Monday 6 February 2012

Kök Färger

Välja rätt färg är en av de viktigaste faktorerna för att försköna ditt hus. Och ditt kök, liksom andra delar, måste se bra ut också. Färgen måste komplettera alla delar av ditt kök. Om din dinning hall är ansluten till köket, bör färgen inställning vara sådan att den smälter väl med matsalsmöbel. Som anges nedan är några idéer att välja rätt kitchen färger för ditt hus.
Goda kök färger, Du måste ta ett par faktorer i beaktande innan färg tvätt interiören. Dessa inkluderar området kök, storlek köksluckor, blir typer av matsal möbler, användning och underhåll etc. Välja kitchen färger lätt när man är medvetna om dessa faktorer. Här är listan över populära färger.
Neutrala färger ser alltid vacker och kyska. Kök Decorating möbler med en antik utseende kompletterar väl på neutrala nyanser. Färgerna anges nedan.
Vitt: Vitt är alltid det bästa kitchen färg. Om du målar ditt kök vitt, så underhållet är av största vikt ändå. Vita kök färger med vita skåp är den klassiska inredning för kök interiörer och när det kommer till kök design.
Pink: Pale nyanser av rosa look awesome i köket. En temat rosa är ingen tvekan vacker. Splash väggarna med babyrosa och plocka upp vackra dukar, madrasser, etc. Bara allting rosa!
Sky Blue: Sky blue är en sådan neutral nyans som ser extremt bra i köket. Match andra möbler med denna lugnande skugga.
Cream: Detta är en vacker färg för kök interiörer. Blekt gul eller grädde är en av de mest sofistikerade kitchen färger som har förmågan att försköna det inre av ett kök.
Mauve: Ljuslila eller ljuslila är en av de sinnliga kitchen färger. Färgen är lugn och ser väldigt snyggt när målade över köksväggarna.
Peach: Peach, är utan tvekan en av de mest eftertraktade färger för inredning av kök. Nyans smälter väl med alla typer av möbler.
Starka färger lägga ett annorlunda utseende och interiörer av kök. Bright nyanser ser extremt levande. Interiören i ett kök blir också ett ljust utseende med lysrör och moderna möbler. Dessa färger är anlitad nedan:
Red: Om du vill ha något vacker för ditt kök, är röd precis den perfekta nyansen. Vad mer du vill ha ett vackert kök fullmatat med livet? Bara välja rött!
Blå: Aqua eller turkos blå är en annan nyans som ser mycket tilltalande. Denna skugga gör en Aqua utseende till köket interiör.
Grön: Grönt är naturens färg. Om du vill åka miljön, plocka nyanser av ljusa gröna eller buteljgrön. Gör resten av inrättats matchen därefter.
Orange: Detta är ett sådant nyans som är extremt tilltalande för alla sinnen. Tänk bara färgen på solnedgången! Är det inte vackert! Därför måla ditt kök orange och äta i sin vackra aura.
Violet: Violet är bara awesome. Det gör interiören livliga och bedårande. Denna färg är omtyckt och föredras av nästan alla.
Kitchen Färg Idéer, Ja det var allt om kitchen färger. Föregående detta kommer, planering ut den perfekta schemes kitchen färg. Detta är enkelt, om du har vissa förkunskaper om idéer kitchen färg och blandning tekniker. Därför, få lite idéer kitchen färg i följande innehåll. Denna teknik är också känd som trendsättande eller färg intrigerande. Den första färgen är för basen och den andra är den sekundära färg eller markera. Tekniken ger exakt mix-match för att få fram ett annorlunda utseende. Därför kan du välja andra tillbehör såsom, Inredning (målningar, väggbonader, visa bitar, etc.), möbeltyger, bänkskivor kök och vitvaror. Den populära kombinationerna värvas nedan:; Pale Blue och en neutral, Tan och Black, Pink och chokladbrunt Tan och Black, Golden gult och vitt, Pale Sage Green och Walnut, Wild Brights och neutral, marinblått och vitt, ljusbrun och Pastell, Golden gult och rött, jag hoppas att ni nu har fått en rättvis uppfattning om kitchen färger. Ange bakgrundsfärg och sedan lägga till effekter med olika nyanser. Det är vetenskapligt bevisat att färgen på ett kök har möjlighet att ändra ditt humör och aptit. Därför välja rätt kombination och njuta av matlagning och mat inne i en vackert kök!

No comments:

Post a Comment