Thursday, 15 December 2011

Siding: Typer av Siding

Tidigare målade det enda sättet att dekorera ytterväggar. Men, idag har hela scenariot förändrats genom införandet av olika typer av ytterväggar, som finns i olika färger och stilar. Förutom förbättra ser av huset, sidospår skydda väggarna från skador, att kan orsakas av hårt väder. Finns dock olika faktorer, som måste omhändertagen, samtidigt välja ett uppställningsspår. Sidospåret måste vara i synk med den stilen i konstruktion, färgen på färg som används på ytterväggar etc. Det bör vara lämpligt för väderförhållanden på platsen, där huset ligger. Kostnaden för rangerbangård borde också infogas i din budget för hemmet förbättring. Så, innan nollställning i ett visst sidospår material måste du ha grundläggande kunskaper om olika typer av ytterväggar och deras för-och nackdelar. Den här artikeln kan ge dig viss information om de olika sidospår typer.
Typer av Siding för Homes
Såvitt sidospår typer är berörda, finns det massor av alternativ. Men varje typ sina för och nackdelar. Måste vi jämför de möjliga alternativen och välja de bäst lämpade ett. Sidospåret du väljer måste komplettera den arkitektoniska stilen på huset, färgen på ytterväggen och färgen på husen i grannskapet. Bortsett från det måste det vara resistent mot väderförhållanden på platsen, och medföra minst miljöpåverkan. Låt oss ta en titt på vilka typer av ytterväggar är där och deras positiva och negativa aspekter.
Vinyl ytterväggar: Vinyl spåranslutning ett av de populära typerna huset ytterväggar och tillverkat av PVC eller polyvinylklorid, som är en typ av plast. This spåranslutning finns i band, som har perforeringar på den övre delen, genom, som panelerna sitter på ytterväggen. Kopplingen mellan flänsar fungera som tätning mot regnar, snö, etc. Dessa paneler kan monteras vertikalt eller horisontellt och finns i många olika färger. Jämfört med några andra sidospår slag har vinyl ytterväggar låg kostnad och kräver lite underhåll. Vinyl spåranslutning är inte heller benägna att röta och måla fjällning. Dock är korrekt installation mycket viktigt, för sin hållbarhet. Annars kan panelerna få böjen. Sprickbildning kan uppstå vid kall väderlek. Vinyl spåranslutning är inte anses vara miljövänlig, eftersom den är av plast. Läs mer om olika typer av vinyl rangerbangård.
Aluminium ytterväggar: introducerades under 1950-talet för att övervinna underhåll i samband med trä ytterväggar, framkom aluminium ytterväggar som ett av populära rangerbangård typer. Liksom i fallet med vinyl ytterväggar, aluminiumpaneler också finns i olika nyanser och kan monteras antingen horisontellt eller vertikalt. Även om inte spricka aluminium sidospår inte gillar vinyl skivor, de kan få bucklig och är högljudda också. Panelerna är miljövänlig, billig och är brandsäkra. Medan den vanliga färdigmålade aluminium spåranslutning är benägen att kritning uppstår inte detta problem inte i vinyl överdrag sådana, som kan vara dyra. Läs mer om hur du installerar aluminium sidospår.
Trä ytterväggar: Trä spåranslutning är en av de äldsta sidospår typer, som kräver mycket underhåll. Ceder, Cypern, tall, gran, osv, har som ofta används för detta ändamål och om den håller bra, kan dessa sidospår senaste århundraden. En av fördelarna med denna typ av uppställnings är att träpanel kan göras i ett brett spektrum av texturer, stilar och ytbehandlingar. I flertalet fall, ett Ytbehandling vill, färg eller bets är oundviklig. I jämförelse med betser, målade de kräver mer underhåll. Frånsett detta är trä benägen att ruttna, insekter, snett, sprickor, etc. Läs mer om olika typer av hus sidospår.
Stuckatur och Stone: Stuckatur är en typ av uppställnings göras på grundval av en blandning av cement, vatten, sand, kalk etc., på ytterväggar. Denna typ av externa täcker för väggarna gör dem hållbara. Stenar är en av de mest hållbara typerna av sidospår. Kan dock sten sidospår vara mycket dyra. Brick spåranslutning är en annan typ av stickspår som erbjuder hållbarhet samt utseende. These sidospår finns även i många färger, men kan bli dyrt. Läs mer på stuckatur sidospår kostnad och välja hus rangerbangård.
Förutom ovanstående nämnda sidospår typer, det finns många andra, liksom, faner, bältros, stål, fiber cement, asbest, isolerade ytterväggar, etc. Nästan alla av dem har subtyper med olika funktioner. Så är det alltid bättre att få en grundläggande förståelse för de typer av sidospår och deras för-och nackdelarna innan du investerar dina surt förvärvade pengar.

No comments:

Post a Comment