Friday, 16 December 2011

Glitter akryl naglar

Akryl naglar eller konstgjorda naglar är mycket populärt att få dessa vackra naglar, särskilt för dem som har små och sköra naglar. Akryl naglar är verkligen lösnaglar som läggs antingen spiken tips eller hela nageln lamina. Akryl naglar är det bästa alternativet tillgängligt för personer som har en tendens att nagelbitning. De är också användbara för personer som har svagare och livlösa naturliga naglar. Akryl naglar ser elegant och ytterst sofistikerad. Som ett resultat nail art och akryl naglar är en viktig del av manikyr behandling för de flesta kvinnor. Du kan lätt lägga akryl naglar till vantar, genom att besöka en skönhetssalong. Det är en enkel process, och om du bestämmer dig för det du kan skaffa dig akryl naglar genom att följa några enkla DIY steg. Om du är en hardcore nailart entusiast och vill ha dem attraktiva akryl nageldesign, då måste du alltid välja akryl naglar, som kommer med en mängd olika utföranden. Bland olika typer av akryl naglar, glitter akryl naglar är på modet nuförtiden. Mer om hur man gör akryl naglar.
Glitter akryl naglar
Som namnet antyder, glitter akryl naglar är ett sätt att förbättra din akryl naglar genom att lägga glitter på dem. De kan vara mycket vackra när de kombineras med de långa och välformade akryl naglar. Beroende på ens val, kan man välja akryl glitter tips naglar eller total glitter akryl naglar. Glitter spets akryl naglar är de spikar som är dekorerade med glitter bara på tips eller den förlängda delen av naglar. De ger dig en elegant och charmig utseende jämfört med den totala glitter akryl naglar som ger dig en festlig look. Idag flesta kvinnor väljer glitter akryl fransk manikyr naglarna.
Det finns många glitter akryl nail art grafik som du kan använda för att försköna dina fingertoppar. Förutom akryl glitter puder, som finns i ett enormt utbud av olika färger, nyanser och texturer, kan du välja diverse andra glitter tillbehör och redo att bära glitter akryl naglar. Du hittar dem med konstgjorda stenar och pärlor, 3D seriefigurer, blomblad, stjärnor och på något mönster som du önskar. Du hittar dessa lösnaglarna på någon skönhetssalong. Priserna på sådana naglar variera per komplexiteten i deras mönster. Om du är en amatör på området spik konst och hoppas på några enkla mönster, då kan du även försöka att skapa en egen glitter akryl naglar hemma.
Hur man gör Glitter akryl naglar?
Om du redan har slät eller vit akryl naglar och vill göra något nytt med dem, då kan du alltid prova dessa enkla instruktioner för att lägga glitter till akryl naglar. Om inte, så måste du lära dig att tillämpa akryl naglar och sedan följa dessa instruktioner. För att denna artikel: s syfte har jag bara använt enklare kristall ros rosa akryl glitter pulver, tillsammans med violett monomer, en akryl pensel och en täckfärg. Här är några instruktionerna för att komma glitter spets akryl naglar på egen hand utan splurging i en salong. ; Doppa akryl penseln i monomer och torka av överskott monomer, i fall det är droppar från penseln. , Nu, sakta Doppa spetsen av den våta akryl pensel i ökade rosa glitter pulver, bara att plocka upp en liten boll av glitter. ; Plats som glittrar bollen på spetsen av akryl nagel och platta till den i en rak horisontell linje. , Tillsätt så mycket glitter som krävs att täcka hela spetsen på spiken med glitter pulver. Se till att du gör en "djup smile" linje på nageln spets. , Nu, päls hela nageln, med den klara akryl och avsluta det med att blenda den slät. När du är klar, kan du använda en favorit täckfärg. , Försök inte att lämna in naglarna som arkivering kan Torka av glitter och minska sin glans också. Du kan göra många kreativa mönster glitter akryl naglar, när du vet hur du lägger till glitter på akryl naglar. När du lägger till stenar eller några tunga 3D material måste du lära dig mer om akryl nagelvård för att upprätthålla dem.
Läs mer på:; lösnaglarna i hemmet, akryl Tippar, akryl Nail Care Products, Hur man Take Off akryl naglar hemma, Ja, det handlade om glitter akryl naglar. Jag hoppas att det var kunnig till er alla. Så om du vill att skina på dina händer, gå få glittret pulvret i din favoritfärg och börja glittrande!

No comments:

Post a Comment