Tuesday 14 February 2012

Sliding Doors Closet för sovrum

Garderob är en av de viktigaste delarna av ett sovrum. Många koncentrera på att konstruera denna del av rummet mer än någon annan del av sovrum inredning. När allt passar en garderob i alla viktiga och ger en fullständig till sovrummet. Så, måste varje och allt, från grunderna som material som används till placering av lådor och hyllor vara väl planerad. Men ibland kanske du har en utmaning att montera garderoben i små sovrum. Efter att ha övervägt olika garderob idéer för små utrymmen du kan slutföra utformning och dess placering. Tja, en faktor som är oerhört viktigt i hela garderoben idén dörrarna. Efter att ha garderoben dörrar utformade på rätt sätt kan spara mycket utrymme och ger ett klassiskt utseende till garderoben. Så, är en av de bästa idéerna sovrummet garderob dörren till lägga skjutdörrar till denna pjäs. Dessa är bättre än vanliga dörrar eller ens bifold dörrar garderob, som upptar golvyta när den öppnas. Så, här är mer om skjutdörrar garderob dörrar för sovrum.
Fördelar med Sliding Doors Closet för sovrum
Skjutdörrar garderob dörrar fungera som smarta och funktionella element för små utrymmen. I mindre sovrum, du kan inte ha en garderob med en dörr som öppnas hela vägen ut ockuperar en del golvyta därmed hindrar dig från att släppa ut alla möbler i att mycket av utrymme. Med skjutdörrar, som antingen överlapp över varandra när de öppnas eller flytta in i väggarna, behöver du inte mycket utrymme framför garderoben lämnas tomma. Den moderna fickan dörrar som flyttar in i väggar är det ultimata alternativet om du har tillräckligt vägg utrymme på båda sidor ur garderoben. Dessutom är dessa är lätta att öppna och med bara ett lätt tryck har du tillgång till garderoben hyllsystem. Skjutdörrar är ultimata utrymme sparare och bland smarta lilla sovrummet inredningsidéer som skall genomföras.
Idéer om Sliding Doors Closet för sovrum
Detta garderob design idé, som består av skjutdörrar, kan genomföras på olika sätt att få en dekorativ garderob. De flesta av er håller med om att en dörr är den enda märkbara inslag när garderoben den stängd. Du kan överväga att lägga skjutdörrar i trä garderob dörrar med en designer yta. Du kan också hålla sin naturliga look med den framstående träfibrerna ger en rustik känsla. Genom att lägga plattor av färgmatchning med resten av ditt sovrum inredning, kan du ha en perfekt paket redo. Efter att ha dubbla färgade skjutdörrar garderob dörrar för sovrum med alternativa dörrar slutade i samma färg kommer att ge det en cool utseende. Du kan också ha aluminium dörrar i glidande stil.
En annan idé är att ha speglar fasta på den rörliga garderoben dörrar. Spegeldörrar är ett utmärkt sätt att lägga till en illusion av rymd. Speglar reflekterar ljus och även ett litet rum kommer att se större ut. Lägga speglar för att täcka hela längden på varje dörr kommer också att göra att klä upp lättare. En god kvalitet vanligt eller formgivaren spegel är vad du måste överväga att lägga. Se till att du lägger till en rad infälld belysning i taket precis framför dörrarna för perfekt belysning. En blandning av speglar och träytan kan förmedla en elegant touch till garderoben dörrar.
Om du undrar var man kan köpa skjutdörrar garderob dörrar till sovrum, Lowes, Home Depot, Laska Design, Kestrel Shutters & Dörrar är de bästa ställen att besöka. Med rätt dimensioner och mönster, kan du ha en snygg garderob med en platsbesparande design. Kom ihåg att skjuta garderoben dörrar inte är begränsade till små sovrum som du kan ha dessa i stora sovrum och med en elegant touch till den garderob arrangör. Så kolla mönstret alternativen i skjutdörrar och få dem till din garderob för att utsökt touch till ditt sovrum!

No comments:

Post a Comment