Saturday 4 February 2012

50. Födelsedag

Creative 50-årsdag inbjudningar kan vara ett elegant sätt att meddela partiet och festligheter. När du har organiserat hela inredningen, tema, fest mat, levererar och gästlistan, kan du börja arbeta på inbjudningskort. Det kan finnas tillfällen när vårt sinne bara drar en tom medan komma med catchy fraser eller ord att skriva i inbjudan kort. Om du har fastnat i ett sådant dilemma kan vi hjälpa dig att få ut av det. Artikeln listar 50-årsdag inbjudningar idéer och formuleringar för att göra din fest en stor succé. Läs mer på födelsedagar
50. Födelsedag Idéer
I princip kan inbjudningskort idéer enkelt organiseras beroende på ålder födelsedag hedersgäst. Du kan hitta tomma kort som säger 50-årsdag på omslaget och har plats för dig att skriva ner de skrivningar. Var noga med att skriva ner personens namn, ålder (det är okej att nämna ålder om han / hon är över 18), plats i partiet, göra upp en berättelse för partiet, diskutera temat, och mycket mer. För att komma igång i rätt riktning, här är några 50-årsdag part inbjudan formulering som kan komma till hands. Läs mer på födelsedag inbjudningar.
50. Födelsedag Formuleringar # 1, (namn) har kommit in på hans medelålderskris, låt oss fira året innan, han vänder större 5 - 0!! ; Träffa oss på Pin-Up Bowl, vi utmanar varandras skicklighet. ; Snälla gå med oss ​​för pizza och dryck, och skål några spel om du kommer. ; Let's samlas vid (Time), vi kan börja bowling vid åtta. ; Be du inte är på mitt lag, för dig, kommer det inte vara så stor! , Hans 60: s är nästan här så, låt oss ringa till sin 40-talet i stil. , (Datum för festen), låt oss gå samman och fest för en stund. , (OSA telefonnummer)
50. Födelsedag Formuleringar # 2, förbereda för Medicare, trummor rulla .... band spela. , Det är (namn) födelsedag! (Namn) kommer att vara 50 år gammal ..., Så jag har fått höra. , En mer år för att förbereda, för Medicare! ; För att fira detta datum, jag ger en middag för, (Namn och familjen), Det blir mat, vin & sång. , (Datum, tid, och plats för den part), (OSA till festen)
50. Födelsedag Formuleringar # 3, Följ med på en Juke Box Party!, Vi gunga dygnet runt, för (namn) 50-årsdag; som om det var 1952! ; Bär din bobby strumpor och skor sadeln., (Datum och tid för partiet), (Arena och kontakt telefonnummer)
50. Födelsedag Formuleringar # 4, Cake och glass,, är ack så söt,, Vi ska ha en fest, det är noga med att vara en upplevelse!, (Namn) är fyller 50, och vill att du ska komma,, en Birthday Bash, garanterat roligt., (Datum och tid för partiet), (Arena och telefonnummer)
50. Födelsedag Formuleringar # 5, Åren bara flög, och innan han / hon visste det, han / hon är 5 decennier gamla, och vana vid det! ; Hjälp oss fira, (namn) 50-årsdag; (Datum och tid för partiet), (Arena och telefonnummer)
50. Födelsedag Formuleringar # 6, Toot hornet! Bang trumman! , Det är en fest! Kan du komma? , Vänskap, vin &; (namn) bättre med åldern! , Följ med oss ​​att fira, (namn) 50-årsdag; (Datum och tid för partiet), (Arena och telefonnummer)
50. Födelsedag Formuleringar # 7, vi om de unga i vår kära vän för att vila, inte Kommer du betalar din senaste avseenden?, (Namn) är moseying över kullen, Följ med när vi respektfullt lägga sin ungdom på prov. Kom bevittna detta fantastiska spel, och hjälpa vissla ut sin ungdom!, (Datum och tid för partiet), (Arena och telefonnummer)
För att hjälpa dig med resten av formaliteterna för festen, ta en titt på:; 50: e födelsedag Cake Idéer, idéer för din 50-årsdag parten, 50: e födelsedag Citat, Sky's the limit när du börjar få kreativa och få orden flödar. Komma med rolig 50-årsdag inbjudningar om du vill och gör partiet en händelse att minnas.

No comments:

Post a Comment