Monday 5 December 2011

Pool Gips Reparation

Pool gips reparation eller pool betongreparationer behöver inte ett jobb som du har att lägga ut vissa snickaren om dess omfattning skadan är liten. Små sprickor och patchar kan enkelt repareras av någon med tålamod som är skyldig att företa sådana jobb. Här skissera jag en generisk förfarande för pool gips reparation.
Pool gips reparation är en integrerad del av pool underhåll. Gamla simbassänger är särskilt benägna att sprickor och skador. Detta eftersom vattnet har en förmåga att vittring varje yta som det kommer i kontakt under lång tid. Old putsade pool ytor är benägna att skada av sådant obeveklig vittring orsakats av vatten exponering.
När poolen skadas såhär, kan skräp få upplöst med vattnet över tid och skapa hälsoproblem. Med tiden kan en liten lapp öka om den inte fastställts i tiden och kräver ett komplett nytt gips av poolen insidan. Därför är det en god praxis att gå för pool gips reparation snarast.
Pool Murbruk Underhållsinstruktion
Pool gips problem kan tas om hand, av några gamla goda muras. Jobbet är ganska tidskrävande och kan ta upp en hel dag. Så, planerar reparationsarbete under en helg.
Saker du behöver
Innan vi börjar vill jag lista ut verktygen du behöver för att göra jobbet gjort. Listan är ganska lång och du kan behöva åka runt mycket i järnaffären innan du börjar. Här är de saker du behöver:; Rostfritt stålspackel; Pool gips Mix; Power mixer tillsammans med paddel; Tandstorlek; akryl Bonder; Hammer; Chisel; Vinkelslip; Slipskiva; Pump spruta; Soda; Acid tvätta; Acid pensel; Big hink; Utdragbart stege; Hose; Putty kniv; Det är helt en uttömmande förteckning, men då du måste köpa alltihop endast gång. Pool gips reparationssatser och pool betong reparationssatser finns också, som ge dig flesta material som krävs för jobbet förutom verktygen.
Reparation Patch Clearing och Förberedelser
Innan du börjar måste du tömma ut hela poolen. Det gör att reparera lättare och förebygga risker på grund av elektriska verktyg. Den viktigaste utmaningen består i att lappa ihop det skadade plåstret och göra det smälter den med den gamla.
Första delen är sanera lagningslapp och förbereda den för reparation. Använda ålder gamla murverk kommunikationsverktyg, som hammare och mejsel avmarkerar ut alla lös puts material som hängande runt och inuti skadade gips plåstret. Skrapa bort alla delar som är hårt fast med hjälp av en spackel.
Första avfasning i området omringa lagningslapp, hjälp skivan och vinkelslip och kontrollera att du går om ¼ tum djupa. Du kan göra samma sak med hammare och mejsel runt lagningslapp och skapa en nedstämdhet ¼ tum djup. Också se att du rensar ut gips.
Nästa du måste föremål hela lagningslapp en grundlig syra Tvätta med pump spruta. Rengör den ut med en syra borste. Sedan sprida soda i området att neutralisera resterna syrabad. Se till att all syra har rensats ut av soda och tvätta det hela med vatten.
Patching med Murbruk
Efter att du har förberett poolen gips skadade areal för patchning kan du börja blanda poolen gips i en stor hink. Kontrollera att färgen av poolen gips matcher med omgivande gamla gips.
Börja fylla i förberedd plåstret med färdigt gips blanda. Använda en tandspackel, sprida plåstret jämnt inuti och och omkring kanterna. Använd en rostfritt stålspackel to fint avsluta lappa jobbet. Lämna plåstret torka ut några timmar. Använd sedan slipskivan igen att utjämna hela området och matcha dess efterbehandling med plåstret runt. Du kan också alternativt använda ett pad diamant polering för att göra jobbet. Med det jobbet är gjort. Efter hela plåstret har tillräckligt torkade ut kan du rensa ut alla skräp och fyll vattnet tillbaka.
Läs mer på:; Swimmingpool Problem; pool underhåll Tips; Pool Liner Reparation; Pool Leak reparation; Så, var dessa enkelt och okomplicerat pool gips reparation instruktioner som du kan följa för fixa din skadade väggar swimmingpool. Efter alla, dess sommar och du kommer att behöva din pool mer än någonsin.

No comments:

Post a Comment