Thursday 22 December 2011

Bucket Mouse Trap

Möss hör till gnagare och anses som hushållens skadedjur. De är vanligtvis hittas sökte skydd i mänskliga bostaden. Trots att vissa människor håller möss som husdjur, majoriteten av människor i hela världen anser att möss som irriterande varelser. Möss som vandrar in i ditt hus objudna inte bara orsaka skada på hemmet, men kan också ta med en hel del sjukdomar med dem. Folk försöker hela tiden olika saker för att bli av dessa gnagare. Om du står inför samma problem, här finns instruktioner för en hemgjord mus fälla som kan komma till din stöd. Läs om gnagare.
Hur man gör en Trap Bucket mus
Följ de enkla och lätta stegen nedan för att göra en fälla hink mus.
Saker du behöver:; 1 stor hink, vatten; kniven; Binder klämmor; Tape; Plastpåse; lång trä längdvara; Jordnötssmör; Instruktioner:
Steg 1: Ta en hink som är tillräckligt stora för att lagra fem gallon vatten. Fyll den med ungefär tre liter vatten. Du kan lägga diskmedel till vattnet för att döda musen snabbt.
Steg 2: Klipp öppna påsen och lägga den platt på ytan. Nu, med en kniv, skär ett cirkulär bit av plast, som passar exakt in i skopan. Placera den på ytan av vatten i hinken.
Steg 3: Placera en lång träbit på ett sådant sätt att dess ena änden nått mark mot kanten på hinken och den andra kommer fram till hinken. I trä bit fungerar som rampen till hinken. Du kan också använda en hård plast eller papp bit i stället för trä. Fäst den ordentligt till hinken med ett band eller bindemedel klipp.
Löneklass 4: Droppa lite smulor av matvaror doppats i jordnötssmör på hinken. Rum några smulor på rampen alltför och din hink fälla för möss är klar!
Steg 5: Lämna detta hink mus fälla ostört över natten och kolla hinken på morgonen. Kommer du förmodligen hitta en död mus i den. Kasta ut de döda musen liksom vatten i hinken. Du kan ställa upp igen om du vill fånga mer möss. Läs mer om hur man en mus fälla.
Bucket fällan operation är ganska enkel! Musen dofter matvaror och kommer nära fällan. När den ser smulor av mat uppför rampen, klättrar upp hinken. Då de når toppen och ser mer matvaror på hinken kan man inte motstå frestelsen och hoppar i skopan. Nu som hinken är full av vatten, musen dränker inuti. Detta var ungefär hinken mus fälla används för att döda möss. Om du däremot vill fånga gnagare vid liv, här är ett annat typ av skopa mus fälla för dig!
Allt du behöver är en lång plaströr och en högväxt tung vikt hink. Röret bör vara stor nog för musen att krypa igenom. Lay den platt på ett bord i sådant sätt att en fjärdedel av röret är på bordet med dess änden liknar en tunnel. Den andra delen av tuben bör hänga från bordet. Placera en högväxt tung rätt vikt hink nedanför hängande röränden. Placera lite mat i röret mot slutet som hänger utanför bordet. Lämna nu montering eller skopan musen fällan ostörd natten. Du kan hitta en mus fångade i hinken när du checkar nästa morgon.
Läs mer på:; Sticky Mus fälla, Limma Mouse fälla, mus fälla som arbete, något som handlade om att göra hink mus fällor. Var det inte lätt? Så sätt igång, göra dessa enkla fällor hink mus och bli av alla gnagare som leka i ditt hus! All lycka!

No comments:

Post a Comment