ringar för män
Du måste se till att den metall som används vid efterbehandling eller bindande förfarande inte är en oädel metall, eftersom detta kan fungera som förening som när kobolt används som bindemedel. Problemet med kobolt är att det tenderar att band med oljor i huden och därmed iglar ur ringen leder till oxidation. Detta resulterar i ett utseende liknande skamfilat silver. Detta kan dock inte avlägsnas med slipning. Därför är ett bättre val att använda nickel som bindemedel i volfram ringar för män eller även i fall av volfram ringar för kvinnor. Nickel är kemiskt inert och kommer inte att få oxideras. Vidare är nickel allergivänliga och därmed inte irriterar huden. Därför är det bäst att be om en volframkarbid ring som använder nickel som bindemedel, eftersom endast sådana svarta volfram ringar för män är repfri och är hållbara.
På grund av den extrema hårdheten hos vigselringar gjorda av volframkarbid, kan denna metall inte vara storlek som guld, silver eller platina ringar. Så när köpa en sådan ringar, är det bäst att i förväg kontrollera att man får en lämplig storlek eller åtminstone en som passar bäst. Ja, alltid besöka juveleraren personligt och prova ringar innan den stannar på en. Du kan även få en volfram ring med avfasade kanter, vilket gör det enklare att glida på och utanför fingret på så sätt minska mängden av friktion. Det är eftersom sådana vigselringar böjd på insidan, så att ytan av ringen röra ett finger är minimal. Läs mer på volfram ringar och nackdelar.
Fördelar med Tungsten ringar för män, Tungsten ringar är 100% skråma bevis och dessa ringar Böj inte och är ganska tålig; Det finns ingen kobolt i god hårdmetall kvalitet volfram ring och dessa ringar allergivänliga och kan även bäras av personer som nickelallergisk; Även om det kanske är lite svårt, kan lasergravyr ske så att om du vill få en offert eller ett namn ingraverat på ringen kan du göra det, här var allt om volfram ringar för män . Du kan också ha volfram inlayed ringar dvs ringar som kombinerar seghet av volfram och rikedomen i ädla metaller. Dessa ringar använda de renaste material och de mest avancerade inlayed processer bindning. Så om du letar efter unika vigselringar som är en visuell behandla och varar livet ut och sedan volfram ringar är för dig!

No comments:

Post a Comment