Saturday 31 December 2011

Mögel borttagningsmedel

Mögel kan vara ett besvärande problem för människor som lever i våta och fuktiga utrymmen. Oavsett vilka åtgärder du vidtar för att förhindra tillväxt av mögel, finner det ofta sin väg i källaren, inne i väggen eller under mattan. Mögel, speciellt giftigt svartmögel kan orsaka antal hälsorisker, vissa med allvarliga konsekvenser. Kontrollera tillväxten av mögel är det enda sättet att säkerställa att svartmögel hälsoriskerna minimeras. Mögel borttagning produkter kan komma till din undsättning om du vill skydda din familj från farorna av mögel.
Hushållens Mögel borttagningsmedel
Hushållens mögel borttagning produkter som fungerar bäst när du har en mögeltillväxt av primär nivå. Borax, blekmedel, ättika är några inhemska rengöringsmedel som effektivt tar bort mögel. Bered en lösning av 1 kopp borax i en liter vatten. Ta en god kvalitet skrubber och gnugga det område av mögeltillväxt. Upprepa 2 till 3 gånger tills du får alla spår av mögel avlägsnas från ytan. Blekmedel kan också användas på samma sätt som ovan. Eftersom blekmedel tenderar att stråla rök, bör du se till att området är ordentligt ventilerad. Problem med blekning lösningar är att de inte kan tränga igenom ytan eftersom klor bryter inte ned. Som ett resultat av vattnet komponent in i ytan, medan klor stannar på ytan. Detta kan vara särskilt skadlig, eftersom vattnet som kommer in i ytan kan uppmuntra till ytterligare mögeltillväxt. Därför bör blekmedel undvikas om du har en mögel angrepp som trängt in i ytan. Vit vinäger kan användas som mögel avlägsnas genom att spraya det på mögel angripna områden. Men innan du spraya det, se till att du först vakuum förlora mögel, så att sporer inte förblir luftburna och orsaka allergier.
Kommersiella Mögel borttagningsmedel
När vi säger kommersiella produkter mögel borttagning Lowes och Home Depot är de två namn som omedelbart kommer att tänka på. Dessutom finns det flera andra mögel borttagning produkter och tjänster som kan hjälpa dig att kontrollera mögel i ditt hus. Dessa produkter fungerar på principen om avlägsna, innesluta, döda och skydda. Luftkonditioneringar och luftavfuktare kontroll mögeltillväxt genom att ta bort fukt från rummet. Brist på fukt hämmar naturligtvis tillväxten av mögel i rummet. På samma sätt kan du också prova med luftrenare som kan ta bort pollen, mögelsporer eller luftburna allergen av storlek 0,3 mikrometer eller mer. HEPA luftfilter eller luftfilter med negativa joner är mest effektiva för att avlägsna mögelsporer eftersom de har en affinitet för partikelformiga föroreningar.
Samtidigt välja produkter mögel avlägsnande bör du alltid överväga den yta på vilken mögeltillväxt är närvarande. Mögel bort produkter för trä bör vara fria från vatten eftersom vatten kan förvärra mögeltillväxt. Likaså bör mögel bort produkter för matta vara fria från starka kemikalier, eftersom de kan förstöra gängorna på mattan. Mögel bort produkter för gipsväggar måste kunna tränga in i ytan av drywall att på ett effektivt bort mögel och mjöldagg tillväxt.
Eftersom trivs mögel i skuggiga, fuktiga platser, bör du undvika sådana förhållanden i ditt hus. Badrum och källarutrymmen bör rengöras med något av de inhemska rengöringsmedel som nämns ovan. De flesta av de rengöringsmedel arbete för källaren mögel tas bort. Installera luftfilter och avfuktare i källaren för att se torr, fukt-fria förhållanden i källaren. Kontrollera dina krukväxter för överdriven fukt i marken. Undvik också att lagra timmer i öppna områden, som det lätt uppmuntrar mögeltillväxt. Om du har ett luftkonditioneringssystem i huset kan du behöva hålla fönstren stängda. Detta är dock inte önskvärt, eftersom du behöver för att bli av den unkna luften i huset. Därför hålla fönstren öppna minst ett par timmar på morgonen eller middagen, så att släppa in frisk luft och solljus. Solljus är den mest naturliga sättet att mögel borttagning.
Mögel bort produkter fungerar bara om du har mindre till måttliga mögel angrepp. Men om du har en mycket tung mögel angrepp kan det vara meningsfullt att förlita sig på professionella tjänster mögel sanering. Giftigt svartmögel bör också finnas för yrkesverksamma att hantera.

No comments:

Post a Comment