Sunday 18 December 2011

Funny Office upptåg

Samma monotona kontoret rutiner som vi följer varje dag, kan göra våra liv mycket vardagliga och tråkiga ibland. Vi når våra kontor Samtidigt markera vår närvaro, gå till våra skrivbord och börja jobba, tills det är kväll och dags att gå hem. Avtalats, finns det några lunchraster eller kaffe och cigarett pauser, att föra oss lite respit, men även de efter ett tag börjar känna som en kontor rutin. Så, vad kan man göra för att lägga krydda och spänning till vårt kontor liv, tanke på att flesta av oss tillbringar en stor åtta till tio timmar på jobbet varje dag? Enkelt, spela några bra, roliga och roliga upptåg kontor idéer på varandra och lägga till skoj och skratt till din arbetsplats. Intresserade av att veta några riktigt roliga kontor upptåg? Nedan är hela listan över några intressanta de för dig. Läs mer på skämt idéer.
Funny Office Prank Idéer
Telephone Trouble, Stora kontor upptåg kan spelas med telefon, den mest använda maskinen efter datorn, i vår officiella liv. Vad du kan göra är att ta en tunn, men ändå starkt rep och knyta den runt telefonnummer till en kollega på ett sådant sätt att han varken kan ringa eller ta emot samtal. När kollega tar bort repet från hans telefon, är det slut säkert upp andra i splittringar!
Dörrskyltar Menace, ett av de roligaste, men ändå mycket harmlösa kontor upptåg, som kan spelas på alla, redan från kontor Boy till chefen genom att låta vissa felaktiga uppgifter om alla dörrar på kontoret. Du kan sätta tecken såsom, nymålad, rör inte använda den andra dörren. Sätt dessa tecken på varje entré samt luckan på kontoret, och du kommer att ha alla promenader i cirklar, gå från en dörr till en annan, att försöka hitta ett sätt att komma in på kontoret! Läs mer på kontor upptåg: practical jokes på jobbet.
Office Space Haze, Detta är en oerhört rolig kontor upptåg, speciellt avsedd för ett April Fool's Day. Du kan antingen använda tidningar för det eller om du vill göra det verkligt roligt, köpa några ballong stora plastkulor. Att spela detta upptåg behöver du hjälp från några av dina kollegor. Ta tidningar och täcker hela kontorslokaler, möbler samt tillbehör med dem, dvs täcka stolar, bord, dator, telefon osv, allt ni kan lägga händerna på. Om du finner denna alltför tidsödande, då helt enkelt köpa plast bollar och sprida dem på hela golvet i kontoret, mellan möbler, under borden, etc. Om din Office folk kommer på morgonen, och de måste korsa en sjö bollar att nå sitt skrivbord, eller öppna lager av tidningar från sina möbler och skrivbord kommer de tycker säkert April Fools Day? Läs mer på April Fool's upptåg.
Rumors Galore, Nu kan här få elaka, speciellt om ditt mål inte åtnjuter upptåg. Så välj dina mål med omsorg. Du behöver ett gäng kollegor för att spela detta spratt på någon. Just berätta för alla dina kolleger att gå fråga din målgrupp om några allvarliga problem, till exempel Är du verkligen ska få sparken?, Eller är du arbetar sida vid sida för en konkurrent?. När så Många frågar ditt mål samma fråga, vid olika tider på dagen, är han eller hon skyldig att bli irriterad eller arg, vilket ger foder till andra skratt! Läs mer på lustiga upptåg.
Hål i koppar, annan av roliga upptåg kontoret är att göra små hål i pappersmuggar som förvaras i närheten av vatten maskin på kontoret. Så, närhelst en kollega till dig häller vatten att dricka dem kommer han att ha en god mängd av det stänkte på hans kläder också?
Läs mer på:; Office Skåp upptåg; Ofarliga upptåg; Funny kontor upptåg, som de som nämns ovan kommer säkert att lätta upp stämningen på kontoret. Such upptåg kan även göra folk obligationen bättre, förutsatt omsorg att inte bli alltför personlig eller skada någon, vare sig känslomässigt eller fysiskt, när man spelar kontor upptåg.

No comments:

Post a Comment