Saturday 11 February 2012

Salladslök Vs Green Onions

Salladslök, grön lök, schalottenlök, salladslök, gräslök, purjolök, vitlök och alla sådana grönsaker mm, hör till släktet Allium de ätbara perenna växter. Det finns en stor förvirring när det gäller debatten om schalottenlök vs grön lök, eftersom det i vissa länder både dessa uttryck avses samma sak. I själva verket finns det bara en liten bit av skillnaden mellan salladslöken och grön lök, som ofta negligeras eller inte känt av många människor runt om i världen. Mer om lök - den magiska lampan.
Vad är salladslök?, Salladslök finns en mängd unga lök med vita rötter och mörkgröna och ihåliga stammar. Den vita rot delen av salladslöken har ännu inte utvecklats till en lök glödlampa. De har också mildare smak än de mogna lökar och grön lök, vilket är lite mer starkare än gräslök. Eftersom salladslöken är starkare i smaken än gräslök, är de ofta används som ett substitut för gräslök medan du förbereder olika recept. Detta är det viktigaste att komma ihåg för de människor som är nyfiken på salladslöken vs gräslök och salladslök vs schalottenlök också. Det är sant, att salladslök kan kokas, men de används mest råa, olika vegetabiliska sallader. De används också för garnering olika kryddiga recept. Mer om lök hälsofördelar.
Vad är Green Onions?, Tja, vi kan kalla grön lök som "något" mogna salladslök. De har långa och fina gröna stjälkar och mycket smal och små vita lampor, som är lite definieras än salladslök, som är den viktigaste att komma ihåg när det gäller lök vs grön lök. Salladslök har mild smak, men de stannar inte längre i "grön lök" tillstånd att bära regelbundna bitter för fullvuxna lökar. I likhet med lök, gröna lök också användas för garnering olika sallader, pastarätter och bakad potatis. Salladslök ofta kallas som bunching lök. De kallas så salladslök eller lök i USA, medan det i Australien och England kallas de som knipplök! Mer om lök näringsvärde.
Salladslök Vs Green Onions, jag antar att dessa två punkter är tillräckligt tydliga för oss att diskutera de stora likheterna och skillnaderna när det gäller debatten om salladslöken vs grön lök. För det första kan vi säga att salladslöken är helt omogen grön lök, med riktigt vaga rundad form och starkare smak än gräslök. Medan, grön lök är maturating salladslök som har en distinkt smak och arom av fullvuxna lök. De har också bära rundare något form än salladslöken. Medan gräslök kan ersättas av salladslök, kan du ersätta salladslöken av grön lök.
Vårlök, å andra sidan har mer bestämd rundhet än både salladslök och grön lök. Salladslök används mest som kokt eller sauterade. Detta är det viktigaste att komma ihåg om salladslöken vs salladslöken. Både lök och salladslök används råa och hackad form till garnering. Medan salladslök används ovanpå sallader, salladslök används också för garnering olika såser och sallader grönsaker. Nåväl, enligt min åsikt finns det ingen mening med att diskutera den punkt - salladslöken vs grön lök recept. Mer om hur man odlar lök.
Läs mer på:; salladslök - vad är det, odling Schalottenlök, Så är vi klara om förvirrande debatten om salladslöken vs grön lök? Jag hoppas att vi är! Som jag sa, de flesta människor inte ens är medvetna om det faktum att det finns en skillnad mellan salladslök, grön lök, schalottenlök, salladslök och lök bunching! De flesta människor anser dem alla vara samma!

No comments:

Post a Comment