Monday 13 February 2012

Scen Hårfärg Idéer

Scene frisyrer är för de människor som är annorlunda och vill vara annorlunda än resten av sin besättning. Jag tror scen frisyr representerar djärv och distinkt attityd den personen. Dessa frisyrer är extremt trendiga, extremt rörigt och extremt fet! De är ett varumärke tonåring frisyrer, av dagens hip hop generation. För att få mer funky, kan du prova några riktigt extra scen idéer hårfärg. Mer om punk frisyrer.
Scene Hair färger och stilar
Som jag sa, bärande scen frisyrer handlar om att vara läckra och trendiga. Behandla din man med det bästa av den frisyr stilar och idéer först, innan vilket de idéer hårfärg på dem. Tja, här är några exempel för färg scen hår idéer för flickor.
Scen Hårfärg Idéer för kort hår, Skaffa en hackig lager frisyr eller några av de läckra kort bob frisyrer. Om ditt hår är lockigt, då får det rätas ut, som ser mer glamorös för scen frisyrer. Du kan också ha en razored frisyr innan uträtning dem. Nu, färga håret med riktigt HEp färger som klarrött, kritvita, ljust rosa, elektrisk blå, ljuslila, etc. Du kan använda färgen på alla över huvudet eller du kan även prova några välplacerade hår höjdpunkter och lowlights. Testa till exempel att svart färg på undersidan med aska blond höjdpunkter ovanpå. Du kan hålla ett par fransar ansikte inramning och pin dem med några rosett clips eller Kirby klipp. Applicera lite hårgelé och ge ditt hår en riktig wet look. Om du vill kan du även skapa piggsvin spikar på dem! Mer om korta frisyrer.
Scen Hårfärg Idéer för medium hår, få asymmetriska och razored lager, med ryggen kamning vid fronten. Om du har lockigt hår, så tänk om uträtning dem. Nu, färg allt hår med jet svart eller djup brun färg till att börja med. Nu lägga aska eller platina blond, strålande rosa, fluorescerande grön eller elektrisk blå färg streck. Alltid avstå från hårgelé och gå för en god kvalitet hårspray. Du bör också använda alla trendiga hår tillbehör såsom band, klipp och pärlor för styling din scen frisyr. Alltid håret med en varannan vecka het olja behandling för att säkerställa största möjliga hårvård. Du kan lägga till ett par löshår med påfallande starka färger, nära nacken, att titta unik. Mer om medium frisyrer.
Scen Hårfärg Idéer för långt hår, om du letar efter scen frisyrer för långt hår, då måste du först se till att du använder de bästa Volumizing Hairspray, som är utformad för håret (lockigt eller rakt). Tillämpa det på ditt hår när det är blött och bestämma kortare lager på toppen av längre, med hjälp av en fön. Liknar kort och medellångt hår, måste människor med långt hår också välja en razored skiktad frisyr med massor av hackig och asymmetriska lager. Lägg i några chunky blont hår höjdpunkterna med att upprätthålla ett betydande antal brunt och svart fransar. Nu, shoppa håret med hårnålar, band och rosetter funky. Mer om långa frisyrer.
Läs mer på:
Scene frisyrer för medium hår, Scene frisyrer för flickor; Tanken är att bli riktigt konstiga och tokiga idéer hårfärg. Placering av hårfärg är också en viktig faktor. Du måste placera dem på ett sådant sätt att de ser riktigt attraktiv och unik. Till exempel blir galen lowlights med den sällsynta hårfärger som en kombination av mörkblått och rosa eller elektrisk blå färg över hela huvudet! Du kan också få hårförlängningar och om du vill ha en kort frisyr, då kan du även prova Mohawk frisyrer eller frisyrer emo, de är ganska populära scen frisyrer även för flickor.
Det här var allt jag hade att berätta om färgen scenen håret idéer. Du bör använda en färg bevara schampo och sådana hårvårdsprodukter för att göra din unika hårfärg längre. Det är också viktigt att besöka frisör en gång i månaden, för att trimma och underhålla hår.

No comments:

Post a Comment