Wednesday 21 December 2011

Bil Scratch Repair

Och repor Det är ganska vanligt i någon typ av fordon, antingen det är en bil, eller en stor lastbil. Även om du ger den bästa behandlingen för din nyinköpta bil, förr eller senare kommer den att få en sådan fula repor. Därför måste du reparera bilen skrapa för att återställa det ursprungliga utseendet. Insamling av information om hur att fixa bilen repor hjälper dig att fastställa din bil på ett tillfredsställande sätt, samtidigt som utgifterna mindre för ändamålet.
Hur man fixar en bil Scratch?
För alla, är uppkomsten av repor på ett favorit bil nedslående. Och kommer till billack skrapa reparation finns det två alternativ, antingen du fixa det på egen hand eller anlita en professionell. Medan du gör ditt beslut, beakta omfattningen av repor och djup. Om scratch mer liknar en linje utan att sprida, kan du tänka att fastställa det själv. Se följande punkter för att utesluta möjligheterna för denna typ av bilreparationer.
Undersök Repor, Innan du upptagen själv i bilen scratch reparation, se till missfärgning av bilens färg är inte ett varumärke, utan en riktig repa. Marks uppstår när gnugga materialet är mjukare än billack. I stället för att orsaka nötning att den deponerar material på färgytan och orsaka missfärgning. Vid märken, behöver du inte oroa dig när de kommer ut lätt med hjälp av en mild aerosol eller märke remover.
Förbered Scratch reparation; Så kör du fingertoppen i området och är säker på att det är en början. Nästa steg är att förbereda scratch området för reparation. Allt du behöver göra är att rengöra den del noggrant och nivå ner med slipning. Du kan fortsätta för bil Tvätta med ett milt tvättmedel eller schampo. Ta därefter en finkornig sandpapper och nivå skrapa och angränsande område. Torka bort dammet med hjälp av en smidig trasa eller mjuk borste.
Fastställande av en bil Scratch, att reparera en bil repa, måste du tre objekt - kropp förening, primer färg och bättringsfärg. Köp förbrukningsartiklar lämpligt att din ursprungliga billack. Applicera kroppen sammansatta över noll området med en plastkniv. Efter att det härdar, att slipa bort nivå föreningen jämt. Blåsa bort damm och spraya primer måla noggrant. Låt det torka under den föreskrivna tiden och avsluta reparera genom att tillämpa bättringsfärg.
Använd en bil Scratch Remover, Det finns en uppsjö av remover bil repa produkterna på marknaden, som alla anspråk på att ge imponerande resultat. Gå inte billigt pris, du kommer att hitta många produkter som lovar att ge god finish. Vara en smart shopper och välj den som har många nöjda kunder. Det bästa sättet är att gå igenom remover bil repa recensioner och kontrollera produkten betyg. Också ta en titt på prisklass och köpa den bästa remover som kommer i din budget.
Bil Scratch reparationskostnad, Kostnaden är en annan faktor som bör beaktas vid fastställandet en bil repa. Naturligtvis är billack scratch reparera med gör-det-själv-tips billigare än att fixa det med en servicetekniker. För det senare alternativet, måla faktorer som din bilmodell, skrapa läge, används för reparation och djupet i grunden används för att beräkna kostnaden. Beroende på dessa aspekter bilen skrapa reparationskostnaderna om USD 25 så mycket som några hundra dollar.
Överväg alternativ för bilen skrapa reparation och uppväger deras prisklass och efter resultaten. I fall, om det finns alltför många djupa och sprida repor, finns det ingen annan praktisk lösning, snarare än att ta bilen till en professionell serviceman att fixa bilen repor. När allt vill du din bil att se ren och slät, rätt!

No comments:

Post a Comment