Tuesday 27 December 2011

Ögonbrynsfärg

Den ögonbrynsfärg bör komplettera färgen på ditt hår. Men idag, har definitionen av mode förändrats. Tonåringar och unga flickorna älskar att experimentera sitt utseende, även med ögonbrynsfärg. De älskar att tillämpa djärva färger på dem för en ultra freak utseende. Men detta är inte den generiska mode. Du kan inte alltid stoltsera dig med ljusa och piffiga nyanser. Därför läsa följande segment för att få rätt makeover dina ögonbryn.
Ögonbrynsfärg för blondiner, Blondiner har ljust hår som sträcker sig från gyllengul till gyllenbrun och färgen på ögonbrynen är också samma. Vid tunt hår tillväxt, det är alltid klokt att tillämpa en blek skugga av ögonbryn färg. Men ser blondiner med mörka ögonbryn inte så hemskt. Så länge de kan upprätthålla en god form, även mörka ögonbryn, markerade med kastanjebrun kostymer väl på blondiner. Om naturligt mörka bryn ser lite tafatt med ljus nyans av hårfärg, kan en mild bleka ljusare ögonbryn.
Ögonbrynsfärg för Black hår, svart hår och svarta ögonbryn komplettera varandra. Välformade ögonbryn med vackra valv ser mycket tilltalande. Ögonbryn övergripande och sedan sedan markera dem med nyanser av mörk svarta eller grå göra dem framträdande. Andra färger som brun, mjuk svarta eller kastanjebrun också passa bra om hårfärg är en nyans ljusare än svart.
Ögonbrynsfärg för Redheads, rött hår ser lockande och varmt. För att behålla samma utseende, är ögonbrynen på rödhåriga allmänhet accentueras med nyanser av jordgubb och Auburn. Klarröd passar kvinnor som extremt ljus hy. Ibland varierar nyans av hår från mörkt rött till kopparrött. Kvinnor med kopparrött hår färg kan prova färgerna gyllene rött eller koppar brun. Tjocka ögonbryn bör trimmas först och sedan nyanser bör tillämpas.
Hur till Ändra ögonbrynsfärg?Samt byta ögonbrynsfärg är också känd som ögonbryn nyansering. Processen är enkel, endast om du har några allmänna uppfattning om ögonbryn smink. Nödvändiga verktyg för ögonbryn brytning följande:, ögonbryn färga "Coloring görs med ögonbryn färg. Du måste upphandla rätt kulör komplettera färgen på ditt hår. ; Nyans Utvecklare: Att få färgen ut helt, är en nyans utvecklare krävs. Detta bidrar också till att behålla färgen för lång tid. ; Vaselin: Detta gör en återfuktad se till panna. Det håller faktiskt färgen och bibehåller formen på ögonbrynen. , Hur ansöker ögonbrynsfärg?, Du måste följa de tips Eyebrow Makeup för att färga ögonbrynen perfekt. Stegen nämns i följande innehållet.
Steg # 1, Det är alltid klokt att få rätt ögonbrynsform från en professionell kosmetolog. När du får exakt form efter ansiktet, starta makeup.
Steg # 2, välja en pulver ögonfärg eller ögonbryn stenciler. Pulvret är lätt att applicera och justera. Du måste vara mycket försiktiga när färg med ögonbrynspenna. Börja tillämpa ljust i riktning mot hårväxten med mjuka svep. Applicera pulvret med hjälp av ögonbrynsfärg pensel. Färgen bör inte komma ut från kanten eller periferi brynet.
Steg # 3, fast färgen med hjälp av gel eller vaselin. Some skönhet varumärken tillverkning färgade geler, som fungerar bra att lätta ögonbrynen. Gör färginställning med hjälp av bomull borste för att smälta det perfekt. Detta gör att formen på ögonbrynen framträdande i ansiktet. Nu borsta ögonbrynen i riktning mot hårväxten, att få fram den slutliga utseende. Också göra rätt ögonmakeup med på detta.
Således ögonbryn färger spelar en viktig roll vid bedömningen ditt utseende. Se till att du kopplar färgen väl. Dramatisk look är inte avsedd för alla tillfällen, så bättre välja för neutral makeup. Perfekt ögonbryn är de som är formade efter din ansikts bildruta.

No comments:

Post a Comment