Sunday 19 February 2012

Sängvätning Blöjor

Mängder av barn över hela världen lider av sängvätning eller nattvätning. Ca 5-7 miljoner barn i USA kissar i sängen, med 20% barn i åldrarna 5-6 och 2% tonåringar är kända för att påverkas av sängvätning frågan. När barnet växer, särskilt när han eller hon korsar 6 år, tycks villkoret att hemsöka och genera barnet, än mindre när de växer till tonåringar. Men det är viktigt att notera att sängvätning inte är barnets fel. Inget barn kissar i sängen med flit! Det kan bero på genetiska faktorer, hormonella faktorer, psykiska problem, infektioner i urinvägarna, etc. Det finns två typer av sängvätning, i vilken vätning sker under dagtid, medan den andra är natten sängvätning. Då igen, kan också inträffa om barnets blåsan inte har vuxit tillräckligt snabbt för att komma ikapp med resten av kroppens tillväxt. En lösning på detta problem är sängvätning blöjor.
Vad är Sängvätning Blöjor
Sängvätning blöjor blöjor med absorbenter, som suger upp urinen och förhindra att det sipprar ut att väta natt kläder eller lakan. Dessutom hjälper det övre skiktet av plast på sängvätning blöjan håller fukten borta från huden, vilket ger bekväm sova på natten.
De flesta föräldrar tycker att det är fullständigt absurt att få sina barn som har passerat 5-6 års ålder att bära blöja. Medan sängvätning blöjor inte är långsiktigt sängvätning lösningar på detta problem. Det är bara en kortsiktig lösning, som hjälper till att hålla sängen torr på natten och gör att barnet sova lugnt utan att behöva oroa blöta sängen.
Barnet blir inte störd av hans eller hennes sömn på grund av våta kläder. Det gör också bort med frustration våta lakan för föräldrar. Det bästa med att få sängvätning blöjor är att det befriar barnet att få hörn i pinsamma situationer, särskilt under sömn parter, läger eller övernattning i skolan. These blöjor bygga upp det förtroende hos barnet och hindrar honom eller henne från fly bort från sina sociala cirklarna och ökar deras självkänsla.
Det finns två typer av sängvätning blöjor. En som är gjord av porös bomull tvättas sängvätning blöjor, medan den andra som är slit och släng typen. Även inköp sängvätning blöjor för ditt äldre barn är det viktigt att avstå från att köpa blöjor visas på TV. Detta beror på att reklamen skildra blöjor bara för spädbarn, som kan påverka ditt barn psykiskt.
Det finns olika typer av sängvätning blöjor finns i butikerna idag, med viss bäring slående tillstymmelse till underkläder. Köp sådana sängvätning blöjor för ditt barn. Dessa är en av de bästa sängvätning blöjor som sätter barnets psykologiska sinnestillstånd till mods.
Sängvätning hos äldre barn bör inte förbises. Det är definitivt något att oroa sig. Dessutom är det viktigt att komma ihåg att sängvätning blöjor är bara tillfälliga lösningar. Tillgripa sängvätning blöjor för att lösa problem sängvätning är som tattling med symptom, men inte ta itu med den bakomliggande orsaken. Det kan vara ett symptom på en sömnstörningar, och om detta är fallet sömnstörningar måste hanteras, snarare än maskera det med hjälp av sängvätning blöjor.
Man bör rådfråga en läkare om sitt barns sängvätning utfärdande och användning av sängvätning blöjor. Det finns några sängvätning läkemedel såsom DDAVP eller desmopressin eller larm blöjor som går av när urin träffar blöjan, etc. som kan användas för att behandla sängvätning villkor. Kommer dock den typ av utvalda behandling varierar från barn till barn, beroende på hans eller hennes ålder och svårighetsgrad av sängvätning problemet.

No comments:

Post a Comment