Monday 19 December 2011

Sliding Conditioner fönster luft

Borta är de dagar då luftkonditioneringsapparater var gjorda för att passa i statisk skärp Windows. Nuförtiden människor föredrar att ha glidande balsam fönster luft för sina chica utseende och lätt att flytta. Med sina eleganta design och lockande framträdanden färg, dessa Luckan luftkonditioneringsapparater finns för både horisontell skjutbara fönster och vertikaler skjutluckor. Så låt oss lära oss en del fakta om luftkonditioneringsapparater för skjutbara fönster och hur man ska gå att installera dem.
Deciding Frontlucka enheten Air Conditioner
Before du går om scouring butiker för skjutdörrar balsam fönster luft, först bestämma vilken typ av skjutlucka unit borde för att passa inredningen i ditt hem. En vertikal Luckan är den som kan skjutas och drog från botten till toppen medan en horisontell skjutlucka bilder från vänster till höger. Nätbutiker och försäljning kataloger för luftkonditioneringsanläggningar kan hjälpa dig dessutom att avgöra dina enheter luftkonditioneringsapparaten att hålla luftkonditioneringsapparater. Några av de varumärken som producerar glidande balsam fönster luft är; Whirlpool; Haier; Frididare; Maytag; Amana; Fedders; Emerson, Innan du går om att lära sig installation av glidande balsam fönster luft, det är viktigt att veta måtten luftkonditioneringen. En glidande fönster luftkonditioneringen är ca 20 cm lång, 14 ½ tum bred och 22 tum hög. The BTU (brittisk Thermal Unit) som förbrukas av en regelbunden Luckan luftkonditioneringen är mellan 5.000 till 18.000 (ungefär 115 volt).
Krav för installation, plywood, trä skruvar, muttrar, Skruvmejsel, Skum gummilister, luftkonditionering, kom ihåg Innan installationen
Luftkonditioneringsapparater är tunga apparater. Så se till att du lyfter upp dem med yttersta omsorg. , Se till att ditt fönster har ett eluttag i närheten. Detta är en obligatorisk kontroll innan installation av skjutbara balsam fönster luft. ; Kontrollera om sprickor eller avvikelser i din fönsterbräda som bas måste vara tillräckligt starka för att upprätthålla luftkonditioneringen. , Mät fönstret dimensioner förväg för att bestämma storleken på din luftkonditionering. , När du tar bort den rörliga delen av din fönstret Utsätt inte alltför hårt på ramen eftersom det kan leda till skador på fönsterbrädet. ; Installera Frontlucka Air Conditioner; Använd en skruvmejsel för att avlägsna först skärmen och skjutbara delen av ditt fönster. , Ta en stor planka göra plattformen. Chalk Out 2 stycken 2x4 inches från bordet för att använda dem som bas för den plattform. Fixera dem över fönsterkarmen använda skum gummilister. Detta är en användbar form av lim som det är låg kostnad och vattenavvisande. (Definitivt ett bättre val än fastställande med spik.) , Ta en plywood för att skapa fönsterkarmen. Klipp ut en bit ur plywood i storlek på fönstret och gör hål i den stor nog för att luftkonditioneringen ska passa in, Montera plywood bit i fönstret öppnandet av skjutlucka berömmelse och med hjälp av borr och skruvar du fast plywood passform. ; Montera luftkonditioneringen i plywood öppning. Använd skruvar att säkra passa från luftkonditioneringen och metall stödhängslen (som kommer med luftkonditioneringen kit) ordentligt. Fäst tillbaka skjutbara delen av ditt fönster i ramen. , Din balsam har installerats i your glidande fönster enhet. ; Skjutfönster luftkonditioneringssystem ganska bekvämt att montera och använda. De kommer med ytterligare fördelar såsom fullfjädrad fjärrkontroller, elektroniska kontroller, fyra riktningar sätt, säkerhet nätsladd, flera kylsystem och mycket tyst drift. De sträcker sig mellan $ 250 - $ 500. Luckan luftkonditioneringssystem sådana varaktiga hushållsmaskiner som passar bäst för små och mysiga lägenheter. De är också ekonomiskt eftersom deras energiförbrukning är mindre än andra luftkonditioneringar. Jag hoppas att den här artikeln på glidande balsam fönster luft var informativ. Så självcentrerad installera egna glidande balsam fönster luft, som jag tror nu bör vara en tårta promenad för dig!

No comments:

Post a Comment