Sunday 18 December 2011

Garden Tea Party

Även att ursprungligen ha varit ett brittiskt koncept, tebjudningar mycket välkänd över hela världen idag. Från Little flickor att unga kvinnor, älskar varje Dubbelrum X kromosom idén om makligt Spendera tid över te och chit chattar med vänner. Många kvinnor älskar att få sina te parter antingen i huset eller på bakgården. Men en trädgård tebjudning är roligare med vänner med gröna träd och dammar omkring dig. Om du har en trädgård hemma och väl något liknande, men om inte, välkommen att helt enkelt skapa en vacker te bord och fest iväg i en vacker trädgård närheten. Om du kommer att vara värd för en fest trädgård te har du att ordna. Således nämns nedan är några idéer för trädgård te part, så titta.
Garden Tea Party Ideas
Tebjudningar är generellt ett mycket personligt affären, men nu en dagar de helt enkelt ett tillfälle att träffas och ha lite flicka kul under solen. Göra det till tillfälligtvis part såsom firar födelsedag eller en bridal shower eller ens en baby duschen kan vara en bra idé för en trädgård te part. Men med alla planeringen, så skulle man få göra alla nödvändiga åtgärder för din fest. Därför har vi sammanställt några punkter som kan vara bra att stödja ett parti trädgård te. Mer om idéer te part.
Garden Tea Party inbjudningskort; Det första du måste ta hand om är att göra inbjudningar Tea Party och skicka dem. Om du vill kan du ha fest tema din trädgård Tea Party och göra inbjudningskort i det temat. Eftersom ni lockar bara några nära flickvänner, besluta en feminin tema för partiet. Gör inbjudningar i ljusa färger som rosa, citrongul, beige och ljus guld eller silver. Du kan knyta band och rosetter på inbjudan att ge den en förnäm utseende och skriva texten i elegant handstil. Så fort de är redo att ta ut din adressbok och skicka ut dessa inbjudningar till alla dina gäster.
Garden Tea Party mat och aktiviteter; Maten på tebjudningar är alltid mycket intressant. Det finns ett antal recept te parti som kan vara antingen göras hemma eller väckt av gästerna göra evenemanget roligare. Mackor med te är ett grundläggande meny för varje tebjudning. Men du kan ha din egen meny eftersom det är din fest. Cupcakes med härlig dekorationer är bara behandla på eftermiddagen öknen och naturligtvis att du inte kan ignorera mumsig smör grädde och bakverk som är ett måste. Kex av traditionella Storbritannien är också mycket uppskattat på kalas eftersom de är läckra med te.
Eftersom det är en trädgård Tea Party, kan du alltid ha någon part spel och agerar med gästerna. Du kan ha sångare, dansare och även en del musik som bör spelas av några av dina talangfulla gäster. Om du kastar en dusch för en vän på The Tea Party kan det finnas baby shower spel som du kan organisera alla. Du kan klicka bild och ge presenter också. Om det finns någon annat tillfälle som du vill kasta en part trädgård te efter kan du få en tal av gästerna. Stand up comedy är också en bra fest underhållare idag.
Garden Tea party; Precis som ett tecken av uppskattning för dina gäster kan du få vackra te party. ; Eftersom du hade en fest trädgård te ett paket av utsäde och handskar trädgårdsarbete skulle vara en stor tebjudning fördel. ; Dollar Store smycken skulle vara mycket feminina. ; Billig te uppsättningar om du vill spendera lite mer. , Stråhattar med vackra blommor. ; Med dessa unika idéerna för en trädgård Tea Party, inte du känner värd en nästa gång du får tillsammans med dina vänner? Varsågod och ha lite tjej kul med sådana blanka tekoppar och elegant halmhattar.

No comments:

Post a Comment