Sunday 25 December 2011

Kitchen idéer med vita skåp

Vit köksinredningar vara vitt kommer göra köket utseende en ljus och öppnade upp utrymme. Men för mycket av vit färg i ditt kök kan göra det ser sterilt och sjukhus-like. Men att gå med en lätt monokromatiska färgschema är en bra idé om man har ett litet kök design. Ändå spelar ingen roll storleken på köket, måste man lägga till vissa inslag i köket, som ger en aning färg. Att balansera eller komplimentera vita köksluckor, använda dessa kök idéer med vita skåp.
Dekoration Kitchen idéer med vita skåp
Wall Färger: Efter att du valt din vita köksluckor hårdvara, är det första steget att måla väggarna. Med tanke på den vita köksluckor, interiör färg färger som ser stora är aqua blå ljus persiska blått, ljus nyans av lavendel, grått och medelstora röda eller mörkt rödbrunt skugga. Dessa vägg färgerna hjälper till att balansera den vita färgad skåp, och komplimang dem fint. Om du vill vita skåp inte leta iögonfallande, sedan gå med ljusa eller mörka nyanser av färger väggfärg. Du kan också gå med mjuka ljus färgnyanser som blå eller grönt om du önskar skåpen att smälta men fortfarande ser attraktiva.
Wall Art Idéer: Du kan också överväga att lägga till några mönster väggdekorationer, att skapa visuella accenter. You kan använda schabloner eller pensel för att måla några eleganta och små fläckar av design på väggarna. Till exempel, på Aqua blå väggar, vit blommig stencilen och på vita skåp, kommer aqua färgade blommiga stencil konst skapa en snygg design kontrast kök och färgkombination.
Golv: Detta är ett viktigt inslag när du använder vit idéer köksdesign, oavsett om det gäller ombyggnad eller utforma ett nytt kök. Gå med trägolv för ditt kök, men skuggan av trägolv bör vara ett medium skugga och föga medryckande. Om du vill gå till en mörk trägolv, sedan se till att andra element som muren Färgerna är också ljust eller mörkt i skuggan.
Backsplash Idéer: Kök backsplash idéer kommer att ge goda visuella effekter på väggar som är av ljus skugga. Du kan också ha en liten backsplash bakom diskbänken. Det kan vara ett enkelt rutmönster eller lite mosaik.
Stål / krom metall: En annan del av köket, som bör väljas väl. Om du designar ett kök med modernt kök idéer, sedan gå med stål diskbänk och fixturer metall. Men för rustika kök med vita skåp inredning, gå med krom metall fixturer. Du kan också hänga mässing fartyg i en fransk lantkök tema.
Bänkskivor: Även om bänkskivor ta liten mängd köksutrymme, kan de användas kreativt för att skapa visuella accenter. Du kan gå med en svart färgad kök bänkskivan, och grå färg vägg. Eller du kan gå med beige väggar, kalksten bänkskivan, en mörkgul trägolv och Bifogar det små färgglada dekorativa föremål att lägga till beröring av färger.
Små dekorativa Accents: Lägga små dekorativa föremål kan vara till stor hjälp att få visuell uppmärksamhet på ett kök, som har en ljus monokromatisk system. Dessa kan dessutom läggas att matcha köksinredning och används för att förbättra köket dekoration. Du kan lägga till objekt som krukväxter, vaser, armaturer, en skål med frukt, målningar etc. i ditt kök.
Dessa var de olika kitchen idéer med vita skåp. Är nyckeln till att dekorera ett kök med vita skåp är att bara använda 2-3 färgerna och balansera ut den vita färgen på skåpen. Så använda några av ovanstående idéer och skapa en snygg köksutrymme, som komplimanger din vita skåp fint.

No comments:

Post a Comment