Friday 9 December 2011

Stiftelsen Tätning

Foundation försegling eller vatten proofing finns en nödvändig åtgärd i alla hem konstruktion projekt för att säkerställa att det inte finns några problem på grund av fukt läckage. Om en byggnad stiftelse har att stå sig genom tiderna, då är det viktigt att stiftelsen tätning ordentligt gjort. Den faktiskt motverkar den underjordiska fukt som annars kan göra inbrytningar och orsaka problem. Den här artikeln är en kort introduktion till stiftelse förslutningstekniker.
Varför är Stiftelsen Sealing Nödvändigt?
Strukturer som är byggd för har en stark grund. Bortsett från strukturell stabilitet som är viktig för någon struktur att stå sig genom tiderna, måste det vara beredda på en attack av fukt underifrån. Vatten eller väta kan långsamt göra inbrytningar i en källare och försvaga den, under loppet av tiden. Stiftelser byggs från konkreta men fukten har en tendens att det rinner genom små porer eller sprickor och eventuellt till och med leda i källare. Förutom att det leder problem som mögel som kan orsaka allvarliga hälsoproblem, kan det leda till sprickor i grund och källarväggar så småningom. Det är därför det är viktigt att du tar källaren stiftelse tätning allvar. Stiftelsen tätning är din bålverk mot detta fukt problem och en enkel skadeförebyggande teknik. I nästa avsnitt, ger jag en kort introduktion till stiftelse förslutningstekniker.
Stiftelsen förslutningstekniker
Stiftelsens tätning är i grunden vattentätning basen av byggnader med hjälp av olika tekniker som effektivt kan göra din källare vattentätt och håller fukten borta. Stiftelsen tätning används också för att förstärka någon gammal struktur som har ett försvagat stiftelse.
Stiftelsen tätning görs oftast under byggskedet själv. Den typ av och nivån på grund tätning i allmänhet varierar beroende på mark, vattenhalt och typ av struktur. Det är viktigt att en byggnadsingenjör höras angående foundation försegling, innan byggandet. Han kan ge dig råd om vilken typ av inre eller yttre stiftelse försegling att ditt hus kan kräva. Förslutning av en stiftelse är i allmänhet en del av byggmästaren jobb men ibland kan man behöva anlita entreprenörer att göra jobbet åt dig.
Var det någon typ av stiftelser försegling projekt, börjar det med en noggrann tillämpning av mastix beläggning över hela ytan av huset eller bygga stiftelse. Denna primära skikt förhindrar sipprar av fukt. Efter tillämpning av denna mastix lager eller beläggning, en andra nivå av försvar mot fukt angrepp är skapat i form av en dränering styrelse med särskilda avlopp plattor placeras över stiftelsen. Detta tar ombord är det viktigaste försvarslinjen och det effektivt avleder fukten borta.
De flesta hus har en källare där golv och väggar är känsliga för fukt sipprar i. Därför, när en källare är inblandade, är en särskild typ av ånga resistenta grus laid på undersidan av plattan under källaren konstruktion. Källaren Golvet är också förseglat effektivt genom tillämpning av mastix beläggning och andra epoxi beläggningar harts. Flytande gummi primers används också för att försluta källarvåningen.
För befintliga bostäder som står inför läckage på grund av sprickor och porositet på grund, flytande foundation tätning kemikalier används. I ett sådant fall golvet är först torkas och sedan behandlas. Vanligtvis sprickor första fylld med betong och sedan en speciell vattentäta vätska tillämpas för att förhindra ytterligare skador. Små sprickor kan lätt lappas ihop genom alla hem ägare med en källare tätskikt vätska men stora kräver professionell hjälp.
Läs mer på:; Do It Yourself (DIY) Stiftelsen Reparation, Hur man Waterproof källaren, källare tätskikt Paint, källare tätskikt AV; Ett aktuellt stiftelse tätning jobb kan effektivt förhindra storskalig skada på grund av fukt, även i framtiden. Se till att ditt hus grunden är ordentligt vattentät och adekvat befästa att stå sig genom tiderna.

No comments:

Post a Comment