Sunday 4 December 2011

Bakpulver och Acne

Acne är en bane för många av oss. Det påverkar såväl män som kvinnor, unga och gamla, även ungdomsåren är den tid när den är på topp. Pormaskar, whiteheads, finnar, finnar och papler är de olika former av acne att en person kan få på hans hud. Den främsta anledningen till man får akne är överproduktion av sebum, som täpper till porerna och hårsäckar med döda hudceller och olja, och lockar bakterier bygger upp på huden. Detta medför svullnad i huden vävnader, vilket resulterar i acne. Några av de andra orsakerna till akne är hormonell obalans som uppstår med kvinnor under perioder eller graviditet, vissa ärftliga faktorer, stress och ångest, användande av fel typ av kosmetika och födoämnesallergier.
För att bli av akne, människor åberopa ett antal naturliga akne botemedel. Tillämpning av bakpulver pasta soda akne är en av dessa, ganska populära och effektiva huskurer. Nedan visas steg klok förfarandet med att använda bakpulver mot akne behandling, följt av fördelar och nackdelar med de samma.
Baking Soda och Akne Behandling
För att bli av med akne med bakpulver, måste du bilda en pasta av bakpulver och vatten. Acne, oavsett om det i ansiktet, ryggen, bröstet eller någon annan kroppsdel, kan botas med vanliga tillämpningen av denna bakpulver akne pasta. Här är steget klokt förfarande som tillämpas bakpulver för akne. ; Ta en mild ansikte tvätta, helst växtbaserade och tvätta ansiktet med den eller ta bort smuts, olja, späd etc. i ansiktet. ; Don't handduk torka ansiktet. Vill rensa akne med bakpulver, är våt hud mer önskvärt som det kommer mycket lättare och lätt absorbera blandningen som du kommer förbereda i nästa steg. ; Börja förbereda bakningen klistra soda akne. Att göra det helt enkelt komma ihåg förhållandet 2:1 för vatten: bakpulver, dvs två teskedar vatten blanda en tesked bakpulver. Tänk på att bakpulver akne klistra varken bör vara för tjock heller bör vara för utspädd. ; Nästa, tillämpa bakning klistra soda akne på din fuktiga ansikte jämnt. Post dess tillämpning, massera ditt ansikte med det i små, cirkulära rörelser för ungefär halv minut. ; Låt baka klistra soda akne i ansiktet i ungefär femton minuter efter masserande och tvätta sedan av med kallt vatten. ; Ovannämnda bakpulver acne behandling, bör genomföras inledningsvis, bara gång i veckan. Senare sin frekvens kan ökas långsamt. Då visas din akne benägen känslig hud tillräckligt tid att vänja till bakning soda.
Läs mer på:; Hem Rättsmedel bli av Acne; Hur bota akne naturligt; Baking Soda och Acne Behandling: Fördelar och nackdelar
Det finns många fördelar att använda bakpulver för akne behandling. För det första hjälper det att ta bort död hud liksom unclogging porerna, gör huden klarare, mjukare och smidigare. Det överdrivna olja på hud, som är en av huvudorsakerna bakom en person får akne, får torkat upp genom regelmässig tillämpning av bakpulver akne pasta, vilket minskar framtida utbrott av akne. En annan nytta för bakpulver är att det exfolierar huden på ett effektivt sätt och därmed att bleka acneärr som person kan ha utvecklats. Läs mer på akne ärr avlägsnande.
Nu kommer till nackdelarna hjälp bakning klistra soda akne. För det första kan sin ansökan skada huden eftersom det skapar ett slags pH obalans på huden, orsakar en mycket hög torrhet och låta bakterier att föröka sig. Det andra bakpulver är en stark kemikalie så det kan huden reaktion hos vissa personer, särskilt de som har väldigt känslig hud. Således kan bakpulver visa sig vara skadligt på huden på vissa människor som har ett extremt känslig hud. Läs mer på akne kontroll.
För att bli av akne, utöver tillämpningen av gräddningen pasta soda akne, det finns en rad andra gottgörelse som person bör följa, som att upprätthålla hygien, att hålla det drabbade hudområdet ren, dricka mycket vatten, utöva vardagliga, att välja sin kosmetika mycket noggrant och med en hälsosam, oljefri och koffein fri kost. Men om inget av detta fungerar kan en person alltid ta receptbelagda mediciner som Accutane och Retin-A och tillämpa lokala krämer för akne kontroll.

No comments:

Post a Comment