Sunday 11 December 2011

Lemongrass Essential Oil

Innan vi börjar diskutera citrongräs eterisk olja förmåner, låta oss förstå viktiga egenskaper hos citrongräs och vissa försiktighetsåtgärder man behöver överväga medan du använder denna olja. Genom att förstå den terapeutiska egenskaper av en eterisk olja kan du använda den för flera ändamål. Dessutom är det viktigt att komma ihåg varningarna när du använder denna produkt, för att förhindra varje hälsofrågor.
Lemongrass Essential Oil Egenskaper; Lemongrass eterisk olja är antiseptisk och antibiotikum. Därför kan den användas för att rengöra sår. Det är stimulerande, antidepressiva, analgetisk och uppfriskande, varför det gör en bra aromterapi olja, eftersom det har en stark doft som är sötare än citron eterisk olja. Den kan också användas som en deodorant. En av den mest använda och kända egendom av detta eterisk olja är att det är ett insektsmedel. Detta sätt kan du lägga till andra produkter, och gör din egen naturliga blandningar mygga avvärja. Läs mer på aromaterapi.
Lemongrass Essential Oil Varningar; Men det finns inga biverkningar av användningen av citrongräs eterisk olja. One behöver fortfarande följa vissa riktlinjer medan använder eterisk olja. Aldrig använder koncentrerad citrongräs eterisk olja på din hud. Blanda med en kräm, gel eller en lätt transportör olja och då endast använda den. Om du använder den som en bugg myggmedel, sedan blanda det med en kräm eller olja och sedan använda den, eller spray några droppar på kläderna för att slå tillbaka buggar. Jag blandar Lemongrass eterisk olja aloe gelé, och använda det som ett naturligt insektsmedel. Aloe hjälper till att lindra hud och insektsbett och kombinerat med citrongräs olja, fungerar som ett effektivt insektsmedel. Du kan lägga 2-3 droppar ren citrongräs eterisk olja till 10 droppar om bärare olja gillar jojobaolja eller olivolja och sedan använda den eller lägga några droppar citrongräs eterisk olja till en grädde och sedan applicera krämen på huden. Om du lägga till det i ett badkar, sedan se till att du sus vattnet långt efter att lägga till denna olja.
Lemongrass Essential Oil bruk; vill använda citrongräs eterisk olja för massage blanda det med en transportör olja som mandelolja eller olivolja och njut. Du kan också använda denna blandningar som stor hud fuktighetskräm varje dag. Efter bad, tillämpa denna blandning på kompletta kropp, för djupa återfuktande. Lemongrass eterisk olja kommer inte bara hålla huden smidig och återfuktad men regelbunden användning kan bidra till att förbättra hudens elasticitet. ; Lemongrass eterisk olja används för att läka många huden sjukdomar som skabb och ringorm. Blanda 4 droppar of Lemongrass eterisk olja med 10 droppar jojobaolja och sedan tillämpa på infekterad hud regelbundet, att läka huden naturligt. Om din hud är känslig sedan använda mindre koncentration av citrongräs eterisk olja. , För att använda den som en bugg motbjudande på ett hushåll, kan du lägga till några droppar of citrongräs eterisk olja till en munstycke flaska innehåller vatten, och spraya den i ett utrymme, för att hålla myggen borta. , Om du upplever huvudvärk sedan sätta en droppe på varje tempel, att bli av med huvudvärken. , As citrongräs är antibakteriell kan du blanda med rengöring mjölk eller andra rensning produkten och använda den att rengöra akne benägen hud. ; När lider halsont, koka vatten i en kruka sedan lägga några droppar eterisk olja till vattnet och andas ångan. ; Lemongrass smälter väl andra eteriska oljor som lavendel, geranium, pepparmynta, rosmarin, ylang ylang, rökelse timjan, kanel, basilika och jasmin olja. Så kan du lägga till dessa eteriska oljor och skapa din egen skräddarsydda aromatiska blandningar. ; När man gör hemgjord tvål, tillsätt lite citrongräs eterisk olja och några krossade Torkade blad av citrongräs till en glycerin tvål bas. Du kommer att ha tvål som stor har stimulera och uppfriskande väsentliga, och se igenom glycerin ett intressant mönstret av citrongräs blad. , Det handlade om citrongräs eterisk olja. Så, varför inte köpa en liten flaska eterisk olja och prova ovanstående terapeutiska och aromterapi användningsområden för denna olja?

No comments:

Post a Comment