Wednesday 21 December 2011

Origami Heart

Origami är den japanska konst att vika papper som är mycket populärt både bland ungdomar och vuxna. Det finns många olika saker som du kan göra med origami och en på detta är origami hjärta. Origami är inte bara kreativ pursuit, men senare forskning har visat att det är mycket effektivt som behandling för personer som lider av kronisk depression. Ett origami hjärta är en perfekt present till din älskade när du vill överraska honom / henne med en romantisk gest. Så här är några steg-för-steg instruktioner om hur du gör en origami hjärta. Mer om konsten att origami.
Enkel Origami Heart
För att göra en origami hjärta, behöver du en bit origami papper som är perfekt kvadrat. Vik papperet i mitten och sedan vika den igen. Öppna upp papperet, så att du har två veck på papperet. Placera origami papper på ett sådant sätt att det liknar en diamant form. Nu Vik papper på ett sådant sätt att den övre delen av kanten på papperet möter veck på centret. Vik ihop den nedre delen av papperet så att den uppfyller den övre delen vik sedan höger sida för att möta veck i mitten av centrum. Likaså vika vänster sida ton möta veck i mitten. Vänd på papperet och vika båda kanterna till vänster och höger. Nu vika upp punkterna i hjärtat kanter på båda vänster och höger sida. Vänd på papperet igen och din origami hjärta redo! Läs mer på papper hantverk.
Origami hjärta med vingar
Att göra en origami hjärta med vingar, ta en bit origami papper och vik pappret till en rektangel, halv på längden. Nu vika den igen för att göra ett torg och öppna upp papperet helt få två veck. Vik ihop papperet igen på ett sådant sätt att den nedre halvan av papperet uppfyller centrum globlinjen och upprepa samma steg på den övre halvan av papperet. Vänd på papperet till andra sidan och vik högra kanten på pappret till överlappningen på den veck i mitten, se till att inte vika ner fliken över den. Upprepa samma steg på vänster sida tills du får en triangulär papper med flikarna tittade genom toppen. Vänd på papperet och du får se en inverterad båt form. Vik rektangulära delen till en lika halv och du kommer att se att övre halvan av rektangeln består av två lappar eller båda delarna. Vik höger sidan av pappret så att det ser som en triangel och göra samma sak med den andra klaffen. Nu markera två inverterad trianglar på den rektangulära delen av papperet och vik dem nedåt. Gör två mer veck på den övre delen av luckan så att den har en triangulär kant. Vänd på papperet och ditt origami hjärta med vingar är klar! Läs mer på lära sig origami.
Origami hjärta
För att göra hjärta origami slå, måste du vika origami papper i halv göra en rektangel. Vik hörnen till centrum veck på båda sidor. Vänd den och vik sidorna att göra en ny ruta. Vrid den till de övriga sidorna och vik inre gränserna till mitten crease så att du får en diamant form. Öppna den inre gränser och vik dem på längden. Vik två inches från botten och en halv tum från inre hörn. Pull inre små lappar ut och stoppa in dem genom att vika dem bakom den yttre klaffar. Vänd nu pappret på övriga sidor och för in fingrarna på flikarna bakom. Flytta fingrarna framåt och bakåt för att få en fantastisk origami hjärta som slår. Läs mer på; Hur göra Origami Heart, Easy Origami Instruktioner, lätt att göra Origami, Så, var är detta några origami hjärta instruktioner. Försök att göra origami hjärta med olika strukturer och sorter av papper. Du kan gåva these origami hjärta till en käraste och pennan ner ett citat eller liten dikt på det.

No comments:

Post a Comment