Tuesday, 6 December 2011

Världens svåraste Riddle

Om du genomföra en undersökning bland en grupp av människor du känner att fråga dem vilken del av tidningen de läser första, en av de vanligaste svaren du får, är sidan med pussel och gåtor. Det är mänsklig tendens att försöka hitta lösningar på problem och en daglig dåsa av pusslen sida mättar detta behov. Om du är en av dem fanatiker som får en kick av att lösa gåtor och pussel, då skulle du definitivt vill läsa om världens hårdaste gåta. Tillsammans med världens hårdaste gåta aldrig, i denna artikel ger vi dig också lite svårt gåtor att lösa med svar.
Hardest Riddle i världen
De flesta undersökningar online överens om att gåtan som anges nedan är världens hårdaste gåta. Och anledningen till det är så svårt är att svaret är en extremt enkel. Överraskande med alla deras överlägsna utbildning kunde endast 3% av Harvard utexaminerade lösa detta gåta, medan mer än 84% av lekskola studenterna gav korrekta svaret på frågan. Det finns många människor som är oense om de faktiska svaret på denna gåta, som anses vara den svåraste gåtan någonsin.
Jag vänder isbjörnar vita, och jag kommer att göra dig gråta. , Jag göra killar måste pinka; Och tjejer kamma deras hår. ; Jag gör kändisar ser dum, och vanliga människor ser ut som kändisar. , Jag vänder pannkakor brun, Och gör din champagne bubbla. , Om du krama mig, jag pop. ; Om du tittar på mig, du pop. ; Kan du svara denna gåta?


Det finns några andra verkligen svårt gåtor som även har stadigt konkurrenter om titeln som världens svåraste gåta någonsin. En del av detta gåtor har fått nedan. Så ta på ditt tänkande hattar och sätta din grå celler att arbeta för att svara på denna svåra gåtor som kommer att försegla din position som en person med lysande logiska färdigheter.
Om du tittar du inte kan se mig. Och om du ser mig att du inte kan se något annat. Jag kan göra vad du vill att hända, men senare allting går tillbaka till det normala. Vad är jag?

En man reser till en stad och kommer till en gaffel i vägen. Om han går till vänster går han till lögnare "byn. Om han går höger går han sedan till byn av sanningar - där han vill gå. Dock vet han inte vilket håll som är vilket. Han har inte tid att gå båda vägarna, så han närmar sig en främling som står i mitten av gaffeln. Främlingen säger att han endast får ställa 3 frågor och han kommer att besvara dem. Mannen frågar, Är du från byn sanningar? Främlingen säger Ja! Men är mannen möter fortfarande en dilemma: Om främlingen var från byn sanningar han bara kan tala sanning, men om han var från byn lögnare, skulle han säga att han var från byn sanningen. Så då frågar han främlingen, Är du talar sanning? Främlingen säger Ja! Men tyvärr detta lämnar mannen i samma position som tidigare. Kan ni räkna ut det?

Du dödas i en flygkrasch och hitta dig själv på 2 dörrar: en leder till himlen och den andra till helvetet. Det finns ett troll vid varje dörr och trollen identiska på alla sätt. Du hittar instruktioner som anslås på väggen bakom dig: du kan ställa en fråga och en fråga bara och du kan endast rikta den till en av troll. One troll kommer alltid ljuga för dig oberoende av din fråga och den andra kommer alltid att berätta sanningen. Endast trollen själva vet som kommer att ligga, och som kommer att vara sanningsenliga, och det är allt du blir tillsagd. Vad en fråga ska du ställa?

Om en kyckling säger samtliga kycklingar är lögnare är hönan talar sanning?

En man dör av törst i sitt eget hem. Hows är detta möjligt?

I har huvud och svans, men ingen kropp. Vad är jag?

En kvinna skjuter sin man., Då hon håller honom under vatten i över 5 minuter.; Slutligen hänger hon sig., Men 5 minuter senare båda gå ut tillsammans och njuta av en underbar middag tillsammans., Hur kan detta vara?

En pojke var på en karneval och gick till en monter där en man sade till pojken, om jag skriver din exakta vikt på detta papper så har du att ge mig 50 USD, men om jag kan inte, jag betalar dig 50 USD . Pojken tittade runt och såg ingen skala så att han håller med, tänker oavsett vad SMICKRA skriver han bara ska säga att han väger mer eller mindre. I slutändan pojken slutade betala mannen $ 50. Hur kom mannen vinna vadet?

Ordet har sju bokstäver. Det föregick Gud, det är större än Gud, är ondare än djävulen, fattiga har det, rika människor behöver det och om du äter den, kommer du dö. Vad är det?

På en gata finns fem hus, målade fem olika färger. I varje hus bor en person av annan nationalitet. De fem villaägare varje dricka en annan sorts dryck, rök av olika märken cigarr och hålla en annorlunda husdjur. Vem äger fisk?; Nedan ges några ledtrådar som hjälper dig att lösa gåtan. , Den brittisk man bor i ett rött huset. ; Den svenska mannen har en hund som husdjur. ; Den danska dricker te. ; Det gröna huset ligger bredvid, och till vänster om det vita huset. , Ägaren till Gröna huset dricker kaffe. , Den person som röker Pall Mall föder upp fåglar. , Ägaren till det gula huset röker Dunhill. , Den man som bor i centrum huset dricker mjölk. ; Norrmannen bor i det första huset. ; Mannen som röker Blend bor bredvid den som håller katter. ; Mannen som håller hästar bor bredvid mannen som röker Dunhill. ; Den man som röker Blue Master dricker öl. ; Tysken röker Prince. ; Norrmannen bor bredvid det blå huset. ; Blandningarna rökare bor bredvid den som dricker vatten.
; Det sista gåta som anses allmänt vara en av de svåraste gåtorna har allmänt tillskrivs ha skapats av Einstein och ofta kallas Einsteins gåta. Fast det tillskrivning bred debatt. Brain teasers tvingar dig tänka på ett okonventionellt sätt och innebär ur lådan tänkande, utöva din hjärna och gör det tänker bortom det uppenbara. Som ni kan se av svaret på världens hårdaste gåta, är svaret ibland rakt under näsan. Det är bara vår oförmåga att erkänna det uppenbara och komplicera det enkla som leder oss att tro att svaren på dessa gåtor är svåra att lösa.

No comments:

Post a Comment