Tuesday 20 December 2011

Taurus Tattoo Designs

Zodiac har varit föremål fascination för mänskligheten, eftersom miljontals år. Det är romantik och magnetism bifogas uppfattning om hur våra liv och handlingar är alla påverkas av himlakroppar. Det är inte konstigt lite som zodiac tatueringar har blivit populära. Oxen är den femte soltecknet i zodiaken och styrs av Venus. Personer födda mellan 20 april och 20 maj ingår i denna soltecknet. Taurus är ett av de fem fasta zodiakens tecken. Ett av de berömda egenskaperna hos denna soltecken är att det gillar att bli utmanad och de uppnår något anmärkningsvärt på egen hand. Symbolen används för att avbilda Taurus soltecken en tjur, som symboliserar styrka. Det finns olika Taurus tatuering mönster, som kan används för att göra en tatuering, men innan vi rikta vår uppmärksamhet mot design, låt oss läsa Kort om Taurus tatuering mening.
Taurus Tattoo Mening
Taurus är även kallad "tjuren". Tålamod, tillförlitlighet, kärleksfull, varmhjärtade, ihållande, beslutsamhet, etc. är styrkan med denna sol tecken. Antagligen är det ursprunget till uttrycket "envis som en tjur". Nackdelarna med detta tecken inkluderar svartsjuka, possessiva dyrkan, bitter, oflexibla natur, njutningslystnad och girighet. Astrologiskt är Oxen ett negativt feminint tecken är dock en personifikation av tjuren intensivt maskulina.
I grekisk mytologi är Zeus sägs ha tagit formen av en tjur, för att vinna hans kärlek Europa. Tjuren sägs vara ett sol och en måne varelse. Det är också betraktas solguden, som står för både himmel och eld. Men om det ses som en måne Gud utgör det jord, vatten, natt samt döden. Läs vidare tjur tatueringarna.
Tribal Taurus tatuering mönster symboliserar domesticering av ett vilt djur att tjäna mänskligheten, samt seger av intellekt över brute force eller styrka. I den irländska kultur, om en krigare kallas en tjur, är det under en komplimang. Samtidigt kan en tjur ses att företräda tyranni, död, brutalitet och även lust. Klicka för att läsa på tribal tatueringar.
Oxen Tattoo Designs
En av de populära Oxens stjärntecken tatueringar är en tjur passivt reclining. Tjuren kan också avbildas lite aggressiv, antingen laddning, frustande eller rasande. Eftersom Bull är chef för besättningen, är det sett övervaka flocken, men han tröttnar att umgås, längtar efter ensamhet och sitter på en kulle ensamt, lugnt och vilsamt. Tjuren kan även avbildas med en prinsessa på ryggen. Det kan ses som en representation av Zeus och Europa. En variant kan vara en enorm tjur med en rättvis ogift i siktet kan också användas för att representera Zeus och Europa.
Taurus tatuering mönster för män och kvinnor kan dras med hjälp av sin glyph, som har en cirkel med två horn på toppen, som efterliknar hornen på en tjur. En tecknad tjur, frustade ut luft, kan också användas för att göra Taurus tatuering mönster för kvinnor och män. Även bara ansiktet av tjuren, ser fram emot med sina horn som skjuter från toppen av huvudet ger bra Taurus tatuering mönster för tjejer och killar. En tjur också beskrivas med en ring i näsan. Formen ringen bör vara i form av Taurus zodiaksymbol.
Girly Taurus tatuering mönster kan vara de som har stjärnor på dem. Stjärnorna kan också super ut för att göra en bild av en tjur. Ett alternativ kan vara att använda glyph bild tillsammans med stjärnorna. Feminin Taurus tatuering mönster kan de med nyanser av rött eller lila. Blommor kan också användas med Taurus mönster att låna ut mer feminin touch tatuering. Du kanske vill läsa om mönster tjur tatuering.
När du letar efter Taurus tatuering mönster kommer du att komma över ett antal fria Taurus tatuering mönster på Internet. Tala med din tatuerare kan dessutom visa sig vara av stor hjälp. Du kan få en tillfällig tatuering gjorde, innan du får en permanent tatuering som gjorts, så att du säkert gillade designen, eftersom borttagning av tatueringar kan vara en mycket smärtsam process, som du kanske inte vill gå igenom.

No comments:

Post a Comment