Thursday 22 December 2011

Faux Eldstad

Många hus (och speciellt lägenheter) inte nödvändigtvis kommer med inbyggd eldstäder och ibland kan det vara en olycklig sak. Människor som älskar sin romantiska inställningar och / eller helt enkelt uppskatta skönheten i en härd med dansande lågor Under hösten och regniga dagar, så får inte en chans att njuta av dem. Men det finns alternativ för att gå runt detta hinder och skaffa dig en öppen spis. Så innan vintern träffar, varför inte investera eller bygga själv en vacker faux öppen spis. Även om det inte ger effekten av en riktig öppen spis kan faux öppen spis hitta definitivt en mysig plats i hemmet.
Gör en Faux kakelugn
Ibland med en riktig öppen spis är inte möjligt för alla. Orsakerna kan vara många, liksom vissa levnadsvillkor, men alla alltid letar efter en touch av hominess. Om du är en av dem som, trots de begränsningar som din livssituation, vill ha en öppen spis iallafall, vi har instruktioner om hur man gör en faux öppen spis.
Material som behövs, Plywood, tabell såg; Nails, Paint, Jigsaw, Wood filler, Sandpapper, Molding, Poppel virke, trälim, Stora lagning plattor, Luan (typ av plywood), Medium-definierade fiberboard (MDF), Steg # 1: Först av allt, hitta det ställe där du vill att faux eldstaden skall placeras. Åtgärd som området för att se till att din eldstad inte verkar alltför stor där.
Steg # 2: Beroende på områdets mätningarna kommer du mäta en bit plywood. Skär det följaktligen, att använda den som baksidan av spisen, går upp mot väggen. Nu kommer du att bestämma hur djupt your faux spis blir och klippa 2 stycken av plywood. Båda bitarna måste vara av samma höjd som baksida. Use lagning plattor att fästa både sidopanelerna till bakpanelen.
Steg # 3: För framsidan av din spis, skära en bit av MDF i samma höjd och bredd som din baksidan. Ta sticksåg att skära öppnandet av faux öppen spis (där din eldstaden skulle vara). Fäst det främre bit av elden och båda sidopanelerna med spik.
Steg # 4: Gör Nu en liten låda att hållas inne i spisen med Luan eller MDF. Kontrollera det inte är större än din spis öppnade. Placera den inuti öppningen och använda spik och trä lim för att fästa det på plats. Efter alla dina paneler är säkrade, du kommer sand alla ojämna kanter ordentligt.
Steg # 5: Skär ¼ tums band av poppel ländryggen som trimmar täcka kanterna, eller du kan köpa dekorativa lister istället. Använd trälim och spik för att fästa remsorna på plats. Därefter kommer den öppna spisen manteln. Ta en bit av poppel lumbal av 1 X 8 fot och skär den i enlighet med lämplig längd för din faux öppen spis. Fäst dekorativa lister på kanterna också.
Steg # 6: För att avsluta din faux spis, måste du måla öppningen med svarta färg. Använd trä spackel för att fylla eventuella spikhål sand spisen igen, gäller prime och sedan ditt val av färg färg ovanpå.
Faux Eldstad Idéer och modeller
Faux öppen spis mönster och stilar har förändrats över tid. Betraktas mer än bara ett tillägg till inomhus utforma, tillför en faux eldstad ut värme och komfort ditt hem. Här är några eldstad designidéer, något annorlunda än vanligt plywood sticklingar, som du kan överväga lägga in ditt hem och / eller kontor. ; Himalayan Salt Rock ljus; stora keramiska glas eller skål, flodstenar, strand glas,-eller sjövägen skal, Antik vedspis, trä kvistar eller furu taggar, Kontrollera att du bär skyddsglasögon och handskar när du arbetar på din faux öppen spis. Håll fönster och dörrar öppet hela för bättre ventilation. En annan sak, om du aldrig har gjort något projekt hemma förbättring eller någon form av woodworking projekt, be om hjälp från någon som har kunskap om det. Jag hoppas att er faux spis är allt du tänkt i slutändan. All lycka!

No comments:

Post a Comment