Tuesday 6 December 2011

Så att prata med a Girl You Like

Det finns en förvånansvärt stor mängd information på Internet om hur man talar till en tjej du vill, så det verkar det finns många experter där ute i denna strävan. Trots detta finns så många killar som fortfarande inte har listat ut rätt sätt att tala med en flicka de gillar, och vad säga. Här är en annan synvinkel att ansluta sig bandwagon, så hörsamma dessa ord på egen indiskretion.
Som du kanske redan vet vid det här laget är det enda du behöver förtroende. Om du är bekväm i ditt eget skinn, och är tillräckligt säker i dig själv för att upprätthålla en lång och meningsfull konversation, är halva slaget redan vunnit. Det är mycket lättare sagt gjort ändå, eftersom det oundvikligen händer när du ser en tjej du vill, är en stor tillströmning av fjärilar och andra insekter i ens mage, som verkligen utesluter en chans att säga något smart och spännande. Fortfarande här är några tips och tips för dig, som borde ge dig en liten idé om hur man talar till en flicka du tycker om i skolan, högskolan eller på din arbetsplats. Om du klarar att slå upp intressanta samtal med en tjej du gillar på regelbunden basis, kan du använda dessa söta sätt att fråga en tjej ut.
Vara artig och tillmötesgående, du ofta får höra folk säga att du behöver köra motorcykel och svart skinnjacka och utföra andra ökända bad boy upptåg att imponera på en tjej. Sanningen i ärendet är att varje flicka älskar att känna mig speciell, så allt du behöver göra är att prata artigt och vara ridderliga. Detta kommer sweep flesta kvinnor av sig sina fötter, och du kan inte gå fel här. Håll din svär ord för en annan gång och prata långsamt och artigt för bäst resultat. Att veta vad flickor ser i killar kommer också att hjälpa dig.
Don't Talk Skräp, Nu vad du säger är naturligtvis mycket viktigare än hur du säger det. Inte Blabber på om oviktiga saker, försök att stimulera henne istället. Crack ett bra skämt, prata om böcker, musik eller filmer eller något annat som du vet intressen henne. Hon vill veta om du en intressant person som världsliga klok, och inte någon okunnig narren, som bara snackar om själv och triviala saker.
Första raderna, hur du starta konversationen är också en mycket viktig aspekt av lärandet hur man talar till en tjej du vill, så du måste välja din första raden noggrant. Börja med några enkla hälsningar och hälsningar och fråga henne hur hon gör. Det finns några kloka åsnor som försöker starta en konversation med en fyndig ett liner, men låt mig säga er att alla inte kan klara detta.
Beröm henne, Vilken tjej skulle inte vilja höra hur bra hon letar, eller hur stor hennes klänning eller hennes örhängen. Komplimang henne på saker som ingen förbipasserande skulle varsel, och hon kommer att uppskatta. Flickor är suckers för komplimanger och letar alltid skäl att känna speciell, och om du kan ge dem sådan känsla i en liten konversation gör du väl själv. Du kan använda några av dessa komplimanger för tjejer.
Lär känna henne, Om samtalet bär på mer än bara en enkel hälsning, börjar lära känna henne. Detta är inte möjligt när du är att lära sig att tala med en tjej du vill för första gången, och kan bara hända när du har haft några samtal innan. Fråga henne om hennes hobby, hon gillar och ogillar, där hon från och annan sak som du skulle vilja veta om henne.
Följ upp, om du har det slutade med ett intressant samtal med en tjej du vill, du behöver för att följa upp det. Fixa hennes nummer Fråga henne om du kan ringa henne någon gång. Eller så kan du även fråga henne om hon skulle vilja träffa dig någonstans. När du väl har hennes nummer, kan du tala med en tjej du gillar genom textmeddelanden, och börjar få flirtiga med henne. Kom ihåg att du behöver se som hon inte glömmer dig, så ju snabbare du agerar ju bättre kommer det att vara. Att veta vad tjejer vill killar veta och dessa fakta om tjejer som killar bör veta också bistå dig i din strävan.
Den första av dating tips för män när det gäller hur man talar till en tjej man gillar är att det inte är något man kan lära sig över en natt, och genom att läsa om det. Du måste gå ut och prata med tjejer i person, och först då kommer du att lära av sina misstag. Känn dig inte blyg eller generad om man säger något dumt, och även om du gör det, göra det klart för flickan att det hände eftersom du har bara så förtjust i henne.

No comments:

Post a Comment