Thursday, 8 December 2011

Borrning keramiska plattor

Jag vet inte hur många av er kommer identifiera sig med mig när jag säger att något jag älskar borrmaskiner. Som en liten, älskade jag titta på elektriker och annat mäns arbete borra genom väggar och bjälklag under arbetet runt mitt hus. Fråga mig inte varför för jag vet inte varför. Men trots mina kärlek borrning, en sak som jag verkligen var skeptisk borrningen var glaserade keramiska plattor i mitt nyrenoverade badrum. Glöm orimliga keramiska plattor cost installation, tanken på repor eller sprickor ens en av dessa inglasade skönheter fick mig att tänka en hel del innan jag vågade sig in borra hål i keramiska plattor. Men som ett badrum måste ha en handdukshållare, några rack och definitivt en toalettpappershållare, dukade jag äntligen. Vad jag förstod vid slutet av det hela, är att du bara måste följa vissa grundläggande regler och ditt arbete kommer att ske så smidigt som möjligt, sans sprickor, repor eller untowardly bryter hjärta. Så, låt oss se några av de saker som du bör tänka på innan faktiskt borrning keramiska plattor. Läs mer på keramiska plattor golv.
Vad är keramiska plattor?
Det mest definition av keramiska är att det är ett oorganiskt, syntetiskt framställt fast som är icke-metalliska karaktär. Keramiska plattor är whitewares gjorda av keramik och utgörs främst av ler-och ganska känslig och skör. These leran keramiska plattor är täckt med ett tunt lager av kisel på ena sidan som utgör JUDE, spegel som lager i ugnen eller ugnen medan leran tar på avataren solida plattor resembling skiffer på flera sätt. Så i verkligheten, medan kisel lagret ger keramiska plattor ett bergfast och hård blick, leran därunder gör dem till en ganska mjuk och ger uppsättning av plattor.
Utrustning och borrkronor för borrning keramiska plattor
Eftersom du nu vet att särskilda fall av keramiska plattor, Låt oss se vad du behöver för att börja sin verksamhet trist.
Borren: Till att börja med, vänligen bar det in i huvudet att om du borrar hål i keramiska plattor, så den får aldrig göras med en slagborren. Som jag sa tidigare, keramiska plattor är mycket känsliga och snabba, rytmiska och oupphörligt dunkande vibration med en slagborr kommer definitivt och oundvikligen spricka Din kakel. Använd slagborren bara när du försöker borra i betong eller tegel, men inte i fallet med keramiska plattor. Använd i stället en borrmaskin som en hastighetsregulator eller trigger, som låter dig sänka hastigheten för att åtminstone en tvåhundra rotationer per minut. Även de portabla borrmaskiner som körs på batteri kommer att fungera bra för detta ändamål.
Borr: nu måste du köpa en specifik typ av borr för borrning keramikplattor, eftersom vanliga twist-borr inte kommer att kunna tränga igenom det hårda kiseldioxid beläggning av kakel. Köp aktiverade hårdmetallbestyckade masonry borr som är skräddarsydda för borrning genom keramiska plattor och kan sond i och med årskurs 5 keramiska plattor. Borra ett hål i ett porslin kakel skulle få er att bryta in i en svett om du använder en diamant tippade borr som kisel innehållet i porslin är ganska hög, vilket gör materialet nästan ogenomträngliga. Så, när det gäller keramiska plattor kontra porslin kakel den förra är definitivt lättare att borra. Diamant tips orimliga men kan användas för att borra genom glas också.
Oil: Finns högst butiker VVS porslin är frisk skärolja väldigt viktigt att du köpa när du planerar att borra i klinker med HM-borr. Det är samma olja för professionella rörmokare anställa svalna dör används för gängning rör. Eftersom din borr kommer att uppleva ett enormt friktion i sitt anbud göra hål i vår keramiska plattor, kommer den att värma upp och ta på sig en röd nyans. Du måste kyla ner den och du kan göra detta genom att doppa din del till denna olja var 20 sekund. Vissa personer rekommenderas att använda vatten som bra, men klagomål från lite tips bryta har rapporterats när vatten används. Kom ihåg att du måste doppa lite i olja och sedan torka av smörjmedel med en bomullsduk så att du inte smeta vare sig kakel eller bruket inuti.
Maskeringstejp eller Duct Tape: Den JUDE silica ytan av keramiska plattor gör dem hala. Det är mycket möjligt att när du börjar borra keramiska plattor, borret medar på polerade kakel yta, vilket resulterar i fulaste kakel nötning någonsin. Borttagning keramiska plattor och ersätter dem långt mer betungande än borra hål i dem och så för att förhindra en sådan situation, kan du anställa några maskering, eller silvertejp ett effektivt sätt. Just, skär två 2 långa remsor av tejpen och klistra in ovanpå de andra i genom ett "X" rätt ovanpå den plats som du har valt för borrning. Nu är allt du behöver göra ta en penna och markera epicentrum hålet på toppen av bandet så att du vet rätt plats där dina hål behöver vara.
Hur Drill keramiska plattor?
Nu kommer den verkliga borrning del. , Börja i långsam takt och efter lite kommer du att märka att en liten konisk hål i hålet. Greppet bör vara fast på borr men avstå från att tillämpa för mycket tryck, som den då du kommer att hamna splittra kakel helt och hållet, snarare än tråkig genom det. ; Öka hastigheten och lite av trycket som du bryta igenom de hårda kvarts och göra vidare till leran delen. ; Om du känner att kakel har borrats och nu ytan eller sheetrock på med kakel har monterat måste borras, ta bort HM bit och sätta på en normal masonry twist-dill eller en träborr eller vad borra lite är lämplig för din vägg. Sänka din hastighet för att inte skada detta yta samt. ; Nu kan du infix dina plast ankare in i hålet ordentligt fast. Ankaret ska vara ordentligt monteras i bakre väggen för optimal stöd. Även vara noga med att se att endast en ogängade skruv används för den del av ankaret som sitter på keramiska plattor. Använda en gängad skruv kan spricka skapa sprickor på brickan. , Hur att borra stora hål i keramiska plattor?
Även om hårdmetall hålsågar kan användas för att göra stora hål (upp till 3) i keramiska plattor, de kostar cirka 40 dollar till 50. Så, prova följande metod. ; Använd en armring eller en större cirkulär stencil att markera konturen av hålet du vill borra. ; Nästa, fastställa en ¼ hårdmetallbestyckat bit på din elektrisk hål borrmaskin mycket nära varandra, alla längs omkretsen, att ha en exakt cirkulär uppsättning hål, liknar en rund perforering.. ; Nu tar en boll Peen hammaren och knacka försiktigt inom hålad omkrets av cirkeln och om några minuter kommer det cirkulära keramiska plattor centrum ramla av. ; Du kan också använda en bågfil utrustad med en hårdmetall stång såg klinga men det kräver anställa kakel stöd, antingen manuellt eller med en klämma, och är generellt mer svårhanterlig för keramiska plattor kan spricka om du inte är helt van vid processen. Finishen är dock mycket jämnare.
Läs mer på att hantera keramiska plattor i:; Hur man skär keramiska plattor; keramiska plattor avlägsnas, Rengöring keramiska plattor: Hur man tar bort Grout Från keramiska plattor; Hur man dukar ett keramiska plattor; Nu hoppas jag du vet hur man borra keramiska plattor eller åtminstone ha förstått grundläggande fenomen bakom det. Kom ihåg att du måste lite tålamod för att borra genom keramiska plattor eller ens plattor porslin för den delen, så att inte makten genom kakel med all din kraft. Du kan sluta ådra sig extra kostnader och besvär. Drilling keramiska plattor är verkligen om att använda rätt utrustning, anställa rätt teknik och ihärdig.

No comments:

Post a Comment