Friday 16 December 2011

Naturliga fuktighetskräm för Face

Fuktgivande ditt ansikte är en viktig del av hela hudvårdsprodukter regim. Det hjälper att hålla huden mjuk och smidig. Man undviker även uttorkning av huden vilket leder till att olustig känsla. Regelbundna fuktgivande ger fasthet och elasticitet på huden. Det hjälper också hålla undan problemet ojämn hud. Du kan se diverse skönhetsprodukter som marknadsförs som naturligt mjukgörande, men är de verkligen säkra? Tja, kan denna bli känd först efter att använda dem. Vissa skadliga fuktighetskräm ingredienser kan orsaka skador på huden och en del kanske också mörkare känsliga huden. Nå, om du vill ha ett säkert och rent naturligt återfuktande kräm, varför inte göra det själv? Ja, du kan enkelt göra en naturlig fuktighetskräm för ansiktet med några ingredienser. Så låter flytta på att veta hur man gör fuktighetskräm för ansiktet.
Förbereda Homemade fuktighetskräm för Face
Cocoa Butter fuktighetskräm för Face, Du behöver en msk kakao smör och 1 msk av jojobaolja för ansiktet fuktkräm receptet. Du behöver en dubbel panna för att göra denna naturliga fuktighetskräm för ansiktet. Överför ingredienserna i denna dubbel panna och placera den på medelvärme. Gång ingredienserna smälta, tillsätt en matsked aloe vera gelé. Nu rör väl på låg värme och stäng av värmen. Överför till en flaska och låt den svalna. Ansök här skalet fuktighetskräm två gånger om dagen bästa resultat.
Ägg och mjölk ansiktskräm för Face; För att detta naturliga ansikte fuktighetskräm tar två ägg och 1 ½ kopp mjölk. Lägg till två äggulor till mjölken. Vispa den väl så att de blandar bra och ett pasta bildas. Överför den till en glasskål och kylskåp över natten. Använd denna naturlig ansiktskräm för ansiktet som är rik på proteiner före sänggåendet dagligen.
Olivolja fuktighetskräm för Face; För att denna naturliga ansiktskräm för ansiktet och blanda 2 msk olivolja med 1 ½ msk finmalen mandel. Lagra denna i en lufttät flaska. Applicera denna dagligen för att få en underbar letar ansiktshud. Det gör de bästa nattkräm för ansiktet. Du kan också använda bara olivolja som fuktighetskräm för ansiktet. Tro mig detta är det säkraste och bästa ansiktskräm för torr hud och det fungerar väldigt bra på att ge dig en mjuk och strålande hud. Se till att du använder denna innan du går till sängs, eftersom det kommer att lämna ditt ansikte fet.
Yoghurt fuktighetskräm för Face, Här är en recept för bästa ansiktskräm för torr hud. I en glasskål tar 3 msk yoghurt och tillsätt citronsaft ur ½ citron ett ½ tsk honung. Blanda väl och lägg sedan till 1 vispad äggvita till denna blandning. Återigen rör om väl. Applicera detta naturliga återfuktare för ansiktet varje dag innan du går till sängs eller 15 minuter innan ett bad. Detta är en underbar fuktighetskräm för akne benägen hud.
Strawberry fuktighetskräm för Face; För detta recept behöver du mashed jordgubbar och vitamin E olja, vegetabilisk olja, olivolja och kokosolja. Blanda ihop 2 msk av mosad jordgubbar med ¼ msk vardera av ovan nämnda oljor. Mixa blandningen väl. Tillämpa detta fuktighetskräm dagligen före sänggåendet. Kolla in den bästa ansikts moisturizers.
Använda nämnda recept av naturliga fuktighetskräm för ansiktet kan du göra din torr och ojämn hud väldigt mjuk. Se till att du lägger detta till din dagliga ansikts hudvård regim. Använda dessa innan kommer att bli eller 30 minuter före ett bad är ett bra sätt att komma största möjliga nytta.

No comments:

Post a Comment