Tuesday 27 December 2011

Black Tie Tillval Klädsel

En av de svåraste besluten som människor måste göra vid de har att delta i en part eller kan vara ett evenemang är det klänningen som de borde bära. Detta beror på att varje part har en klänning etikett som måste följas av gästerna. Brukar mest formella evenemang som bröllop, affärsmöten etc. sägs vara svart slips händelser. Den svarta slips klädsel är där män förväntas bära en smoking komplett med byxor, vit klänning skjorta, siden fluga och siden jacka. Å andra sidan förväntas kvinnor att bära en lång, helst klänning golv längd för elegant tillställning. Ta emot en inbjudan till en elegant tillställning kan bli lite problematiskt för gästerna, särskilt män som inte alla är skyldig en smoking. Det har lett till införandet av svart slips valfria klädsel för formella evenemang. Detta har dock termen faktiskt skapat förvirring bland människor. Så, om du har varit inbjuden till en svart slips valfritt evenemang, här är några viktiga saker som du måste veta om svart slips valfria klädsel.
Black Tie Valfritt - Vad skall jag ha
Många tror att svart slips valfria klädsel betyder att de har frihet att bära något som de vill. Är dock detta fullständigt osann och fastän din värd inte kan be dig att lämna partiet, klädd casual eller informella klädsel kan anses vara en förolämpning av värdar. Så är det viktigt för dig att lära om exakt vad betyder svart slips tillval menar. Här kommer vi titta på lämplig svart slips tillval etikett både för män liksom kvinnor. Läs mer på formella klädseln.
Black Tie Frivilligt för Män; När inbjudas för en svart slips händelse, en person som inte har en smoking, antingen måste köpa en ny eller hyra en för en dag. Emellertid med svart slips valfria skrud, är de män ges en chans att inte bära smokingen, om de inte ha en eller inte vill. Emellertid betyder detta att de kan bära casual klänning eller kan en ljus färgad kostym. Detta måste helt undvikas. Däremot, den svarta slips valfritt medel att personen antingen bör bära en smoking eller mycket mörk kostym i färger som svart, marinblå eller kan grå. Dräkten bör motsvaras med stråke eller standard slips och lämplig skor. Fast det är absolut böter att bära mörk kostym för en svart slips valfri händelser har det noterats att flesta människor bär en smoking. Ändå får man en option att välja mellan både klänningarna när det gäller sådan händelse. Detta är också tillämplig Som lämplig svart slips valfria bröllop klädsel. Mer om formella klädsel för män.
Black Tie Frivilligt för Women; Som jag sa tidigare kräver svarta slips händelsen en kvinna att bära lång klänning golv längd. Emellertid när det kommer till svart slips valfria klänning för kvinnor, precis som män, behöver de inte bära långa formella klänning. Skillnad män har kvinnor en massa alternativ för appretering vid en svart slips valfria bröllop eller sådan händelse. Många kvinnor föredrar att bära en kort, dressat cocktail klänning för sådana händelser. Andra än cocktailklänningen är det också fin att välja en kväll kostym. Är också bra att klänning i skön passande slacks ihopkopplad med en glamorös topp för en svart slips valfri part. Färgen på klänningen bör en mörk, helst svart. Det är också viktigt att bära lämpliga tillbehör gillar högklackade skor, smycken etc. med klänningen att se perfekt. Mer om svart slips klädsel för kvinnor och parti koder klänning.
Du kanske vilja läsa mer på:; Black Tie Affair; Klädkod Fördelar / Nackdelar; Professional Klädkod; Jag hoppas denna artikel på svart slips valfria skrud har varit hjälpsam för dig i välja rätt klädsel. En viktig sak som du måste ihåg är att det är nödvändigt att matcha din skrud med din partner's när du närvara en svart slips valfri händelse. Med andra ord, om din partner är klädd en lång, formell klänning är det viktigt att du bär en smoking och vice versa. Nu liksom du vet vad du förväntas bära för en svart slips valfri händelse, klä sig därefter så att du inte känner malplacerad vid evenemanget.

No comments:

Post a Comment